Volg ons

De beste surround receivers vergelijken

Profiel foto Marnix Bosman
Marnix Bosman
Expert surround receivers
Een goede surround receiver koop je al vanaf 300 euro
Je kunt het met audio-apparatuur qua prijs zo gek maken als je wilt, maar in het algemeen kun je ervan uitgaan dat je een goede surround receiver vanaf ongeveer 300 euro koopt. Dan heb je een receiver met alle basisfuncties en een 5.1 systeem, die schikt is voor vijf speakers en een subwoofer. De betere 7.1 systemen koop je ongeveer van 500 euro. Wil je echt het beste van het beste op het gebied van surround receivers, dan betaal je 1000 euro of meer. Ik test receivers in alle prijsklassen en ben soms verbaasd hoe goed de op papier goedkopere receivers presteren. Steeds meer surround receivers worden uitgerust met internet. Dat kan via een ethernet kabel of via wifi. Internet geeft je de mogelijkheid om muziek rechtstreeks van je mobiel, tablet of laptop te streamen.
t/m
160 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Best geteste surround receivers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste surround receivers door BesteProduct.nl

7,7
Geen prijzen
De Pioneer VSX-LX302 is nagenoeg hetzelfde als de Onkyo TX-RZ720. Niet zo verwonderlijk, ze komen uit dezelfde fabriek. Als je ze openmaakt zijn ze van binnen elkaar spiegelbeeld. Alleen de buitenkant en de gebruikersinterface van het menu is wat anders. De Onkyo heeft alleen wat meer aansluitingen en een beter te begrijpen menustructuur. Qua klank en mogelijkheden is dit net als de Onkyo, een top apparaat.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
7,0
Dit topmodel van Sony kost nog maar een fractie van het topmodel van twee jaar geleden. De klank is zeker een stuk verbeterd, maar de app-bediening is nog niet je van het. Een herkenbaar menu met duidelijke plaatjes helpt je door alle instellingen heen. Jammer dat alleen Spotify en Chromecast tot de streamingmogelijkheden behoort. Het apparaat is licht en niet heel diep, best praktisch.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
6,4
Het moderne, elegante uiterlijk van de Denon Heos AVR zal veel mensen zeker aanspreken. De Heos AVR biedt echter meer dan alleen een mooi uiterlijk. Ook de eenvoudige bediening en de multiroommogelijkheden van het Heos systeem zijn aantrekkelijke features van de Heos AVR. In verhouding blijven de audioprestaties wat achter binnen dit prijssegment. Dat maakt de Heos AVR minder interessant voor de veeleisende film- en muziekliefhebber maar juist bijzonder interessant voor degene die een simpel te bedienen audiosysteem zoekt met uitbreidingsmogelijkheden voor een multiroomsysteem.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
7,9
De NAD T758 V3 is de AV-receiver voor de film- en muziekliefhebber die de beste audiokwaliteit zoekt. NAD staat al jaren bekend om zijn uitstekende weergave kwaliteit en met de T758 is dat niet anders. Door de toevoeging van het Dirac roomcorrectie systeem zal deze AV-receiver in iedere huiskamer optimale prestaties kunnen leveren. Door de flexibele modulaire mogelijkheden van MDC kan iedereen de T758 optimaliseren naar zijn persoonlijke wensen. Door al deze flexibele mogelijkheden is de T758 een hoogwaardige investering voor nu en voor in de toekomst.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken