Volg ons

Olympus systeemcamera's vergelijken

Olympus logo
Een systeemcamera van Olympus kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Olympus in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
149 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Olympus door BesteProduct.nl

7,1
De Olympus PEN E-PL9 is een verrassend krachtige camera in een compacte en stijlvolle jas. De gebruiksvriendelijkheid en ingebouwde beeldstabilisatie maken indruk. En met 549 euro is de camera reëel geprijsd.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,4
De OM-D E-M10 Mark III heeft een relatief kleine sensor, maar maakt prima foto’s en is ook uitgerust met beeldstabilisatie, 4K-video, een mooie elektronische zoeker en leuke art-filters.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,4
De Olympus OM-D E-M10 Mark II is een geslaagde opvolger van de originele E-M10. Het apparaat is op een aantal punten sterk verbeterd, maar is nog net zo gebruiksvriendelijk. Zoek je een mooie retro-ogende systeemcamera? De E-M10 Mark II zal je waarschijnlijk niet teleurstellen. Tip: koop er een fijne vaste lens bij - blijft de camera mooi compact.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,6
Een prachtige camera, die bijna niemand zal aanspreken. Dat is de beste omschrijving van de Olympus OM-D E-M10. Deze (te) kleine gadget heeft een geweldig mooi retro-design en maakt prima foto's, maar heeft een heel beperkte doelgroep. De hobbyist kiest vermoedelijk eerder voor een PEN, terwijl de fanatieke fotograaf juist net iets meer wil en misschien mikt op de OM-D E-M1 of OM-D E-M5. Maar dat je lol kunt hebben met de OM-D E-M10, staat buiten kijf. Kleine handen zijn dan overigens wel een must.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken