Volg ons

Fujifilm systeemcamera's vergelijken

Fujifilm logo
Een systeemcamera van Fujifilm kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Fujifilm in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
149 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Fujifilm door BesteProduct.nl

8,0
Is de eerste camera in de Fujifilm X-H-lijn een succes? Wij denken van wel. De videomogelijkheden en de ingebouwde stabilisatie maken de X-H1 een bruikbaar werkpaard voor filmers. Voor de fotograaf zijn er ook voldoende kwaliteiten aanwezig en de foto's die je met deze camera maakt hebben een fraaie beeldkwaliteit. Ben je op zoek naar een camera waarmee je goed kunt fotograferen én filmen, dan is deze Fujifilm X-H1 een goede optie.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,7
De Fujifilm X-T3 is technisch een grote stap voorwaarts, terwijl het ontwerp, de bediening en de ergonomie grotendeels hetzelfde zijn gebleven. De nieuwe sensor en processor geven de camera een boost, waar vooral het autofocussysteem van profiteert. Ten slotte zijn er de sterk verbeterde videomogelijkheden, waardoor de X-T3 een erg veelzijdige camera is geworden.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De Fujifilm X-A5 biedt al met al een verrassend goede beeldkwaliteit en is daarbij leuk om te zien. Wel zijn er een paar minpunten te noemen: de autofocus kan (nog) beter en de 4K-modus is met 15 bps niet top. Zet je de pro's en con's af tegen de fijne prijs, dan beklijft een positief gevoel. De X-A5 is een prima camera voor de beginnende fotograaf.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,9
Fujifilm heeft met deze X-E3 een voor deze prijsklasse indrukwekkende body neergezet, die samen met de mooie lijn van X mount objectieven bijvoorbeeld de straatfotograaf zal aanspreken.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken