Volg ons

Sony systeemcamera's vergelijken

Sony logo
Een systeemcamera van Sony kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Sony in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
151 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Sony door BesteProduct.nl

8,4
Met de Sony A7R Mark III heeft Sony heeft echt alle kritiekpunten op de Mark II verholpen en er nog een aantal zaken verbeterd waarop geen kritiek was. De camera heeft een prima bouwkwaliteit en - belangrijker - een uitstekende beeldkwaliteit.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,2
Sony blijft met deze A7 III de baas in het mirrorless fullframe segment dat Sony zelf zo'n beetje heeft uitgevonden. De camera is een aantrekkelijke mengeling van eigenschappen van de duurdere A7R III en A9. De concurrentie zit echter niet stil en biedt interessante en veelzijdige camera's tegen net wat minder geld. Op zichzelf is deze A7 III echter een indrukwekkende nieuwe stap en het is mooi om te zien hoe Sony de hele cameramarkt vooruit stuwt door het 'basismodel' zo riant uit te rusten.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,9
Full-frame systeemcamera's zijn de nieuwe trend. Met de introductie van de aparte Sony Alpha 7S zet Sony een belangrijke stap op weg naar volwassenheid van deze relatief nieuwe productgroep. Deze niche-camera kan fotograferen bij extreem hoge ISO's en schiet -weliswaar via een externe recorder, maar toch - 4K-video. Dat zijn bijzonder mooie features die de A7S uniek in zijn soort maakt. Tegelijkertijd maken deze twee mogelijkheden de A7S tot een vrij prijzig apparaat, waarbij je jezelf vooral moet afvragen: ga ik ze wel echt gebruiken? Behoor je tot die relatief selecte doelgroep, dan is de Sony A7S absoluut een kooptip waard.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
8,7
Geen prijzen
Sony doet het net wat anders dan anderen. Geen retro-look of innovatieve functies. Nee, de Sony Alpha 7R is een camera zoals je die verwacht. Hij heeft een stevige, solide behuizing, een zeer uitgebreide bediening en dankzij zijn fullframe-sensor ben je in staat om werkelijk prachtige foto's te maken. Een absolute kooptip voor de fanatieke hobbyist of professional die geen zin heeft in een (te) grote full frame spiegelreflexcamera.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken