Reviews van Samsung QE43Q60TAS 2020


Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
8
Uitstekende 4K TV voor een prima prijs.
Door tijden op 23-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Uitstekende 4K TV met een mooi groot en helder scherm. Veel applicaties beschikbaar om zo de TV voor meer te gebruiken dan reguliere uitzendingen.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
mooi helder beeld
Door Sjoerd L op 22-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
de tv heeft een zeer mooi, warm en scherp beeld.
de bediening is handig
geluid vind ik wat minder; het klinkt wat hol

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Prachtig beeld en eenvoudig in gebruik
Door Monique v V op 19-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Het was even zoeken voor een nieuwe tv maar door de vele positieve reacties heb ik voor deze gekozen. Dat was een goede keuze!! De tv heeft een mooi formaat en is eenvoudig aan te sluiten. De afstandsbediening heeft weinig fantasie maar is goed in gebruik. De tv heeft leuke extra functies zoals de Ambient Mode.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Super tv voor dit geld.
Door KappieEJ op 19-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Beeld is geweldig mooi. Eerst getwijfeld over de 50 Herz maar nu geen spijt. Uiteindelijk aan de muur gehangen want dan komt de tv nog mooier tot zijn recht. Zeker met de schilderij modus.

- - -

Via Kieskeurig.nl

4
Belabberde kijkhoek
Door 55ko op 17-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
De kijkhoek van deze tv is erg slecht. Je moet eigenlijk recht voor de tv zitten. Iets schuin zitten levert al kleurverschil op. De kleuren worden flets. Samsung service er bij geweest. Conclusie: het is een instapmodel Qled. Niets abnormaals. Tja... mijn oude goedkope Samsung tv op de slaapkamer heeft dit probleem niet. Vandaar dat ik vertrouwde op Samsung. Slechte nieuwe techniek is mijn oordeel.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Geweldig mooi beeld
Door Robert244 op 16-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Ben goed tevreden over deze samsung tv, ik mis alleen nog wat extra geluidsinstelingen.
Moest even wennen aan het iets doffer geluid.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Wat een TV!!!
Door Anoniem op 15-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Wat een heerlijke tv! Super beeldkwaliteit, super geluid, heerlijke smart tv functies en daarbij nog een prachtig uiterlijk! Kan niet blijer! :)

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Verrassend!!
Door Anoniem op 15-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Aangenaam verrast door onze nieuwe aanwinst. Goed beeld, en keurig geluid, al hebben wij er voor de volledigheid wel een Samsung soundbar bij genomen.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Top tv!
Door Jer0hne op 15-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Ik vind dit een goed model. De prijs kwaliteit verhouding is geweldig. Zo heeft deze tv een Qled scherm die zorgen voor mooie en heldere kleuren en heeft daarnaast ook een 4k scherm. Het systeem is makkelijk te besturen. Daarnaast gebruik ik deze tv ook om te gamen (PS4). Hier ben ik ook erg over te spreken. Hij herkent de playstation automatisch en springt vanzelf over naar
"spelstand" wat zorgt voor een lagere "input lag", hierdoor verwerkt het beeld dus sneller de frames die hij moet verwerken. Kortom; ik ben erg blij met deze aankoop.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Qled geeft veel kijk pret.
Door Anoniem op 13-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Het is een sieraad,Zeker als de tv op ambient mode zet is het net een schilderij aan de muur. Zelf de spelcomputer spellen van de psp4 is geweldig om op deze tv te spelen. Blij met de aankoop.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Prachtige beeldscherm
Door Abdelmatine op 11-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
De Samsung televisie was een goede koopje, maar het is niet iets waarvan je om de 2 jaar een nieuwe koopt, zoals bij de telefoon. Om dit wel te bereiken, zou het wel misschien een optie voor jullie kunnen zijn om de prijzen wat te laten dalen.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Prachtig beeld
Door EmielSonke op 11-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Erg tevreden over de tv en in combinatie met de samsung soundbar is het helemaal top.
Ik heb ze beide aan de muur bevestigd wat het helemaal af maakt.
Het installeren was erg makkelijk mbv de app Smart things op mijn telefoon. Ben er helemaal blij mee!

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Top keuze
Door harald76 op 09-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
De QLED TV is boven verwachting. Uiteraard van tevoren alle specs bekeken en vergeleken. Deze kwam qua prijs en kwaliteit als beste naar voren. Heel erg blij met de keuze!

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Super Samsung, size does matter.
Door GoFlow123 op 09-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Lekker groot, dunne randen en prima beeld, met name 4k content oogt superstrak, mooie kleuren en contrast. Afstandbediening is super in gebruik, eenmaal aan gewend. Super uitvinding van Samsung om zo’n remote te bedenken. Kabel-signaal wordt prima ge-upscaled mits je dan niet te dichtbij gaat zitten bij de tv. Ideale kijkafstand 4-5 meter. Bij 4-k content kan je wel op 1 meter voor je tv zitten. Het ziet er dan niet uit maar wel alles haarscherp! Wat een beleving dan.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Top QLED scherm!
Door Anoniem op 08-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Fijn QLED scherm / smart tv. Mooie kleuren en scherpte. Geluiskwaliteit zelfs ook nog top voor zo'n dun scherm

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Prachtig beeld en veel faciliteiten
Door Anoniem op 08-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
De functionele verpakking suggereert al de nodige professionaliteit. Heb dit toestel in combinatie met een 4 K abonnement bij KPN en voor UHD/4K Films, Netflix etcetc, fantastisch. De afstandsbediening is heel erg intuïtief en mooi vorm gegeven. Prima TV, multi media apparaat

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Fijne tv
Door Anoniem op 07-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Omdat we zo tevreden waren over onze vorige Samsung televisies hebben we weer een Samsung gekocht. Een mooie qled. Mooi scherp beeld. We kunnen weer jaren vooruit.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Standaard Instellingen
Door Roan52 op 07-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Standaard instellingen zijn niet goed.
Na het aanpassen of uitzetten van verschillende instellingen pas
het gewenste goede beeld.
TV opzicht is niks mis mee.
Afstandsbediening gaat te veel via een omweg om bij het gewenste uit te komen.
De afstandsbediening van mijn vorige samsung werkt ook prima op deze tv
zonder omwegen en werkt daarom makkelijker.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Een wereld voor ons opengegaan
Door Gonda72 op 06-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Zoveel mogelijkheden en de kleuren prachtig het geluid alles om een feestje er voor te geven zo trots op onze tv

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Geweldig beeld
Door Ron068 op 06-02-2021
Geschreven voor: Samsung QE43Q60TAS 2020
Gewoon heel goed beeld hiervoor hadden we ook een Samsung UHD en het verschil met nu is gewoon heel groot dus helemaal tevreden met onze aankoop

- - -

Via Kieskeurig.nl