Volg ons
Alle uitvoeringen (3)

Oral-B Pro 2500

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (6) Beschikbaar in 3 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Oral-B Pro 2500

Voordelen

  • Zeer schoon gevoel
  • twee standen
  • poetsdruk sensor
  • 2 minute timer

Nadelen

  • kan af en toe iets te hard in je tandvlees gaan zitten

Onze test
Consumententest | op
8,1

Oral-B Pro 2: Allround goede tandenborstel

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Oral-B Pro 2 is een uitstekende keus voor iedereen die een goede tandenborstel zoekt zonder de hoofdprijs te willen betalen. Het aantal verschillende functies en de selectie accessoires vallen tegen, maar in ruil daarvoor krijg je een kwaliteitsproduct dat er ook nog eens leuk uit ziet. Voor ongeveer 46 euro is het absoluut een aanrader.

Roel is freelance reviewer bij Reshift en daarnaast een professional in microelektronica en biotechnologie. Roel houdt zich bezig met computer hardware zoals videokaarten en monitoren, maar ook andere consumentenproducten komen aan de beurt.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Consumententester
vanaf 46,95
Roel is freelance reviewer bij Reshift en daarnaast een professional in microelektronica en biotechnologie. Roel houdt zich bezig met computer hardware zoals videokaarten en monitoren, maar ook andere consumentenproducten komen aan de beurt.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Consumententester
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment is de Oral-B Pro 2 verkrijgbaar vanaf 46 euro. Hoewel er (veel) goedkopere tandenborstels op de markt zijn, krijg je met de Pro 2 een krachtige tandenborstel zonder veel extra poespas.
6,0
Mogelijkheden
(Weging 15%)
Naast de basis-functionaliteit heeft de Pro 2 weinig extra's te bieden. Met de aan-/uitknop heb je de keus uit twee standen: hardnekkig poetsen en voor gevoelige tanden. Dan is er nog een sensor die met lichtsignalen aangeeft of je te hard drukt, maar daar blijft het bij.
8,0
Poetsresultaat
(Weging 35%)
Hoewel het resultaat deels afhankelijk is van de opzetborstel die je gebruikt, ben ik erg tevreden met het resultaat. De motor poetst krachtig en snel waardoor je het gevoel hebt echt schonere tanden te krijgen, vooral wanneer je het vergelijkt met een reguliere tandenborstel. Na ongeveer twee minuten geeft de tandenborstel met pulsen aan dat je klaar bent.
10,0
Gebruiksgemak
(Weging 20%)
Met maar één knop, een goede waterdichtheid en draadloos opladen kan ik hier heel simpel over zijn. De Oral-B Pro 2 is enorm eenvoudig om te gebruiken, of je hem nou boven de wastafel of onder de douche gebruikt. Eén keer op de aan-knop drukken schakelt de tandenborstel in op de hoogste stand, als je vervolgens de knop nog een keer indrukt borstelt het apparaat iets voorzichtiger. Met een derde druk op de knop schakel je het apparaat helemaal uit. Als je tijdens het poetsen de borstel te hard op je tanden drukt, schijnt er een rode lamp in je ogen die je zeer effectief en snel waarschuwt.
9,0
Accu
(Weging 10%)
Met een volle accu en twee keer per dag twee minuten poetsen houdt de tandenborstel het ongeveer vijf dagen vol. Net genoeg dus voor een korte vakantie en veel beter dan de meeste andere tandenborstels die net het weekend kunnen overbruggen.
7,0
Vormgeving / geluid
(Weging 5%)
Ik heb de roze variant getest en vind het een leuke afwisseling op de standaard blauw-witte tandenborstels. Persoonlijk zou ik voor het zwarte model gaan, maar deze kleurvariaties zijn leuk als er in een huishouden meerdere elektrische tandenborstels gebruikt worden. De gekleurde delen zijn van een prettig rubber waardoor je de tandenborstel goed vast kunt houden een de trillingen een beetje gedempt worden. Wel moet je rekening houden met de geluidsproductie als iemand in een nabijgelegen kamer ligt te slapen, want stil is hij zeker niet.
6,0
Accessoires
(Weging 5%)
De set aan accessoires is beperkt maar nuttig. Je krijgt een kleine reisetui waar de tandenborstel met opzetborstel in bewaard kunnen worden. Daarnaast is er uiteraard een draadloze oplader aanwezig, maar de enkele opzetborstel vind ik mager.

8,1
Eindscore test
Oral-B Pro 2500

Reviews van de Oral-B Pro 2500

Gemiddelde score gebruikers

8,6
De Pro 2500 Tandenborstel van Oral-B wordt door 28 gebruikers met een gemiddelde van 8,6 beloond. Dat is een zeer goede score. De Oral-B voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
De Oral-B Pro 2 2500 vind ik ...
Door TCusters op 1-5-2019

De Oral-B Pro 2 2500 vind ik een ontzettend fijne tandenborstel. Mijn tanden voelen een stuk gladder aan na gebruik van deze tandenborstel dan na gebruik van een handtandenborstel. Ik ben blij dat ik deze tandenborstel gratis heb mogen ontvangen om hem uit te proberen, ik zal er nog lang plezier van hebben! Ik ben er vooral blij mee dat de tandenborstel duidelijk aangeeft wanneer je een nieuw gebied moet gaan poetsen. Hierdoor sla ik nooit meer gebieden per ongeluk over.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Deze tandenborstel is precies wat nodig is, ...
Door Nick Beurskens op 24-4-2019

Deze tandenborstel is precies wat nodig is, niet teveel opties en ook niet te weinig. Tegenwoordig zie je veel “smart tandenborstels”, maar voor de gewone gebruiker is dat niet nodig. De batterij gaat een lange tijd mee, zeker een week. Met zijn zwarte uiterlijk ziet hij er ook nog eens erg chick uit! Toen ik dit product kreeg om het te testen vond ik het meteen een groot voordeel dat er een travelcase bij zit, alles zit nu netjes opgeborgen als ik het meeneem! Het apparaat is handig in gebruik, het is plug and play. Het lampje dat gaat branden wanneer je te hard poetst is een fijne bijkomstigheid, zeker wanneer je, zoals ik, vaak te hard poetst weet je nu zeker dat je dit niet meer zult doen. De twee verschillende snelheden die je kunt instellen werkt ook erg prettig. Na elke 30 seconden zul je er bovendien op gewezen worden door een tril hoelang je nog moet, na de gewenste twee minuten krijg je wat harde trillingen. Dit is namelijk de aanbevolen duur van een tandenpoetssessie! Een nadeel kan ik niet echt noemen, de prijs-kwaliteitsverhouding is prima en het doet wat het moet doen! Als ik dan een nadeel zou moeten noemen, vind ik de opzetborstels net te prijzig. Maar dat doet niet af aan de kwaliteit van de tandenborstel!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Heel fijn! Compacte tandenborstel, daarmee bedoel ik: ...
Door Corine op 29-12-2018

Heel fijn! Compacte tandenborstel, daarmee bedoel ik: ligt lekker in de hand, niet lomp, niet zwaar. Fijne handgreep. Twee standen, een normale en een wat langzamere. Makkelijk in gebruik. Geeft prettig aan wanneer van poetskant te wisselen. Poetsdruksensorlicht wordt rood bij te hard drukken. Ik denk dat deze perfect is voor een elektrische tandenborstel. Mijn tandarts zei: 'een elektrische tandenborstel zou voor iedereen de standaard moeten zijn, vooral vanwege aantal rotaties en moeilijke hoeken/plekjes, alle Oral B boven de 2000 zijn goed (met druksensor)'. Ik denk dat deze perfect is, voor deze prijs een heel goed apparaat! Tanden voelen heel schoon.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik ben een grote fan van Oral ...
Door ikkooponline op 1-12-2018

Ik ben een grote fan van Oral B, ik zou geen enkel ander merk meer willen. Schone tanden, zit leuk in de hand en ongelooflijk duurzaam. Lang leve Oral B

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
De Oral-B Pro 2500 black heb ik ...
Door Brenda K. op 19-11-2018

De Oral-B Pro 2500 black heb ik nu een maand in gebruik en ben erg tevreden. Mijn tanden en kiezen voelen schoon en glad aan. Wanneer de accu is opgeladen kan je er weken mee poetsen. Ook erg handig is de druksensor, het rode lampje gaat branden wanneer je teveel druk uitoefent. De plastic reisetui vind ik een uitkomst! Zo neem ik de tandenborstel gemakkelijk mee naar mijn werk! De etui gebruik ik dan ook zeer vaak. In de etui is plaats voor de tandenborstel en twee opzetborstels en is makkelijk schoon te maken onder de kraan. Dit product heb ik gratis ontvangen om te testen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Fijne borstel die veel beter poetst dan ...
Door Frank op 31-10-2018

Fijne borstel die veel beter poetst dan mijn vorige. De timer is erg handig: na een korte stop van het poetsen weet je dat er weer een halve minuut opzit. De batterij gaat lang mee. Ik moet wel heel hard drukken om de druksensor te activeren. Blijkbaar poets ik dus goed. Kortom, prima borstel voor mooie prijs (onder de € 50,- inclusief reistasje)

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ik heb deze tandeborstel nu een aantal ...
Door Janet op 28-10-2018

Ik heb deze tandeborstel nu een aantal weken geleden ontvangen om te testen. Hij poetst stevig. Mijn tanden worden goed schoon. Hij geeft goed aan wanneer je te hard drukt. Er zat een handige reis-etui bij. Dit is handig voor een weekendje weg of vakantie. Ik kan er wel een aantal dagen goed mee poetsen, de batterij is na opladen prima.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Door de elektrische tandenborstel ben ik bewuster ...
Door Feya op 19-10-2018

Door de elektrische tandenborstel ben ik bewuster gaan poetsen. Erg prettig dat hij aangeeft dat je te hard poetst. Mijn tanden lijken wel witter te worden, ze voelen in ieder geval veel schoner aan. De bijgeleverde plastic bewaardoos was erg handig toen ik een weekendje weg was. Als de batterij is opgeladen dan kan je er het hele weekend mee poetsen. Kortom ik ben erg blij dat ik deze gratis mocht testen en zal er dan ook lang gebruik van maken.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

8,0
Fijne tandenborstel voor het dagelijks gebruik. Je ...
Door Kyra L. op 18-10-2018

Fijne tandenborstel voor het dagelijks gebruik. Je merkt dat het oppervlak van de tanden daadwerkelijk gladder is dan met een handtandenborstel. Bij deze tandenborstel zit ook een kunststof reis etui waar tevens plaats in is voor 2 borstelkoppen. Tandenborstel geeft na elke 30 seconden een signaal af waardoor je na 2 minuten poetsen ook alle gedeeltes even lang hebt gepoetst en waardoor het ook makkelijker is om 2 minuten te poetsen. Ik heb de tandenborstel gratis ontvangen om te testen en vind hem prettig in gebruik. Tandenborstel heeft 2 standen. 1 voor dagelijkse reiniging en 1 voor gevoelige tanden. Tanden ligt fijn in de hand, is licht van gewicht en na volledig opladen gaat hij meer dan 2 weken mee zonder opladen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
De oral-B Pro 2500 Black + harige ...
Door Alkie op 17-10-2018

De oral-B Pro 2500 Black + harige reisetui. De eerste keer niet de borstel en paar uur aan de oplader en in hem 11 dagen gebruiken. De tandenborstel ligt prettig in de hand. Een programma geeft elke 30 seconden aan wanneer hetzelfde tijd is om van gebied te wisselen en na 2 minuten geeft hij aan dat de tijd om is. Daarna gaat hij verder met z'n programma. De borstel beschikt over 2 standen. 1 voor grondig reiniging en 1 voor gevoelige tanden. De tanden borstel heeft een sensor en geeft aan als je te hard poetst. Ik heb de tandenborstel gratis ontvangen om te testen. Heeft enigste nadeel puntje vond ik dat wanneer de batterij op is geeft hij dat pas aan als je midden in heeft programma zit. Hij begint ineens langzamer te poetsen en gaf daarna pas een knipperend rood batterij lampje aan

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Oral-B Pro 2500
Gemiddelde score redacteuren
7,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Oral-B Pro 2500
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,7
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,7
Website testen
De Oral-B Pro 2500 is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Oral-B Pro 2: Allround goede tandenborstel
8,1
3-2-2020
BesteProduct.nl

De Oral-B Pro 2 is een uitstekende keus voor iedereen die een goede tandenborstel zoekt zonder de hoofdprijs te willen betalen. Het aantal verschillende functies en de selectie accessoires vallen tegen, maar in ruil daarvoor krijg je een kwaliteitsproduct dat er ook nog eens leuk uit ziet. Voor ongeveer 46 euro is het absoluut een aanrader.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
7,0
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Oral-B Pro 2500 te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de Pro 2500 de € 46,95 waard is.
expertscore
7,7
laagste prijs
€ 46,95
prijs/kwaliteit
7,0

Laagste prijzen Oral-B Pro 2500

Bekijk
€ 46,95
9,3
Op werkdagen voor 15.00 uur betaald, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 47,87
9,5
Onbekend. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 47,87
3,4
Voor 21:00 besteld morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 47,99
7,5
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Oral-B Pro 2500 uitvoeringenSpecificaties van Oral-B Pro 2500

Functies

Snelheid instelbaar
Nee
Sonische technologie
Nee
Poetsstand
grondige reiniging, gum care , standaard/clean , sensitive
Pulserende bewegingen
40000 per minuut
Poetsbewegingen
8800 per minuut

Extra's

3D-effect
Ja
Kinderborstel
Nee
Opzetborstels opbergen
Ja
Extra Body
Ja
Timer
Ja
Kleuren
wit, zwart , roze
Elektrische flosser
Nee

Opladen

Laadstation
Ja
Bedrijfstijd
336 min.

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
100775 , , 80271851 , PRO 2500 3D WHITE PINK , 80299461 , CROSS ACTION PINK 2500 TRAVEL , PRO2500BLACK , 80314470
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015 , 2016 , 2018 , 2017 , 2019
Releasedatum
August 2014 , November 2015 , May 2016 , August 2017 , October 2014 , March 2019
EAN
4210201100775 , 4210201104599 , 4210201137818 , 4210201162438 , 4210201162322 , 4210201179993 , 4210201180012 , , 4210201135883 , 4210201204077 , 4210201204084 , 4210201137856 , 4210201137825
Terugslagfunctie
Ja
Type/soort
elektrische tandenborstel
Afmetingen (H x B x D)
25,3 x 10 x 17,8 cm

Extra

Kleur(en)
zwart, wit , roze
Fabrikant kleur(en)
wit, zwart , roze
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
6
Beoordeling experts
7,7
Beoordeling consumenten
8,6
Prijs / kwaliteit
7,0