Volg ons

Panasonic systeemcamera's

Panasonic
Een systeemcamera van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
108 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Panasonic door BesteProduct.nl

7,1
De Panasonic DC-GH5 wordt geroemd om zijn videokwaliteit. Dus toen er geruchten kwamen dat hij een broertje zou krijgen was heel de filmwereld laaiend enthousiast. En na grondig testen snappen wij dat wel: de DC-GH5s is een heerlijke camera die vooral een stuk betere ISO-prestaties heeft. Zoek jij een systeemcamera om lekker mee te experimenteren op filmgebied? Dan is dit je keuze. Ondanks het gebrek aan stabilisatie.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,0
De Panasonic DMC-G81 is niet de nieuwste camera op de markt, maar daardoor is de prijs wel al een goede 150 euro gezakt. Voor 750 euro haal je een zeer degelijk model met een goede beeldkwaliteit en sterke autofocus in huis die bovendien spat- en stofwaterbestendig is. Voor de veeleisende fotograaf is het daardoor een prima optie, maar wil je de systeemcamera ook voor video-opnamen inzetten dan lijkt het slimmer om voor een ander model te gaan. Schiet je gewoon foto's, dan heb je met deze unit een heel fijn apparaat.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
8,6
Zoek jij een relatief goedkope systeemcamera om professionele video's mee te schieten? Zoek dan niet verder: de Panasonic DMC-GH5, prijs: 2000 exc. objectief, is jouw keuze. Met 4K/60FPS video, 6K Photo en een prettige bediening maak je gemakkelijk fijne beelden. Plezier en kwaliteit gegarandeerd.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,5
De Panasonic DMX-GX800 is zeer uitgebreid, maar tegelijkertijd uiterst eenvoudig. En juist die combinatie maakt dit modieuze model interessant. Ben je geen (hele) goede fotograaf maar wil je wel aardige foto’s? Dan zit je met de GX800 zeker goed. Al is het maar vanwege de vele selfie-mogelijkheden. En dan kun je ook nog eens in 4K filmen of foto's schieten.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken