Volg ons

Severin tosti-apparaten vergelijken

Severin logo
Een tosti-apparaat van Severin kopen? Bekijk alle verkrijgbare tosti-apparaten van Severin in het onderstaande overzicht. Klik op de tosti-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
135 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste tosti-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tosti-apparaten van Severin door BesteProduct.nl

5,3
Op het eerste gezicht een leuk apparaat, waar je ook wafels mee kunt maken. Toch is het even oppassen geblazen met de SA 2962 van Severin. Waarom? Zoals ik al aangaf kun je dit apparaat tevens gebruiken voor het maken van wafels. Om de ijzers dan gemakkelijker te vervangen heeft Severin ze voorzien van (op zich hele handige) lipjes. Echter steken deze er aan de zijkant uit, ook wanneer de tosti-ijzer in gebruik is. En zoals je kunt verwachten, worden die lipjes ook gloeiend heet. Let je niet goed op deze uitstekende stukken, dan kan dat voor brandwonden zorgen. En dat maakt de Severin SA 2962 wat mij betreft - vooral met kinderen in de buurt - gevaarlijk in gebruik.
Joop Geerts
Joop Geerts
Capelle aan den IJssel • 10 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
Bij de Severin SA 2967 zit de verrassing van binnen. Hij heeft namelijk een groot grilloppervlak waardoor je ook met gemak grote boterhammen kunt gebruiken. Het is een makkelijk en zeer vlot tosti-ijzer voor lekkere tosti’s. En wat mij betreft absoluut een kooptip waardig.
Joop Geerts
Joop Geerts
Capelle aan den IJssel • 10 reviews
Lees de hele review

Tosti-apparaat: de populairste merken