Volg ons

Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi

Onze test
Samsung Galaxy Note 10.1 niet groots, wel leuk
7,8
Als je een tablet veel wilt gebruiken om te tekenen, schetsen, krabbelen en kliederen dan kan ik 'm van harte aanraden. Je krijgt er ook nog eens een hele fijne, snelle en complete Android-tablet voor. Denk niet dat deze Samsung Galaxy Note 10.1 'gewoon' een Tab 10.1 met pennetje is; hij is beter dan dat. Niet zo'n tekenaar, meer een schrijver? Dan ...
Lees de hele test
Voordelen
 • Veel mogelijkheden
 • Afwerking
 • Veel handige features
 • Laag gewicht
 • Hoge beeldschermresolutie
 • Mooi scherm
 • Goede hardware
 • Micro SD cardslot
 • Beeldverhouding voor filmweergave
 • Touchwiz
 • Een hele fijne, snelle en complete Android-tablet
 • Stereospeakers
 • Goede S pen
 • Erg snelle, betrouwbare prestaties
Nadelen
 • Duur
 • Matige prestaties
 • Snelheid valt tegen
 • Matige camera
 • Weinig accessoires
 • Beperkt multitasken
 • Gemiddelde resolutie display
 • Overvloed aan functies kan verwarrend zijn
 • Geen USB 3.0 en NFC
 • Inconsistente prestaties
 • Veel features niets meer dan gimmicks

Onze test
Expertreview | op
7,8

Samsung Galaxy Note 10.1 niet groots, wel leuk

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Als je een tablet veel wilt gebruiken om te tekenen, schetsen, krabbelen en kliederen dan kan ik 'm van harte aanraden. Je krijgt er ook nog eens een hele fijne, snelle en complete Android-tablet voor. Denk niet dat deze Samsung Galaxy Note 10.1 'gewoon' een Tab 10.1 met pennetje is; hij is beter dan dat. Niet zo'n tekenaar, meer een schrijver? Dan biedt Asus een prima alternatief met zijn Transformer Prime, die dankzij zijn toetsenbord-dock heel andere functionaliteit biedt. Als je allergisch bent voor pixels, dan heeft de nieuwe Apple iPad 3 een scherm met een veel hogere resolutie voor je. En als je 'gewoon een goede tablet wilt' en niet zozeer op een pennetje zit te wachten, dan is de iPad 2 ook nog te koop.

Al vanaf de eerste Nokia’s was het liefde op het eerste gezicht. Tussen mij, en smartphones. Sindsdien heb ik ze dan ook bijna allemaal in mijn handen gehad. In tegenstelling tot andere gadget liefhebbers hou ik van alle soorten smartphones. Ik kan net zo lovend zijn over een Android-toestel als een iPhone. En Windows Phone-toestellen heb ik al vaak beloond met een kooptip. En wanneer een fabrikant de plank flink mis slaat, oordeel ik ook zonder aanziens des fabrikants.
Dennis de Vries
Dennis de Vries
Krakau • 1 review
Redacteur
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 25%)
Het design is niet bijzonder. Heb je de Samsung Galaxy Tab 2 10.1 gezien, dan heb je de Note ook wel gezien. Net zo plastic dus en met net zulke luide speakers aan de voorkant voor stevig stereo-geluid. Toen we de eerste versie van de Samsung Galaxy Note 10.1 op het Mobile World Congress in handen hadden, moest je het pennetje er nog los bij bewaren. Schijnbaar raakten ze bij Samsung zelf deze accessoire ook te pas en te onpas kwijt, want er is nu ruimte in de behuizing gemaakt waar je 'm in kunt bewaren. En daarbij is het pennetje ook flink aangekomen. Kreeg je bij de originele Samsung Galaxy Note nog een veredelde sateprikker, de Note 10.1 heeft een echte, drukgevoelige pen. Ook qua specificaties lijkt de Note niet echt op de Tab 2 10.1. Dit is de meest high-end tablet van Samsung. Ze hebben er hun eigen Exynos quad-core-processor voor ontwikkeld en het geheel voorzien van 2GB aan werkgeheugen. Eindelijk merk je eens wat van die indrukwekkende specificaties. Waar ook tablets met het nieuwe Android 4.0 nog wel eens willen haperen, is de Note 10.1 de meest soepele en snelle Android-tablet die ik in handen heb gehad. Tel daar nog eens een 7000mAh accu bij op (bij matig gebruik goed voor een week plezier) en je hebt geen bijzonder mooie, maar wel goed uitgeruste tabl....eh...Note.
6,0
Entertainment
(Weging 20%)
Zoals we ook al bij de review van de Tab 2 10.1 hadden gezien is het geluid dik in orde, zeker qua volume. De twee speakers aan de voorkant zijn erg logisch geplaatst: naar je toe gericht en op de bovenste helft van het apparaat, zodat je er niet met je handen overheen zit als je 'm vast hebt. De plastic behuizing zou je bijna voor lief nemen. Schijnbaar is dat nu eenmaal de manier waarop Samsung zijn apparaten maakt. Toch zullen we er nooit groot fan van worden. Het voelt gewoon goedkoop aan. Dat kan sjieker, zonder dat je daarbij van kunststof af hoeft te stappen. Ook de 5 megapixel camera zal ons niet in juichen doen uitbarsten. Een camera op een tablet blijft toch onnodig. Wel fijn is de secundaire camera, om mee te videobellen. Anders dan de originele Galaxy Note maakt deze grote jongen geen gebruik van Super AMOLED als beeldscherm-techniek. Dat is verder helemaal niet erg. Samsungs eigen PLS-scherm is erg helder, biedt mooie kleuren -wat minder verzadigd dan Super AMOLED-, heeft een geweldige kijkhoek en reageert lekker vlot. Weinig mis mee. Of het moeten de vingerafdrukken zijn die constant nadrukkelijk zichtbaar zijn op het hele apparaat. Jammer is dan wel weer dat het scherm een resolutie heeft van 1280x800 pixels. Dat is dezelfde resolutie als de eerdere Note. En dat beeldscherm was vier keer zo klein! Volgens Samsung is deze resolutie simpelweg voldoende. Dat is het ook, maar voldoende wil niet zeggen dat het ook echt goed is. En juist een apparaat dat zo zwaar leunt op nauwkeurige invoer met een pennetje had baat gehad bij een hogere resolutie.
8,0
Connectiviteit
(Weging 20%)
Een verademing: je kunt gewoon een MicroSD-kaartje kwijt in de Samsung Galaxy Note 10.1. Daarmee is het interne geheugen van 16GB dus nog eens flink uit te breiden. Verder kun je kiezen voor een variant met 3G, daar past dus ook een simkaart in. Dat maakt niet alleen mobiel internetten mogelijk, maar zorgt er ook voor dat je met de tablet kunt bellen. Dat je daar een headset voor nodig hebt, spreekt voor zich. Qua draadloze verbindingen is alles aanwezig. Wifi, Bluetooth, maar ook GPS en het alternatief GLONASS. Er zit een accellerometer, gyroscoop en kompas ingebouwd. En natuurlijk werkt het apparaat netjes samen met je andere apparaten in een draadloos netwerk. Bij voorkeur Samsung apparaten. Dat werkt net iets lekkerder.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De Samsung Galaxy Note 10.1 is in twee varianten te krijgen: eentje met, en eentje zonder 3G met alleen wifi. Beide hebben 16GB aan opslaggeheugen. De versie met alleen wifi heeft een adviesprijs van 479 euro, de variant met wifi en 3G kost maar liefst 599 euro. Aardig bedrag. Maar dit is wel de enige (en eerste) Samsung tablet die ik echt van harte kan aanraden. Voornamelijk doordat Android zo ontzettend snel werkt. Dat was op andere 'Tabs' wel anders. En de drukgevoelige en functionele S-Pen biedt heel coole en voor veel mensen ook nog nuttige toepassingen die je op andere tablets niet vindt. Alleen jammer van de behuizing, en jammer van de schermresolutie.
9,0
Functionaliteit
(Weging 25%)
De Galaxy Note 10.1 is voorzien van Android 4.0 met Samsungs TouchWiz interface. Kleurrijk, voorzien van widgets met twijfelachtig nut, maar wel heel compleet. Groot voordeel is dat Android echt ra-zend-snel werkt. Daar zal Samsungs eigen 1,4Ghz quad-core processor en 2GB aan werkgeheugen aardig wat mee te maken hebben. Maar nog niet eerder gebruikte ik een Samsung tablet die zo soepel, snel en krachtig was. Maar een groot deel van de functionaliteit wordt bepaald door de bijgeleverde S-Pen. Dit is niet zomaar een stylus, zoals bij de originele Note. Deze pen is drukgevoelig, wat vooral heel veel toevoegt bij het tekenen. Druk je harder, dan krijg je een dikkere streep. Net echt. Daarnaast heeft Samsung speciaal voor de Pen wat aardige software meegeleverd. S-Note is de leukste, daar kun je eenvoudig lekker in kliederen of mooie kunstwerken tekenen. Maar het is ook fijn dat de Touch-versie van Adobe Photoshop er standaard op staat. Een aantal programma's zijn naast elkaar te gebruiken. Het 10.1 inch beeldscherm wordt dan door de helft gedeeld, waarbij je op elke helft een programma actief kunt hebben. Net als op de pc, zeg maar. Het is een briljante functie die optimaal gebruik maakt van de processorkracht en beeldschermgrootte van de tablet. En eigenlijk hoop ik dat dit op elke grote tablet terugkomt. Het enige minpuntje is dat het maar voor een handjevol standaard geïnstalleerde programma's werkt. Apps die je zelf uit de Google Play Store haalt, kunnen niet op deze manier gebruikt worden. Erg jammer, een gemiste kans.

7,8
Eindscore test
Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi

Testen van Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi
Gemiddelde score redacteuren
7,4
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi
Aantal testen:
47
Genormeerde score:
7,4
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,4
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi? Onze eigen test van de Galaxy Note 10.1 Wifi staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Review: Samsung Galaxy Note 10.1
7,5
7-10-2012
Tabletsmagazine.nl

Hoewel de Galaxy Note 10.1 een degelijke tablet is, is het door het scala aan kleine nadelen en probleempjes niet de tablet die ik gehoopt had dat het zou zijn. De ideeën in deze tablet zijn erg goed: Snelle hardware, S-Pen besturing en Splitscreen gebruik zijn allemaal dingen waar ik gevoelig voor was maar in uitvoering tot nog iets te lastig bleken. Juist doordat je zowel op het scherm en qua snelheid moet inleveren voor deze bijzonderheden is het moeilijk te verkroppen dat de uitvoering dus niet perfect is. De stabiliteit van het OS maakt dan wel weer een hoop goed. Al met al denk ik echt dat deze tablet voor het grote publiek met een bedrag tussen 500 en 600 euro te besteden niet de beste keuze is. Voor de niche die perse gebruik van een pen wil maken (en daar bij voorkeur al wat ervaring mee heeft) zie ik wel waarom deze tablet zeker het overwegen waard is, maar voor mensen die gewoon een mooie en snelle Android tablet willen denk ik dat andere tablets eenzelfde of betere ervaring bieden. Helaas is de Galaxy Note 10.1 dus niet de tablet die – voor mij – het verschil gaat maken voor Android en staat de Google Nexus 7 wat mij betreft nog bovenaan de lijst met meest interessante Android tablets. Niet alleen in het 7 inch segment maar tegelijkertijd ook in de 10.1 inch markt, waar dus nog steeds ruimte is voor een echte koploper.

Tabletsmagazine.nl
Samsung Galaxy Note 10.1 editie 2014
7,0
24-1-2014
Tweakers.net

Als we de nieuwe Note 10.1 puur door een hardwarebril bekijken, is duidelijk dat Samsung een zeer goede tablet gebouwd heeft. De Exynos 5420-soc heeft flink wat rauwe rekenkracht in huis, maar trekt de accu dankzij de zuinige Cortex A7-kernen niet snel leeg. Het scherm is met zijn hoge resolutie erg scherp, wat tekst lezen fijn maakt, en weet kleuren ook nog eens goed weer te geven. De behuizing is wat stijl betreft misschien niet naar ieders smaak, maar hij zit stevig in elkaar en heeft een bescheiden gewicht. "Wil je aan de slag met een stylus, dan heeft de Note 10.1 veel te bieden" Niet alleen de hardware is goed, in de basis is het idee achter de software ook niet slecht. Samsung probeert veel waarde toe te voegen door extra apps voor te installeren of beschikbaar te maken via zijn eigen appstore. Daarnaast biedt de combinatie van de S Pen en de verschillende notitie- en tekenapps meer mogelijkheden dan je met de meeste andere tablets hebt. Het is echter de uitwerking van de software waarbij Samsung in onze ogen steken laat vallen, en niet voor de eerste keer. De TouchWiz-schil zit zo vol extra features, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is op zichzelf geen enorm probleem, maar wat we erger vinden is dat de prestaties te lijden hebben onder alle toevoegingen van Samsung. De inconsistentie in de prestaties en de lag die geregeld de kop opstak, zijn zaken waar we maar moeilijk aan kunnen wennen. Of dat een dealbreaker is, zal van persoon tot persoon verschillen. Als je de Note 10.1 voornamelijk als reguliere tablet wil gebruiken, dan zijn er zeker betere opties te krijgen. Wil je echter aan de slag met een stylus, dan heeft de Note 10.1 veel te bieden. Je moet dan wel accepteren dat je niet dezelfde consistente gebruikservaring krijgt als andere tablets in deze prijsklasse, en zelfs in lagere prijsklassen, leveren. Dit is niet de eerste keer dat we een dergelijke conclusie over een Samsung-tablet trekken en dat vinden we oprecht jammer. De fabrikant zou er goed aan doen om er eerst voor te zorgen dat de basisfunctionaliteit als een huis staat, alvorens zich te richten op extra functionaliteit en randzaken. Een tablet met hardware die zo goed is als die in de Note 10.1 verdient software en afwerking van hetzelfde niveau.

Tweakers.net
Samsung Galaxy Note 10.1 review
6,0
14-6-2012
Expertreviews.co.uk

Some clever touches and we like the stylus, but it's an expensive tablet and the screen is low resolution compared to the competition.

Expertreviews.co.uk
Samsung Galaxy Note 10.1 review
5,4
15-8-2012
Theverge.com

It’s pretty clear that people want their tablets to support pen input — the huge market of iPad styluses is proof positive of that. Samsung’s S Pen system is way ahead of the curve in that regard: it’s responsive, it’s precise, and it works well enough, most of the time. But a pretty good pen system built on top of a disappointing Android tablet still makes for a disappointing Android tablet. There’s just no reason to suffer through it: the Nexus 7 costs less than half as much as the Note and is without question the best Android tablet available. The iPad costs the same $499 and offers an unrivaled selection of apps, an industry-leading display, and so many stylus accessories and note-taking tools that you won’t even remember that the S Pen makes them all look a bit primitive. And a regular notebook and pen do not make blooping sounds at the slightest provocation. In a way this all makes sense: the smartphone Galaxy Note achieved success because it was built atop of the internationally-bestselling Galaxy S II. By contrast, the Note 10.1 is based on the mediocre Galaxy Tab 2 10.1. Perhaps Samsung needs to perfect its basic recipe before it starts mixing in additions.

Theverge.com
Samsung Galaxy Note 10.1 review
7,0
15-8-2012
Cnet.co.uk

The Samsung Galaxy Note 10.1 is Samsung's best 10-inch tablet yet. It's propelled by a powerful chip and the S Pen stylus marks it out from the competition (so long as you have a use for it).

Cnet.co.uk
Samsung Galaxy Note 10.1 Review
7,0
17-8-2012
Digitaltrends.com

Samsung has dumped everything into this tablet, and done the best it can to doll up Android. While we like the new keyboard and the new S Pen, the overall size and build of the Galaxy Note 10.1 work against it, as does its operating system. Android isn’t built to have splitscreen multitasking, and Samsung isn’t fooling anybody by pretending that it does. The new features and apps aren’t bad, but nearly everything about this tablet looks cool, but then fails to follow through and truly impress you. Even without Samsung’s goofy customizations, Android just doesn’t have enough tablet apps to work on a 10.1-inch tablet. If you’re buying an Android, look in the 7- to 8-inch range. At least at those sizes, most Android phone apps still work. In a perfect world, the Note 10.1 would have no competition, and its $500 price would be cheap, but the iPad is available, and for the same price, it offers an immensely superior experience in every way. No, it doesn’t have splitscreen multitasking, but it does have an actual library of applications that you’ll want to use. We like the Samsung Galaxy S3 a lot, but with the Note 10.1, Samsung still hasn’t found the right formula for tablets.

Digitaltrends.com
Samsung Galaxy Note 10.1 Wi-Fi review
8,0
17-8-2012
ITproportal.com

The Samsung Galaxy Note 10.1 can actually make your life easier. If you spend a lot of time in meetings, if you think in images, or you want to use your tablet as a home remote control, the Galaxy Note 10.1 has features that are perfect for you. That said, the current Apple iPad is still our number one recommendation for basic tablet users and folks who mostly want to browse the web, read books, and play games. Its Retina screen makes the text on web pages look gorgeous, and the Note can't match the great selection of tablet games for iOS. But the iPad's upcoming pressure-sensitive stylus accessory, the Adonit Jot Touch – which is due out at the end of this month – costs extra and doesn't offer the sensitivity and palm rejection of the S Pen. And the iPad can't do the Galaxy Note's marvellous split-screen trick, of course. There’s no question that the Galaxy Note 10.1 should get a Best Buy award, and is well worth your consideration when it comes to picking a full-size tablet.

ITproportal.com
Samsung Galaxy Note 10.1 review
8,0
17-8-2012
TrustedReviews.com

The Samsung Galaxy Note 10.1 is ugly and innovative, powerful and limited, a success and a disappointment. With its superb quad-core processor and 2GB of RAM, it’s the most powerful Android tablet yet, while its stereo speakers mean it’s the best-sounding.

TrustedReviews.com
Simply brilliant
9,0
17-8-2012
Pocket-lint.com

We like the Note. We like it a lot. It's every bit the tablet that the Galaxy Tab 2 10.1 is, and you get the stylus, which while not crucial to most people, is a nice little device. The extra processing power also means you can do some pretty amazing things, and the camera is actually reasonable.

Pocket-lint.com
Samsung Galaxy Note 10.1 review
7,0
22-8-2012
Theinquirer.net

If you're looking for a powerful 10.1in tablet, the Galaxy Note 10.1 is undoubtedly a good choice. However, if you're looking to ditch your Wacom Bamboo tablet in favour of Samsung's graphics tablet, we can't recommend strongly enough that you don't.

Theinquirer.net
Samsung Galaxy Note 10.1 niet groots, wel leuk
7,8
23-8-2012
BesteProduct.nl

Als je een tablet veel wilt gebruiken om te tekenen, schetsen, krabbelen en kliederen dan kan ik 'm van harte aanraden. Je krijgt er ook nog eens een hele fijne, snelle en complete Android-tablet voor. Denk niet dat deze Samsung Galaxy Note 10.1 'gewoon' een Tab 10.1 met pennetje is; hij is beter dan dat. Niet zo'n tekenaar, meer een schrijver? Dan biedt Asus een prima alternatief met zijn Transformer Prime, die dankzij zijn toetsenbord-dock heel andere functionaliteit biedt. Als je allergisch bent voor pixels, dan heeft de nieuwe Apple iPad 3 een scherm met een veel hogere resolutie voor je. En als je 'gewoon een goede tablet wilt' en niet zozeer op een pennetje zit te wachten, dan is de iPad 2 ook nog te koop.

BesteProduct.nl
Samsung Galaxy Note 10.1 review
9,0
18-9-2012
Wired.co.uk

The Galaxy Note 10.1 is a top-end tablet with a price to match (same as the iPad, basically). It can't beat Apple's sales behemoth on its screen, but in terms of versatility, with its writing interface and expandable memory, plus a good quality camera and very fast quad-core processor, it just about slots in at the top of the Android tablet tree making it a worthy challenger to iPad domination.

Wired.co.uk
Samsung Galaxy Note 10.1
10,0
14-12-2012
DigitalVersus.com

The Galaxy Note 10.1 is a one-of-a-kind product that deserves your attention if you're looking specifically for a mobile device on which you can edit photos, jot down notes, scribble drawings and express your creativity. It's perfect for students or professionals of graphic design that need a go-to device when on the move. The biggest advantages are the 'little extras' that come in the form of the stylus and its advanced apps and tablet/user interactions.

DigitalVersus.com
Samsung Galaxy Note 10.1 review
8,0
15-2-2013
TrustedReviews.com

The Samsung Galaxy Note 10.1 is ugly and innovative, powerful and limited, a success and a disappointment. With its superb quad-core processor and 2GB of RAM, it’s the most powerful Android tablet yet, while its stereo speakers mean it’s the best-sounding.

TrustedReviews.com
Samsung Galaxy Note 10.1
6,4
1-10-2013
Theverge.com

I’m still waiting on the device that could digitize my entire life. The Note 10.1 seems to have all the right ideas, but there’s still just too much friction. I enjoyed using S Note and Air Command, but each has its own idiosyncrasies and complications that just don’t exist with a piece of paper. I wanted a tablet that revolved around my handwriting, but what I got was some weird composite of subpar notepad and subpar tablet. And with no S Pen ecosystem, and the too-small Android tablet app catalog in general, there aren’t a lot of compelling reasons to buy the Note 10.1. Just a lot of good ideas not quite made reality. Of course, Samsung has a history here: even the laggard Note 10.1 last year got better after a few software updates. But for right now, the $549.99 Note 10.1 feels old and clunky; it’s certainly not worth the price when the iPad costs $499 and the Nexus 10 $399. S Pen is a great idea, and maybe Samsung will yet create the paperless world I want, but this year I’m stuck buying another round of sharpened #2 pencils and a crisp new spiral notebook.

Theverge.com
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) review
7,0
2-10-2013
Digitaltrends.com

The Note 10.1 2014 Edition is a solid improvement on last year’s model, with a class-leading screen, oodles of RAM, powerful internals, and an updated shell that sets it apart as a more serious device. On paper, it’s the most powerful mobile-class tablet you can buy, at least until Apple outs a new iPad. Samsung has also done a good job of bringing the S Pen features to the forefront with Air Command. It’s just a pity that much of what the stylus does seems to work better on the smaller Note 3 than on the roomier tablet. Multi Window mode is more useful here than on smaller devices, to be sure. But the more we used it and ran into limitations and frustrations, the more we found ourselves saying we’d rather just do this kind of thing on our desktop or laptop. Samsung has done a decent job of making Android more multitasking friendly. But Windows has a huge lead on that front. If you’re set on a tablet form factor and want to have multiple windows on the screen at once, you may want to seriously consider one of the new Surface tablets. If you aren’t extremely inclined to jot down notes, you’ll want to invest in a stand and a keyboard. And if you’re going to that much trouble, you might as well get a laptop or a clamshell Android device, like Asus’ Transformer – or, more preferably, an iPad.

Digitaltrends.com
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) review
8,0
8-10-2013
ITproportal.com

The Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition picks up exactly where last year's model left off, making key upgrades to the display and internal components, while building on its core stylus and multitasking features. However, for all its upgrades, this year's Note 10.1 feels rougher around the edges, and the frequent app crashes were a source of frustration. Fortunately, though, the bugs and app compatibility are things that can be fixed with time via software updates, and Samsung has upped its game in terms of fixes of late. One key sticking point this year will be price. As we mentioned at the start of this review, the UK price hasn’t been confirmed, but the US one is pitched at $550 (£340) for the base 16GB model. That means that Stateside, the Note is more expensive than the entry-level iPad 16GB, which is $500 (£310) – and the iPad is definitely still king when it comes to tablet apps. The iPad, however, can't match the Note 10.1's multitasking or pressure sensitive stylus, and those are two features that genuinely change how useful a tablet can be. It's also worth mentioning that Apple is expected to release a new iPad in the coming weeks. We don't have any details on pricing or features, but it will likely be a strong contender, as ever.

ITproportal.com
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 review
8,0
18-11-2013
TrustedReviews.com

The Samsung Galaxy Note 10.1 2014 is a solid Android tablet with an up-to-date, slim-bezel design and great stylus. However, it suffers from puzzling performance issues that need fixing and the custom interface needs a redesign.

TrustedReviews.com
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 review
8,0
20-11-2013
Expertreviews.co.uk

Your only 10.1 choice if you want a tablet with a capacitive stylus, but you pay through the nose for it.

Expertreviews.co.uk
Review Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition Tablet
9,2
5-12-2013
NotebookCheck.net

Update Craze. Samsung has been bringing "updated" devices to the market as often as possible. The new Galaxy Note 10.1 from 2012 is now succeeded by the "Galaxy Note 10.1 2014 Edition". The hardware is the latest on the market but can it, and the software, secure the top spot in the market?

NotebookCheck.net
amsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition review
8,0
9-12-2013
Cnet.co.uk

The Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition doesn't come cheap, but that money will buy you a great, high-definition display, rafts of power and a handy stylus for writing notes or doodling cartoons.

Cnet.co.uk
Review: Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
8,0
19-12-2013
DigitalVersus.com

The Galaxy Note 10.1 2014 Edition is a good successor to the 2012 model, although it's somewhat marred by lags, perfectible battery life and humdrum graphics capabilities. That said, it has an excellent display and great uses for the stylus. It's a choice buy for anyone looking for a tablet version of the Galaxy Note 3.

DigitalVersus.com
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) review
8,0
19-12-2013
Wired.co.uk

The Galaxy Note 10.1 is one of the best-specced and most powerful tablets available. It's not cheap, and it doesn't have the high-quality metallic casing of the iPad Air, but it has a feast of features and the ability to handle them all very well indeed.

Wired.co.uk
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 review
8,0
23-12-2013
TechRadar.com

The Samsung Galaxy Note 10.1 2014 is a bit of a Swiss Army Knife, in that it offers a slightly compromised tool for almost every job you could imagine.

TechRadar.com
A great screen, stacks of power and handy stylus functionality, that is just let down by a cluttered UI and expensive price tag
8,0
23-1-2014
Whathifi.com

After falling short in the tablet market for a while now, Samsung has finally produced a tablet that could well prove a genuine Android alternative to the iPad – though its premium price may prove the first stumbling block. It still can’t match its Apple competitor for video or audio prowess either, but its screen, performance, form factor and S Pen functionality will be a draw for many who aren’t taken by Apple’s tablet. Give us this with vanilla Android and a more competitive price tag, and we’d like it that little bit more.

Whathifi.com
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition review
9,0
27-1-2014
Pocket-lint.com

Once again we find ourselves loving a Note device. The 10.1 2014 Edition tablet is a steady leap forward from the previous generation model. Aesthetically, we much prefer this new design to the old model, and while the faux leather back is a bit tacky, we can live with it for the smaller dimensions and general improvements in style.

Pocket-lint.com
Magazine testen
10,0
Android Magazin
1-3-2012
7,0
FWD
1-5-2012
6,3
Test-Aankoop
1-6-2012
9,0
l'Oridinateur
1-9-2012
6,0
Computer Active
1-10-2012
8,0
Computer! Totaal
1-10-2012
8,2
Connect
1-10-2012
6,7
PCPRO
1-11-2012
7,0
LAPTOP
1-11-2012
8,0
PC WORLD
1-11-2012
6,0
WHAT HI*FI? sound and vision
1-12-2012
7,3
Test-Aankoop
1-12-2012
9,1
Test
1-12-2012
9,2
CHIP Test & Kauf
1-2-2013
7,8
Consumentengids
1-6-2013
6,7
PCPRO
1-12-2013
8,6
Mobiles Magazine
1-12-2013
8,5
Connect
1-1-2014
8,0
Computer Active
1-4-2014
8,2
video
1-6-2014
8,4
Consumentengids
1-7-2014
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Tablets.
expertscore
7,4
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi nog niet gedeeld. Heb jij de Galaxy Note 10.1 Wifi gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Tablet van Samsung te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties

algemene kenmerken
Platform
Android
Kleur(en)
rood
Type/soort
tablet
Vorm/ontwerp
Slate
Platform
Android
Kleur(en)
wit
Type/soort
tablet
Soort product
full-size tablet
Vorm/ontwerp
Slate
DLNA gecertificeerd
Ja
Platform
Android
Kleur(en)
wit
Type/soort
tablet
Soort product
full-size tablet
Vorm/ontwerp
Slate
DLNA gecertificeerd
Ja
Platform
Android
Kleur(en)
grijs
Type/soort
tablet
Soort product
full-size tablet
Vorm/ontwerp
Slate
Kleur(en)
wit
Kleur(en)
wit
Platform
Android
Kleur(en)
wit
Type/soort
tablet
Soort product
full-size tablet
Vorm/ontwerp
Slate
Platform
Android
Kleur(en)
wit
Type/soort
tablet
Soort product
full-size tablet
Vorm/ontwerp
Slate
Platform
Android
Kleur(en)
wit
Type/soort
tablet
Soort product
full-size tablet
Vorm/ontwerp
Slate
Platform
Android
Kleur(en)
wit
Type/soort
tablet
Vorm/ontwerp
Slate
DLNA gecertificeerd
Ja
Platform
Android
Kleur(en)
wit
Type/soort
tablet
Soort product
full-size tablet
Vorm/ontwerp
Slate
Platform
Android
Kleur(en)
wit
Type/soort
tablet
Vorm/ontwerp
Slate
Platform
Android
Kleur(en)
wit
Type/soort
tablet
Vorm/ontwerp
Slate
Platform
Android
Kleur(en)
zwart
Type/soort
tablet
Soort product
full-size tablet
Vorm/ontwerp
Slate
display
Schermgrootte
25,6
Schermgrootte
25,6 inch
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16.78 miljoen kleuren
Full HD
Nee
Resolutie
1280 x 800 pixels
LED backlight
Ja
Beeldverhouding
16:10
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Type scherm
LCD
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16.78 miljoen kleuren
Full HD
Ja
Resolutie
2560 x 1600 pixels
LED backlight
Ja
Beeldverhouding
16:10
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Type scherm
LCD
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16.78 miljoen kleuren
Full HD
Ja
Resolutie
2560 x 1600 pixels
LED backlight
Ja
Beeldverhouding
16:10
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Type scherm
TFT
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16.78 miljoen kleuren
Full HD
Nee
Resolutie
1280 x 800 pixels
LED backlight
Ja
Beeldverhouding
16:10
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Touch screen type
capacitief
Resolutie
1280 x 800 pixels
LED backlight
Ja
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Touch screen type
capacitief
Resolutie
1280 x 800 pixels
LED backlight
Ja
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Resolutie
2560 x 1600 pixels
LED backlight
Ja
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Resolutie
2560 x 1600 pixels
LED backlight
Ja
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Resolutie
1280 x 800 pixels
LED backlight
Ja
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Full HD
Ja
Resolutie
1280 x 800 pixels
LED backlight
Ja
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Type scherm
LCD
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16.78 miljoen kleuren
Resolutie
2560 x 1600 pixels
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Resolutie
1280 x 800 pixels
LED backlight
Ja
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Resolutie
1280 x 800 pixels
LED backlight
Ja
Schermgrootte
10,1
Schermgrootte
10,1 inch
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Resolutie
2560 x 1600 pixels
LED backlight
Ja
opslag
Opslagcapaciteit
16 GB
Type opslag
Flash
Totale opslagcapaciteit
16 GB
Intern geheugen
2 GB
Intern geheugen (max)
2 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Opslagcapaciteit
16 GB
Type opslag
Flash
Totale opslagcapaciteit
32 GB
Intern geheugen
3 GB
Intern geheugen (max)
3 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
Opslagcapaciteit
16 GB
Type opslag
Flash
Totale opslagcapaciteit
32 GB
Intern geheugen
3 GB
Intern geheugen (max)
3 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
Opslagcapaciteit
16 GB
Type opslag
Flash
Totale opslagcapaciteit
16 GB
Intern geheugen
2 GB
Intern geheugen (max)
2 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
32 GB
Opslagcapaciteit
16 GB
Intern geheugen
2,0 GB
Compatibele geheugenkaarten
Micro-SD
Opslagcapaciteit
16 GB
Intern geheugen
2,0 GB
Compatibele geheugenkaarten
Micro-SD
Opslagcapaciteit
32 GB
Type opslag
Flash
Intern geheugen
3 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
Opslagcapaciteit
32 GB
Type opslag
Flash
Intern geheugen
3 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
Opslagcapaciteit
16 GB
Type opslag
Flash
Intern geheugen
2 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
Opslagcapaciteit
32 GB
Type opslag
Flash
Intern geheugen
2 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
Opslagcapaciteit
16 GB
Type opslag
Flash
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
Opslagcapaciteit
16 GB
Type opslag
Flash
Intern geheugen
2 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
Opslagcapaciteit
16 GB
Type opslag
Flash
Intern geheugen
2 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
Opslagcapaciteit
32 GB
Type opslag
Flash
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
64 GB
besturingsysteem
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.0
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.3
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.3
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.0
Besturingssysteem
Android
Besturingssysteem
Android
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.3
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.3
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.0
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.0
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.3
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.0
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.0
Besturingssysteem
Android
Operating systeem versie
4.3
aansluitingen
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
LAN verbinding
Nee
Near Field Communication (NFC)
Nee
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11n
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Wi-Fi Direct
Ja
SmartCard-slot
Nee
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0 LE
Aansluiting microfoon
Ja
Aansluiting koptelefoon
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluiting dockingstation
Ja
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
LAN verbinding
Nee
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11ac
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Wi-Fi Direct
Ja
SmartCard-slot
Nee
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0
Aansluiting microfoon
Ja
Aansluiting koptelefoon
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluiting dockingstation
Nee
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
LAN verbinding
Nee
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11ac
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Wi-Fi Direct
Ja
SmartCard-slot
Nee
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0
Aansluiting microfoon
Ja
Aansluiting koptelefoon
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluiting dockingstation
Nee
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
LAN verbinding
Nee
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11n
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Wi-Fi Direct
Ja
SmartCard-slot
Nee
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0 LE
Aansluiting microfoon
Ja
Aansluiting koptelefoon
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluiting dockingstation
Ja
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11ac
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Wi-Fi Direct
Ja
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0
Aansluiting microfoon
Ja
Aansluiting koptelefoon
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11ac
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Wi-Fi Direct
Ja
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0
Aansluiting microfoon
Ja
Aansluiting koptelefoon
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, HDMI, hoofdtelefoon, Micro-USB
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11n
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0 LE
HDMI-ingang(en)
1
Aansluiting microfoon
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11n
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0
Aansluiting microfoon
Nee
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11ac
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Wi-Fi Direct
Ja
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0
Aansluiting microfoon
Ja
Aansluiting koptelefoon
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11n
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0 LE
Aansluiting microfoon
Ja
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11n
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0 LE
Aansluiting microfoon
Ja
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
Aansluitingen
wifi, bluetooth, geheugenkaartlezer, hoofdtelefoon, Micro-USB
Primaire wifi-standaard
IEEE 802.11ac
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Wi-Fi Direct
Ja
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0
Aansluiting microfoon
Ja
Aansluiting koptelefoon
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Hoofdtelefoon uitgang(en)
Ja
Geheugenkaartlezer
Ja
Micro-USB 2.0 poort(en)
1
prestaties
Continue video-afspeeltijd
9 uur
Continue audio-afspeeltijd
122 uur
Continue video-afspeeltijd
10 uur
Browsing tijd (Wi-Fi)
9 uur
Continue audio-afspeeltijd
122 uur
Continue video-afspeeltijd
10 uur
Browsing tijd (Wi-Fi)
9 uur
Accu-bedrijfstijd
1500,0 uur
Continue video-afspeeltijd
10,00 uur
Continue video-afspeeltijd
10,00 uur
Continue audio-afspeeltijd
122 uur
Continue video-afspeeltijd
10 uur
Browsing tijd (Wi-Fi)
9 uur
Continue audio-afspeeltijd
122 uur
Continue video-afspeeltijd
10 uur
Browsing tijd (Wi-Fi)
9 uur
Continue video-afspeeltijd
9 uur
Accu-bedrijfstijd
1500,0 uur
Continue audio-afspeeltijd
122 uur
Continue video-afspeeltijd
10 uur
Continue audio-afspeeltijd
98 uur
Continue video-afspeeltijd
10 uur
Browsing tijd (Wi-Fi)
9 uur
camera(s)
Camera voorzijde
Ja
Camera achterzijde
Ja
Resolutie camera (front)
1,9 MP
Digitale zoom
4 x
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
5 megapixel
Automatisch scherpstellen
Ja
Ingebouwde flitser
Ja
Flash type
LED
Camera voorzijde
Ja
Camera achterzijde
Ja
Resolutie camera (front)
2 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
8 megapixel
Rear camera resolution
3264 x 2448 pixels
Automatisch scherpstellen
Ja
Camera voorzijde
Ja
Camera achterzijde
Ja
Resolutie camera (front)
2 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
8 megapixel
Rear camera resolution
3264 x 2448 pixels
Automatisch scherpstellen
Ja
Camera voorzijde
Ja
Camera achterzijde
Ja
Resolutie camera (front)
1,9 MP
Digitale zoom
4 x
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
5 megapixel
Automatisch scherpstellen
Ja
Ingebouwde flitser
Ja
Flash type
LED
Front-camera
Ja
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
5,0 megapixel
Front-camera
Ja
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
5,0 megapixel
Camera voorzijde
Ja
Camera achterzijde
Ja
Resolutie camera (front)
2 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
8 megapixel
Rear camera resolution
3264 x 2448 pixels
Automatisch scherpstellen
Ja
Camera voorzijde
Ja
Camera achterzijde
Ja
Resolutie camera (front)
2 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
8 megapixel
Rear camera resolution
3264 x 2448 pixels
Automatisch scherpstellen
Ja
Camera voorzijde
Ja
Front-camera
Ja
Camera achterzijde
Ja
Digitale zoom
4 x
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
5 megapixel
Automatisch scherpstellen
Ja
Ondersteunde beeldformaten
GIF, PNG, JPEG XR, RAW, TIF
Ingebouwde flitser
Ja
Inclusief camera
Ja
Front-camera
Ja
Hoofdcamera resolutie (numeriek)
5 megapixels
Digitale zoom
4 x
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
5,0 megapixel
Automatisch scherpstellen
Ja
Ingebouwde flitser
Ja
Flash type
LED
Camera voorzijde
Ja
Front-camera
Ja
Camera achterzijde
Ja
Resolutie camera (front)
2 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
8 megapixel
Rear camera resolution
3264 x 2448 pixels
Automatisch scherpstellen
Ja
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Ja
Front-camera
Ja
Camera achterzijde
Ja
Hoofdcamera resolutie (numeriek)
5 megapixels
Digitale zoom
4 x
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
5,0 megapixel
Automatisch scherpstellen
Ja
Ingebouwde flitser
Ja
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Ja
Front-camera
Ja
Camera achterzijde
Ja
Hoofdcamera resolutie (numeriek)
5 megapixels
Digitale zoom
4 x
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
5,0 megapixel
Automatisch scherpstellen
Ja
Ingebouwde flitser
Ja
Camera voorzijde
Ja
Camera achterzijde
Ja
Resolutie camera (front)
2 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
8 megapixel
Rear camera resolution
3264 x 2448 pixels
Automatisch scherpstellen
Ja
video
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
MPEG4, 3GP, H.263
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
VC-1, H.264, MP4, H.263, VP8
Ondersteunde videoformaten
AVI, MKV, 3GP, FLV, M4V, MP4, WMV, WEBM, ASF, VP8
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
VC-1, H.264, MP4, H.263, VP8
Ondersteunde videoformaten
AVI, MKV, 3GP, FLV, M4V, MP4, WMV, WEBM, ASF, VP8
Video recording
Ja
Ondersteunde videoformaten
MPEG4, H.264, 3GP, WMV, H.263
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
H.264, H.263
Ondersteunde videoformaten
AVI, M4V, MP4, WMV, WEBM, ASF, VP8
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
H.264, H.263
Ondersteunde videoformaten
AVI, M4V, MP4, WMV, WEBM, ASF, VP8
Video recording
Ja
Ondersteunde videoformaten
MPEG4, H.264, 3GP, WMV, H.263
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
AVI, MKV, H.264, 3GP, FLV, MP4, WMV, DIVX, H.263
Video capturing speed
30 fps
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
MPEG4, H.264, H.263
Ondersteunde videoformaten
AVI, M4V, MP4, WMV, WEBM, ASF, VP8
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
MPEG4, 3GP, H.263
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
MPEG4, 3GP, H.263
Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videocompressieformaten
H.264, H.263
Ondersteunde videoformaten
AVI, M4V, MP4, WMV, WEBM, ASF, VP8
audio
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, AMR, eAAC+
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, M4A, FLAC, WAV, MIDI, OGG, ASF, OGA, AAC+, AWB, IMY, OTA, RTX, XMF
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, M4A, FLAC, WAV, MIDI, OGG, ASF, OGA, AAC+, AWB, IMY, OTA, RTX, XMF
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, AMR, 3GPP, AMR-NB, AAC+, eAAC+
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, M4A, FLAC, WAV, OGG, ASF, AAC+, IMY, XMF
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, M4A, FLAC, WAV, OGG, ASF, AAC+, IMY, XMF
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, AMR, eAAC+
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, AC3, FLAC, WAV, MIDI, eAAC+
Ingebouwde speakers
Ja
Aantal ingebouwde luidsprekers
2
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, FLAC, WAV, OGG, ASF, AAC+, IMY, XMF
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, AMR, AAC+, eAAC+
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, AMR, AAC+, eAAC+
Ingebouwde speakers
Ja
Inclusief microfoon
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, M4A, FLAC, WAV, OGG, ASF, AAC+, IMY, XMF
Ingebouwde speakers
Ja
sensoren
GPS
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Locatie positie
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Gyroscoop
Ja
Digitaal kompas
Ja
GPS
Ja
Locatie positie
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Gyroscoop
Ja
Digitaal kompas
Ja
GLONASS
Ja
GPS
Ja
Locatie positie
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Gyroscoop
Ja
Digitaal kompas
Ja
GLONASS
Ja
GPS
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Locatie positie
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Digitaal kompas
Ja
GPS
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Gyroscoop
Ja
Digitaal kompas
Ja
GPS
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Gyroscoop
Ja
Digitaal kompas
Ja
GPS
Ja
Locatie positie
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Digitaal kompas
Ja
GLONASS
Ja
GPS
Ja
Locatie positie
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Digitaal kompas
Ja
GLONASS
Ja
GPS
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Locatie positie
Ja
GPS
Ja
Locatie positie
Ja
GPS
Ja
Geotagging
Ja
Locatie positie
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Digitaal kompas
Ja
GLONASS
Ja
GPS
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Locatie positie
Ja
GPS
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Locatie positie
Ja
GPS
Ja
Locatie positie
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Digitaal kompas
Ja
GLONASS
Ja
hardware
Processor
Samsung Exynos
Processor model
4412
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,4 Ghz
Processor architectuur
ARM Cortex-A9
Processor
Samsung Exynos
Processor model
5420
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,9 Ghz
Processor
Samsung Exynos
Processor model
5420
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,9 Ghz
Processor
Samsung Exynos
Processor model
400
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,4 Ghz
Processor architectuur
ARM Cortex-A9
Processor frequentie
1,4 Ghz
Processor frequentie
1,4 Ghz
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,9 Ghz
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,9 Ghz
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,4 Ghz
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,4 Ghz
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,9 Ghz
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,4 Ghz
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,4 Ghz
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor frequentie
1,9 Ghz
mobiele data
Mobiel
Nee
Mobiel
Nee
Instant messaging (IM)
Ja
Mobiel
Nee
Instant messaging (IM)
Ja
Mobiel
Nee
Mobiel
Nee
Mobiel
Nee
Mobiel
Nee
Instant messaging (IM)
Nee
Mobiel
Nee
Mobiel
Nee
Mobiel
Nee
MMS
Ja
Mobiel
Nee
MMS
Ja
Mobiel
Nee
veiligheid
Vingerafdrukscanner
Nee
Vingerafdrukscanner
Nee
Vingerafdrukscanner
Nee
Vingerafdrukscanner
Nee
energie
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu capaciteit
7000 mAh
Aansluiting voor netstroomadapter
Nee
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu capaciteit
8220 mAh
Aansluiting voor netstroomadapter
Nee
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu capaciteit
8220 mAh
Aansluiting voor netstroomadapter
Nee
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu capaciteit
7000 mAh
Aansluiting voor netstroomadapter
Nee
Accu type
Li-Ion
Accu capaciteit
7000 mAh
Accu type
Li-Ion
Accu capaciteit
7000 mAh
Accu capaciteit
8220 mAh
Accu capaciteit
8220 mAh
Accu type
Li-Ion
Accu capaciteit
7000 mAh
Aansluiting voor netstroomadapter
Ja
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu capaciteit
7000 mAh
Accu capaciteit
8220 mAh
Accu capaciteit
7000 mAh
Aansluiting voor netstroomadapter
Ja
Accu capaciteit
7000 mAh
Aansluiting voor netstroomadapter
Ja
Accu capaciteit
8220 mAh
inhoud en afmetingen
Hoogte
26,20 cm
Breedte
18,00 cm
Diepte
0,89 cm
Gewicht
600 gram
Hoogte
17,14 cm
Breedte
24,31 cm
Diepte
0,79 cm
Gewicht
540 gram
Hoogte
17,14 cm
Breedte
24,31 cm
Diepte
0,79 cm
Gewicht
540 gram
Hoogte
18,00 cm
Breedte
26,20 cm
Diepte
0,89 cm
Gewicht
580 gram
Hoogte
18,0 cm
Gewicht
597 gram
Hoogte
18,0 cm
Gewicht
597 gram
Hoogte
17,14 cm
Breedte
24,31 cm
Diepte
0,79 cm
Gewicht
540 gram
Hoogte
17,14 cm
Breedte
24,31 cm
Diepte
0,79 cm
Gewicht
540 gram
Hoogte
18,00 cm
Breedte
26,20 cm
Diepte
0,89 cm
Gewicht
597 gram
Hoogte
18,00 cm
Breedte
26,20 cm
Diepte
0,89 cm
Afmetingen (BxDxH)
262 x 8.9 x 180 mm
Gewicht
597 gram
Hoogte
17,14 cm
Breedte
24,31 cm
Diepte
0,79 cm
Gewicht
540 gram
Hoogte
26,20 cm
Breedte
18,00 cm
Diepte
0,89 cm
Gewicht
597 gram
Hoogte
26,20 cm
Breedte
18,00 cm
Diepte
0,89 cm
Gewicht
597 gram
Hoogte
17,14 cm
Breedte
24,31 cm
Diepte
0,79 cm
Gewicht
540 gram
meegeleverd
Styluspen
Ja
Adapter meegeleverd
Ja
Snelstartgids
Ja
Adapter meegeleverd
Ja
Snelstartgids
Ja
Adapter meegeleverd
Ja
Snelstartgids
Ja
Inclusief toetsenbord
Nee
Styluspen
Ja
Google applicaties
Google Maps,Google Play,YouTube
Adapter meegeleverd
Ja
Snelstartgids
Ja
Garantiekaart
Ja
Snelstartgids
Ja
Snelstartgids
Ja
Snelstartgids
Ja
Adapter meegeleverd
Ja
Google applicaties
Google Maps,Google Play,Google Voice Search
Snelstartgids
Ja
Snelstartgids
Ja
Snelstartgids
Ja
Snelstartgids
Ja
Algemeen
EAN
8806085446212
Partnumber
GT-N8010GRA
Toelichting partnumber
Rood
Releasedatum
januari 2013
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
augustus 2013
EAN
8806085861886
Partnumber
SM-P6000ZWA, SM-P6000ZWADBT
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
september 2013
Introductie model
2014
Op Kieskeurig sinds
april 2014
EAN
8806085861886
Partnumber
SM-P6000ZWA, SM-P6000ZWADBT
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
september 2013
Introductie model
2014
Op Kieskeurig sinds
april 2014
EAN
8806085159402, 8806085130241, 8806071977164
Partnumber
GT-N8010EAA, GT-N8010EAADBT
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
oktober 2015
Introductie model
2012
Op Kieskeurig sinds
augustus 2012
EAN
8806085915541
Partnumber
-
Toelichting partnumber
Wit
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
november 2013
EAN
8806085915541
Partnumber
-
Toelichting partnumber
Wit
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
november 2013
EAN
8806085874626, 8806085910836
Partnumber
SM-P6000ZWEPHN
Toelichting partnumber
Wit
Releasedatum
september 2013
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
oktober 2013
EAN
8806085874626, 8806085910836
Partnumber
SM-P6000ZWEPHN
Toelichting partnumber
Wit
Releasedatum
september 2013
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
oktober 2013
EAN
8806085260368, 8806071977171, 8806085130265, 8806085306820, 5053460572049, 8806085142701
Partnumber
GT-N8010ZWAPHN
Toelichting partnumber
Wit
Releasedatum
juli 2012
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
maart 2013
EAN
8806085288973
Partnumber
GT-N8010ZWEPHE
Toelichting partnumber
Wit
Releasedatum
augustus 2012
Introductie model
2012
Op Kieskeurig sinds
november 2013
EAN
-
Partnumber
SM-P6000ZWAPHN
Toelichting partnumber
wit
Releasedatum
januari 2014
Introductie model
2014
Op Kieskeurig sinds
maart 2014
EAN
8806085268067
Partnumber
GT-N8010ZWALUX
Toelichting partnumber
Wit
Releasedatum
augustus 2012
Introductie model
2012
Op Kieskeurig sinds
januari 2013
EAN
8806085268067
Partnumber
GT-N8010ZWALUX
Toelichting partnumber
Wit
Releasedatum
augustus 2012
Introductie model
2012
Op Kieskeurig sinds
januari 2013
EAN
8806085874602
Partnumber
SM-P6000ZKEPHN
Toelichting partnumber
Zwart
Releasedatum
september 2013
Introductie model
2013
Op Kieskeurig sinds
oktober 2013
product
Website fabrikant
http://www.samsung.com/nl/consumer/mobile-phone/mobile-phones/tab/GT-N8010ZWAPHN-spec
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
7,4
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-