Volg ons

Heos surround receivers vergelijken

Heos logo
Een surround receiver van Heos kopen? Bekijk alle verkrijgbare surround receivers van Heos in het onderstaande overzicht. Klik op de surround receivers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
161 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Best geteste surround receivers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste surround receivers van Heos door BesteProduct.nl

6,4
Het moderne, elegante uiterlijk van de Denon Heos AVR zal veel mensen zeker aanspreken. De Heos AVR biedt echter meer dan alleen een mooi uiterlijk. Ook de eenvoudige bediening en de multiroommogelijkheden van het Heos systeem zijn aantrekkelijke features van de Heos AVR. In verhouding blijven de audioprestaties wat achter binnen dit prijssegment. Dat maakt de Heos AVR minder interessant voor de veeleisende film- en muziekliefhebber maar juist bijzonder interessant voor degene die een simpel te bedienen audiosysteem zoekt met uitbreidingsmogelijkheden voor een multiroomsysteem.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken