Volg ons

Bestron ASW431

Voor- en nadelen van de Bestron ASW431

Voordelen

  • Goedkoop
  • Anti-aanbaklaag
  • Lekkere tosti's

Nadelen

  • Veel plastic
  • Grillplaat niet verwijderbaar

Onze test
Consumententest | op
7,0

Bestron ASW431: Lekkere tosti's voor 20 euro

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De Bestron ASW431 is een simpel tosti-ijzer dat heerlijke tosti's maakt. Dat het apparaat slechts 20 euro kost zie je terug in de bouwkwaliteit en functionaliteit, maar zolang je het bij tosti's houdt, is het een uitstekende keus. Door het ontbreken van een temperatuurschakelaar wordt je namelijk beperkt in welke gerechten je kunt maken en de grillplaten zijn niet van het apparaat te verwijderen zonder schroevendraaier. Door dat laatste punt is het lastig om hardnekkig vuil weg te krijgen, maar gelukkig is er een anti-aanbaklaag.

Roel is freelance reviewer bij Reshift en daarnaast een professional in microelektronica en biotechnologie. Roel houdt zich bezig met computer hardware zoals videokaarten en monitoren, maar ook andere consumentenproducten komen aan de beurt.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Consumententester
vanaf 21,95
Roel is freelance reviewer bij Reshift en daarnaast een professional in microelektronica en biotechnologie. Roel houdt zich bezig met computer hardware zoals videokaarten en monitoren, maar ook andere consumentenproducten komen aan de beurt.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Consumententester
8,0
Prijs
(Weging 10%)
De Bestron ASW431 kost op het moment van schrijven slechts 20 euro. Gezien de kwaliteit tosti's die bereid worden en de prettige anti-aanbaklaag is dat een erg mooie prijs.
6,0
Bedieningsgemak
(Weging 30%)
Op het hele apparaat zijn geen knoppen te vinden, zelfs geen aan- of uitknop. Het apparaat schakel je dus in door de stekker in het stopcontact te doen en daarna houdt hij zichzelf op temperatuur. Een schakelaar of draaiknop om de temperatuur in te stellen is wat mij betreft een stuk handiger. Helaas is het niet mogelijk om de bakplaten van het apparaat te verwijderen, waardoor schoonmaken lastig is. Een vochtige doek is soms niet genoeg en dan zou het makkelijk zijn als de platen in een sopje gelegd konden worden.
6,0
Design / vormgeving
(Weging 20%)
Alle oppervlakken van de Bestron ASW431 die je met de handen aanraakt zijn gemaakt van plastic. Je krijgt daardoor niet het gevoel met een kwaliteitsproduct te maken te hebben, maar gezien de prijs mag je dat ook niet verwachten. Daarnaast isoleert het plastic je wel van de warmte wat betekent dat kinderen dit apparaat ook kunnen gebruiken.
8,0
Kwaliteit / resultaat
(Weging 40%)
Ondanks het ontbreken van temperatuurinstellingen, maakt dit tosti-ijzer heerlijke tosti's. Ze worden netjes overal even bruin, worden niet samengedrukt en zijn lekker knapperig. Andere gerechten zijn uiteraard ook mogelijk, maar met name voor vlees en groentes is het ontbreken van temperatuurinstellingen een gemis.

7,0
Eindscore test
Bestron ASW431
Foto's gemaakt tijdens het testen

Testen van Bestron ASW431
Gemiddelde score redacteuren
6,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Bestron ASW431
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,6
Website testen
De Bestron ASW431 is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Bestron ASW431: Lekkere tosti's voor 20 euro
7,0
18-11-2019
BesteProduct.nl

Tijdelijk

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
8,0
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Bestron ASW431 te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de ASW431 de € 21,95 waard is.
expertscore
6,6
laagste prijs
€ 21,95
prijs/kwaliteit
8,0

Reviews van de Bestron ASW431

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Bestron ASW431 nog niet gedeeld. Heb jij de ASW431 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Tosti-apparaat van Bestron te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Bestron ASW431Specificaties van Bestron ASW431

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
ASW431
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015
Releasedatum
March 2016
EAN
8712184042982
Type/soort
contactgrill

Extra

Instelbare thermostaat
Ja
Kleur(en)
zwart
Vorm/ontwerp
rechthoek
Deksel
Ja
Soort rooster/grillplaat
rooster
Fabrikant kleur(en)
zwart
AC input voltage
220-240 volt
Anti-aanbaklaag
Ja
Vermogen
700 watt
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
5
Beoordeling experts
6,6
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
8,0