Volg ons

De beste tandenborstels vergelijken

Profiel foto Bart Boonstra
Bart Boonstra
Expert tandenborstels
Schoner gebit met een elektrische tandenborstel
Elk onderzoek bewijst het: met een elektrische tandenborstel krijg je een schoner gebit en dus minder gaatjes. De verklaring is simpel: een elektrische tandborstel doet automatisch de juiste poetsbewegingen en geeft precies aan hoe lang je moet poetsen. Met eigenlijk alle elektrische tandenborstels kun je schone tanden krijgen. Het verschil tussen de borstel zit hem in de poetstechniek en mogelijkheden. We onderscheiden drie poetstechnieken: de oscillerend-roterende techniek, Trizone en de sonische techniek. Bij oscillerend-roterend draait en beweegt de borstelkop. Bij de Trizone techniek maakt het borstelkopje naast een pulserende en oscillerende ook een zijwaarts roterende beweging. Met name Oral-B maakt van deze techniek gebruik. Bij de sonische techniek beweegt de langwerpige borstelkop razendsnel. Hierdoor wordt veel vuil verwijderd. Philips gebruikt deze techniek onder de naam Sonicare.
t/m
270 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Elektrische tandenborstel: in 6 stappen kies je de beste
Een uitgebreide koopgids voor elektrische tandenborstels. Met uitleg over de technieken en tips voor het kopen van een tandenborstel.
Lees de koopgids

Best geteste tandenborstels door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tandenborstels door BesteProduct.nl

8,1
De Oral-B Pro 2 is een uitstekende keus voor iedereen die een goede tandenborstel zoekt zonder de hoofdprijs te willen betalen. Het aantal verschillende functies en de selectie accessoires vallen tegen, maar in ruil daarvoor krijg je een kwaliteitsproduct dat er ook nog eens leuk uit ziet. Voor ongeveer 46 euro is het absoluut een aanrader.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 112 reviews
Lees de hele review
7,8
Tandenborstels met apps zijn natuurlijk superleuk en handig. Maar daar betaal je ook een behoorlijk bedrag voor. Gelukkig zijn er ook nog goedkopere modellen, waarmee je tanden net zo schoon en fris aanvoelen na een poetsbeurt. Zoals bijvoorbeeld deze Pro 2000N van Oral-B. Hij geeft je een waarschuwing als je te hard drukt, een trilsignaal als je van kant moet wisselen en met een volle batterij kun jij maar liefst 2 weken ongestoord tanden poetsen. Hoe fijn is dat? En als je dan kijkt dat je voor de Pro 2000N nog geen 5 tientjes betaalt, vind ik dat dit model zeker wel een kooptip verdient.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,1
Deze fluweel zwarte DiamondClean tandenborstel van Philips geeft het echte premium gevoel, maar dan zonder app. Zo’n app om beter te poetsen is leuk maar niet iedereen zal de app (blijven) gebruiken. Zonder app kost de HX9353 ruim de helft, maar het blijft met een prijs van 124 euro nog altijd een dure tandenborstel. Maar het is de mooiste tandenborstel die we kennen, komt met een mooi glas waarin je ook kunt opladen, twee borstels en een reis-etui. Daarom een kooptip voor deze tandenborstel, voor iedereen die de mooiste wil hebben.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Zoals de naam al doet vermoeden, moet deze elektrische tandenborstel van Oral-B nogal een Genius zijn. En ik moet zeggen, een elektrische tandenborstel die jou middels je front camera door je gebit navigeert. Adviseert waar je het best nog even kunt poetsen en welke gebieden je niet mag overslaan… is best wel geniaal. Ik ben dan ook meer dan tevreden over de mogelijkheden, de functies en tevens ook het poetsresultaat dat je met deze borstel hebt. Wat een heerlijk schoon en fris gevoel. Alsof je net van de tandarts komt. 130 euro is natuurlijk wel even een ander bedrag. Zeker als je nog niet eens gewend bent om elektrisch te poesten. Maar ik kan je verzekeren, het is de investering zeker waard. Het zijn toch je tanden he. Vandaar, van mij een dikke kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Tandenborstel: de populairste merken