Volg ons

Pioneer surround receivers vergelijken

Pioneer logo
Een surround receiver van Pioneer kopen? Bekijk alle verkrijgbare surround receivers van Pioneer in het onderstaande overzicht. Klik op de surround receivers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
160 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Best geteste surround receivers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste surround receivers van Pioneer door BesteProduct.nl

7,7
Geen prijzen
De Pioneer VSX-LX302 is nagenoeg hetzelfde als de Onkyo TX-RZ720. Niet zo verwonderlijk, ze komen uit dezelfde fabriek. Als je ze openmaakt zijn ze van binnen elkaar spiegelbeeld. Alleen de buitenkant en de gebruikersinterface van het menu is wat anders. De Onkyo heeft alleen wat meer aansluitingen en een beter te begrijpen menustructuur. Qua klank en mogelijkheden is dit net als de Onkyo, een top apparaat.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
Deze surround receiver is vooral bedoeld voor mensen die met een beperkter budget toch van surroundgeluid willen genieten. De VSX-430 van Pioneer is echt een instapmodel om thuis je eigen home-cinema mee te bouwen.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
7,1
Heb je een beperkt budget, maar zoek je toch een AV-receiver met veel features? Dan is de VSX-930 een absolute aanrader! Zoek je een AV-receiver met een prettige bediening en een goede audiokwaliteit, ook dan is de VSX-930 een aanrader. De VSX-930 is geen alleskunner maar hij benadert dat wel en de vraagprijs is in dat opzicht eigenlijk heel laag. In alle opzichten dus een apparaat dat je niet zomaar voorbij moet lopen, ondanks dat zijn uiterlijk niet de aandacht zal trekken. Zijn prestaties doen dat wel.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De VSX-830-K is een alleskunner, maar niet als het gaat om aansluitmogelijkheden. Daarin is hij beperkt, maar dat zal vele van ons een zorg zijn. Één Blu-ray speler is feitelijk toch genoeg? De VSX-830-K moet het hebben van de audio- en videokwaliteiten en die zijn dik in orde! De netwerkmogelijkheid met ondersteuning van DLNA en AirPlay zijn een mooie extra. De waarde daarvan zou echter nog iets stijgen als de bedieningsinterface iets minder traag zou zijn. Daarin zou Pioneer nog iets kunnen verbeteren.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken