Volg ons

Canon systeemcamera's vergelijken

Canon logo
Een systeemcamera van Canon kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Canon in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
133 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Canon door BesteProduct.nl

7,5
Al met al heeft de Canon EOS M50 veel te bieden voor een betaalbare prijs: de camera heeft een fijne sensor, biedt veel gebruiksgemak en is op het vlak van connectiviteit volledig bij de tijd. De elektronische zoeker is daarnaast ook een pluspunt, want de aanwezigheid van die zoeker zal voor veel mensen een aankoopargument kunnen zijn. Daarmee is deze EOS M50 een aantrekkelijk aanbod voor de fotograaf, filmer en vlogger.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,0
De EOS R is goed doordacht. Een mooi voorbeeld is dat de sensor bij het wisselen van het objectief automatisch wordt beschermd doordat de sluiter wordt gesloten. De vele personalisatie-mogelijkheden en de fijne grip zorgen ervoor dat je intuïtief en vol vertrouwen kunt werken. Als je kunt leven met stabilisatie in de lens en de 1,7x crop bij filmen in 4K, is de EOS R een zeer aantrekkelijke camera. De verdere uitbreiding van dit systeem zal Canon in de toekomst hoogstwaarschijnlijk geen windeieren leggen.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,9
Hoe verleid je smartphone-beeldmakers om nou eens een echte camera te pakken voor hun snapshots en vlogs? Canon deed een meesterlijke zet met deze EOS M100. Z’n eenvoudige touchscreen-interface en de grote beeldsensor maken de M100 tot de ideale instap-vlogcamera.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,0
De Canon EOS M6 is een heel fijne en compacte systeemcamera die voor zowel de gevorderde als de meer eenvoudige gebruiker een prima oplossing kan zijn. Maar bovenal is het een camera voor vloggers, mede dankzij een scherp kantelbaar display en razendsnelle autofocus. Het ontbreken van 4K en een EVF is een gemis, maar dat is voor velen geen reden om de camera niet te kopen. De hoge prijs van 580 euro is dat misschien wel, maar de M6 is zijn geld absoluut waard.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken