Volg ons

Domo tosti-apparaten vergelijken

Domo logo
Een tosti-apparaat van Domo kopen? Bekijk alle verkrijgbare tosti-apparaten van Domo in het onderstaande overzicht. Klik op de tosti-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
135 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste tosti-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tosti-apparaten van Domo door BesteProduct.nl

5,7
Voor het design zou ik de DO9041C niet direct kopen. Klinisch wit, beetje rechtoe rechtaan. Weinig bijzonders. Z'n fijne prijs van slechts 20 euro daarentegen is weer erg goed te behappen. Nou ja, dan krijgt dit ijzer een leuk plaatsje in het keukenkastje. Het resultaat van de tosti's is matig. De buitenkant/rand wordt erg krokant, maar het ijzer drukt je tosti veel te plat. De kaas is wel weer erg goed gesmolten na een periode van zo'n 3 minuten. Dat maakt dan ook dat deze DP9041C van Domo nog net een voldoende scoort. Goedkoop is niet altijd duurkoop...
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,4
De naam van de Domo DO9056C XL zegt het eigenlijk al. Dit is een XL formaat tostiapparaat. En dat merk je. De ijzers zijn lekker ruim, waardoor je met gemak een heerlijke tosti kan maken, ook met grotere boterhammen. En de naam XL dankt 'ie wat mij betreft niet alleen aan z'n formaat. Want de DO9056C is ook qua smaak een absolute XL-machine! Eindelijk een tosti ijzer waar je met gemak een tosti in kunt maken zonder dat je de kans loopt dat er stukken brood uitsteken.
Joop Geerts
Joop Geerts
Capelle aan den IJssel • 10 reviews
Lees de hele review

Tosti-apparaat: de populairste merken