Volg ons

De beste tandenborstels vergelijken

Profiel foto Bart Boonstra
Bart Boonstra
Expert tandenborstels
Schoner gebit met een elektrische tandenborstel
Elk onderzoek bewijst het: met een elektrische tandenborstel krijg je een schoner gebit en dus minder gaatjes. De verklaring is simpel: een elektrische tandborstel doet automatisch de juiste poetsbewegingen en geeft precies aan hoe lang je moet poetsen. Met eigenlijk alle elektrische tandenborstels kun je schone tanden krijgen. Het verschil tussen de borstel zit hem in de poetstechniek en mogelijkheden. We onderscheiden drie poetstechnieken: de oscillerend-roterende techniek, Trizone en de sonische techniek. Bij oscillerend-roterend draait en beweegt de borstelkop. Bij de Trizone techniek maakt het borstelkopje naast een pulserende en oscillerende ook een zijwaarts roterende beweging. Met name Oral-B maakt van deze techniek gebruik. Bij de sonische techniek beweegt de langwerpige borstelkop razendsnel. Hierdoor wordt veel vuil verwijderd. Philips gebruikt deze techniek onder de naam Sonicare.
t/m
295 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Elektrische tandenborstel: in 6 stappen kies je de beste
Een uitgebreide koopgids voor elektrische tandenborstels. Met uitleg over de technieken en tips voor het kopen van een tandenborstel.
Lees de koopgids

Best geteste tandenborstels door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tandenborstels door BesteProduct.nl

8,7
Een premium tandenborstel. Het klinkt raar, maar het is een stempel die deze Sonicare van Philips zeker verdient. Alles van de oplader tot de poetservaring voelt premium en van hoge kwaliteit. De tandenborstel is daarnaast ook nog eens lekker stil waardoor je 's ochtends vroeg of 's avonds laat niet bang hoeft te zijn dat de rest van het huishouden wakker wordt. Het grootste voordeel is echter het uitstekende poetsresultaat zonder dat het vervelend is voor je tandvlees. De prijs van 130 euro is hoog en het aantal mogelijkheden is beperkt, maar door de hoge algehele kwaliteit is het toch een aanrader.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
8,1
De Philips Sonicare 4300 is de ideale tandenborstel iedereen met gevoelig tandvlees. De borstel is erg effectief in het schoon houden van je tanden, maar is niet agressief voor je tandvlees. Daarnaast doet de borstel opvallend stil zijn werk waardoor je 's avonds laat of 's ochtends vroeg je tanden kunt poetsen zonder bang te hoeven zijn dat het hele huishouden wakker wordt. Voor 71 euro haal je dus een prachtige elektrische tandenborstel in huis, ook al is het setje accessoires erg magertjes.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
8,6
Een bijzondere tandenborstel die net even wat anders werkt dan een regulier elektronisch model. De Silk'n ToothWave-tandenborstel werkt namelijk niet op basis van een roterende borstel, maar maakt gebruik van radiofrequentiegolven (DentalRF™ technologie) om tanden schoon te krijgen. De borstel zelf voelt hierdoor anders op je tanden dan je misschien gewend bent, maar het uiteindelijke resultaat is hetzelfde, zo niet beter: schone en gladde tanden. Omdat de borstel zachtjes trilt, voelt de manier van poetsen anders. Het is vooral een kwestie van wennen.
Mark Gamble
Mark Gamble
Haarlem • 1 review
Lees de hele review
9,1
Voor het ultieme poetsresultaat moet je bij de Oral-B Genius-lijn zijn. De 10000N is de goedkoopste in die reeks, maar je moet er nog steeds aardig wat eurootjes voor over hebben. Voor de gevraagde 130 euro krijg je wel een zeer uitgebreide tandenborstel die er ook nog eens leuk uit ziet. De Genius 10000N komt daarnaast met een grote set accessoires en een uitstekende accu.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review

Tandenborstel: de populairste merken