Volg ons

Samsung systeemcamera's vergelijken

Samsung logo
Een systeemcamera van Samsung kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Samsung in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
128 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Samsung door BesteProduct.nl

8,1
Geen prijzen
Soms kan een camera je al bij het eerste aangezicht bekoren. De Samsung NX500 is er zo één. Met een stijlvolle look-and-feel, verpakt in een uiterst compacte behuizing, is dit een prettige camera om mee gezien te worden. Bovendien biedt het nieuwe model van Samsung een keur aan nieuwe features en heb je met een 28,2 megapixel APS-C sensor en 4K video, genoeg in huis om een flinke tijd vooruit te kunnen. Een kooptip!
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Voor een fabrikant als Samsung is het niet eenvoudig een stevige voet aan de grond krijgen in de wereld van fotografie. Fotografen zijn vaak nogal conservatief: je fotografeert met Nikon of met Canon. Doe je gek dan schiet je wellicht met een Olympus of Panasonic, maar dan houdt het ook wel op. Samsung zet met de nieuwe NX1 echter een ijzersterke camera in de markt die met gemak de concurrentie aan gaat met de grote fotografiespelers. Als de Zuid-Koreanen nou nog zorgen voor een flink lenzenpakket, kan de NX-systeemcameralijn best wel eens een hit worden.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,4
Geen prijzen
Samsung zet al jaren sterk in op de systeemcamera's, maar lange tijd konden ze niet in de buurt komen van gerenommeerde cameramerken als Panasonic, Olympus en Nikon. Met de komst van de NX300 laat de fabrikant zien wel degelijk verstand te hebben van fotografie. Met ijzersterke beeldkwaliteit, een groot LCD-scherm en geen overdaad aan onnodige functies, is dit een van de eerste echt sterke wapenfeiten van de Koreaanse fabrikant op het gebied van fotografie. Ga alleen niet fotograferen bij hoge ISO-waarden, want dan kunnen foto's linea recta de (fictieve) prullenbak in.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
5,9
De Samsung NX Mini is een eenvoudige, maar vooral grappig ogende systeemcamera die je altijd en overal mee kunt nemen. Qua beeldkwaliteit kan hij niet wedijveren met zijn grote concurrent Panasonic DMC-GM1, maar daar is de prijs ook naar. Met zijn stijlvolle look-and-feel, mooi ingebouwde kantelbare scherm en flitser en degelijke bediening is het een ideaal toestel voor bijvoorbeeld op vakantie, met alleen een groot probleem: het gebrek aan objectieven. De NX Mini kan gebruik maken van andere objectieven uit Samsung's NX-lijn, maar dan is een adapter nodig en da's onnodig veel gedoe. Wissel je echter niet vaak van lenzen, dan is dit een aardige keuze.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken