Volg ons

Canon systeemcamera's

Canon
Een systeemcamera van Canon kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Canon in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
108 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Canon door BesteProduct.nl

7,9
Hoe verleid je smartphone-beeldmakers om nou eens een echte camera te pakken voor hun snapshots en vlogs? Canon deed een meesterlijke zet met deze EOS M100. Z’n eenvoudige touchscreen-interface en de grote beeldsensor maken de M100 tot de ideale instap-vlogcamera.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,0
De Canon EOS M6 is een heel fijne en compacte systeemcamera die voor zowel de gevorderde als de meer eenvoudige gebruiker een prima oplossing kan zijn. Maar bovenal is het een camera voor vloggers, mede dankzij een scherp kantelbaar display en razendsnelle autofocus. Het ontbreken van 4K en een EVF is een gemis, maar dat is voor velen geen reden om de camera niet te kopen. De hoge prijs van 580 euro is dat misschien wel, maar de M6 is zijn geld absoluut waard.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,6
Canon's naam op het gebied van de systeemcamera was niet heel erg goed. Toestellen leken verouderd en, in het zeer uitgebreide cameragamma van tegenwoordig, een beetje overbodig. Met de EOS M5 heeft 's werelds bekendste camerafabrikant echter een camera van formaat neergezet, die zeker mee kan met de concurrentie. Wel had het merk er goed aan gedaan 'm wat lager geprijsd in de markt te zetten, want jongens: 1100 euro voor alleen een body is een hoop geld.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,5
De Canon EOS M3 is een prima camera die geweldig mooie foto's maakt. Heb je het ding in huis, zul je er ongetwijfeld heel veel plezier van hebben. Toch moet je je afvragen of je deze gadget wel moet aanschaffen, want door een gebrek aan lenzen blijf je beperkt tot de basisfuncties van dit model. Fanatieke fotografen die kicken op scherpte/diepte zullen daar zeker last van hebben. Mocht Canon opeens drie of vier nieuwe (lichtsterke) lenzen uit de hoge hoed toveren, dan is dit zeker een kooptip.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken