Volg ons

Bestron tosti-apparaten vergelijken

Bestron logo
Een tosti-apparaat van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare tosti-apparaten van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de tosti-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
110 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste tosti-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tosti-apparaten van Bestron door BesteProduct.nl

4,8
Het is erg moeilijk om de Bestron ADM2003 aan te bevelen. Het apparaat kost niet zo veel, maar valt in vrijwel alle opzichten tegen. De bouwkwaliteit is matig en er zijn geen mogelijkheden om de temperatuur in te stellen, maar het grootste probleem is het formaat. Een Nederlandse boterham past hooguit voor de helft in het apparaat en zelfs casinobrood is te groot. Mocht je wel een boterham vinden dat klein genoeg is, zelfs dan worden de zijkanten samengedrukt tot een harde massa. Een enkele hamburger is nog te bereiden, maar voor alle andere toepassingen kun je beter kijken naar een iets groter apparaat.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
5,7
De Bestron ASM8010 is een goedkoop 3-in-1-apparaat en dat merk je helaas ook aan de resultaten. Tosti's worden geplet tot een harde massa en de platen worden niet heet genoeg. Het is ook niet mogelijk om de temperatuur aan te passen, dus het aantal te bereiden recepten is heel beperkt. Wel is het makkelijk om het apparaat schoon te maken door de drie vaatwasserbestendige bakplaten.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
7,0
De Bestron ASW431 is een simpel tosti-ijzer dat heerlijke tosti's maakt. Dat het apparaat slechts 20 euro kost zie je terug in de bouwkwaliteit en functionaliteit, maar zolang je het bij tosti's houdt, is het een uitstekende keus. Door het ontbreken van een temperatuurschakelaar wordt je namelijk beperkt in welke gerechten je kunt maken en de grillplaten zijn niet van het apparaat te verwijderen zonder schroevendraaier. Door dat laatste punt is het lastig om hardnekkig vuil weg te krijgen, maar gelukkig is er een anti-aanbaklaag.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review

Tosti-apparaat: de populairste merken