Volg ons

Philips tandenborstels vergelijken

Philips logo
Een tandenborstel van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare tandenborstels van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de tandenborstels om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
294 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Elektrische tandenborstel: in 6 stappen kies je de beste
Een uitgebreide koopgids voor elektrische tandenborstels. Met uitleg over de technieken en tips voor het kopen van een tandenborstel.
Lees de koopgids

Best geteste tandenborstels door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tandenborstels van Philips door BesteProduct.nl

8,7
Een premium tandenborstel. Het klinkt raar, maar het is een stempel die deze Sonicare van Philips zeker verdient. Alles van de oplader tot de poetservaring voelt premium en van hoge kwaliteit. De tandenborstel is daarnaast ook nog eens lekker stil waardoor je 's ochtends vroeg of 's avonds laat niet bang hoeft te zijn dat de rest van het huishouden wakker wordt. Het grootste voordeel is echter het uitstekende poetsresultaat zonder dat het vervelend is voor je tandvlees. De prijs van 130 euro is hoog en het aantal mogelijkheden is beperkt, maar door de hoge algehele kwaliteit is het toch een aanrader.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
8,1
De Philips Sonicare 4300 is de ideale tandenborstel iedereen met gevoelig tandvlees. De borstel is erg effectief in het schoon houden van je tanden, maar is niet agressief voor je tandvlees. Daarnaast doet de borstel opvallend stil zijn werk waardoor je 's avonds laat of 's ochtends vroeg je tanden kunt poetsen zonder bang te hoeven zijn dat het hele huishouden wakker wordt. Voor 71 euro haal je dus een prachtige elektrische tandenborstel in huis, ook al is het setje accessoires erg magertjes.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
8,1
Deze fluweel zwarte DiamondClean tandenborstel van Philips geeft het echte premium gevoel, maar dan zonder app. Zo’n app om beter te poetsen is leuk maar niet iedereen zal de app (blijven) gebruiken. Zonder app kost de HX9353 ruim de helft, maar het blijft met een prijs van 124 euro nog altijd een dure tandenborstel. Maar het is de mooiste tandenborstel die we kennen, komt met een mooi glas waarin je ook kunt opladen, twee borstels en een reis-etui. Daarom een kooptip voor deze tandenborstel, voor iedereen die de mooiste wil hebben.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,7
Het klinkt bijna een verkooppraatje. Maar toch is het zo. Met de SoniCare Flexcare Platinum Connected – jeetje wat een mond vol – heb je na iedere poetsbeurt een fris en schoon gevoel. Kies uit de 3 poetsstanden jouw favoriet en ga aan de slag. Met of zonder app. Al zou ik de app wel aanraden, als je ‘m er dan toch ‘bij’ krijgt. Hij zorgt voor leuke extra’s. In mijn geval alleen al omdat ik zo mijn kinderen twee volle minuten aan het poetsen heb. Want ze poetsen lekker met mij mee, en ze volgen precies de route die de app ons aangeeft. Ideaal! En dan geeft de app je ook nog eens tips en tops. En kun je er verschillende doelen voor jouw gebit stellen. En dat past natuurlijk perfect in deze al zo app- en telefoon- dominerende generatie. Voor iets meer dan 100 euro heb je de HX9192 van Philips in huis. En dat vind ik een super prijs. Daarom krijgt deze elektrische tandenborstel van mij dan ook een welverdiende kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Tandenborstel: de populairste merken