Volg ons

Tristar tosti-apparaten vergelijken

Tristar logo
Een tosti-apparaat van Tristar kopen? Bekijk alle verkrijgbare tosti-apparaten van Tristar in het onderstaande overzicht. Klik op de tosti-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
135 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste tosti-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tosti-apparaten van Tristar door BesteProduct.nl

7,8
De Tristar SA-3060 sandwich maker maakt tosti’s in een handomdraai. Je kunt er al het brood voor gebruiken dus je kunt XL tosti’s maken om extra lang te kunnen genieten van je lunch. Je kunt er twee tegelijk maken. Het apparaat is snel voorverwarmd en je tosti’s zijn binnen een handomdraai klaar. Een prettig apparaat, alleen zou het fijn zijn als de platen verwisselbaar zijn, het apparaat is namelijk lastig schoon te maken.
Tessa Droge
Tessa Droge
Heerhugowaard • 14 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Met dit tosti-apparaat kan je niet alleen heerlijke tosti’s maken, maar hij is ook bruikbaar als wafelijzer en als grillapparaat. Met twee handelingen maak je er dus zo een ander apparaat van. Het is jammer dat de platen wat klein zijn dus heel veel kun je er niet onder bereiden, maar wat je maakt komt er wel heel lekker onder vandaan.
Tessa Droge
Tessa Droge
Heerhugowaard • 14 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Voor de mensen die niet lang willen wachten op hun tosti, is de Tristar SA-3056 zeer geschikt. Dit apparaat is weliswaar klein, maar hij is daarentegen erg snel. Zo is de SA-3056 in anderhalve minuut volledig opgewarmd en heb je na een paar minuten al een heerlijke tosti op je bord liggen. Knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen, zoals het hoort. Wel jammer dat hij zo klein is.
Joop Geerts
Joop Geerts
Capelle aan den IJssel • 10 reviews
Lees de hele review

Tosti-apparaat: de populairste merken