Volg ons

Fujifilm systeemcamera's vergelijken

Fujifilm logo
Een systeemcamera van Fujifilm kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Fujifilm in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
112 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Fujifilm door BesteProduct.nl

8,7
De Fujifilm X-T3 is technisch een grote stap voorwaarts, terwijl het ontwerp, de bediening en de ergonomie grotendeels hetzelfde zijn gebleven. De nieuwe sensor en processor geven de camera een boost, waar vooral het autofocussysteem van profiteert. Ten slotte zijn er de sterk verbeterde videomogelijkheden, waardoor de X-T3 een erg veelzijdige camera is geworden.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,5
De Fujifilm X-A5 biedt al met al een verrassend goede beeldkwaliteit en is daarbij leuk om te zien. Wel zijn er een paar minpunten te noemen: de autofocus kan (nog) beter en de 4K-modus is met 15 bps niet top. Zet je de pro's en con's af tegen de fijne prijs, dan beklijft een positief gevoel. De X-A5 is een prima camera voor de beginnende fotograaf.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
De Fujifilm X-E2s is welhaast een ouderwets goede camera. Echt moderne communicatie- en videomogelijkheden ontbreken, maar daar staat een geweldige fotografische beeldkwaliteit tegenover. Zoek jij een camera die gewoon goede foto's schiet, dan ben je bij de X-E2s absoluut aan het goede adres. Tip: trek de portemonnee en bestel er de Fujinon 56 mm F/1.2 bij. Kost je een duit, maar de bokeh is echt geweldig.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,9
De X-T10 van Fujifilm is even wennen. Het model heeft veel bedieningsknoppen en is log van stuk. Heb je de camera na een tijdje echter volledig onder controle, zul je onder de indruk zijn van haar kwaliteit. Het apparaat schiet prachtige foto's, heeft een razendsnelle scherpstelling en een kleine, maar kraakheldere zoeker. Fujifilm is misschien niet snel een fabrikant waar je anno 2016 iets van zou kopen, maar de X-T10 is zeker een aanschaf waard.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken