Volg ons

De beste tosti-apparaten vergelijken

t/m
107 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste tosti-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tosti-apparaten door BesteProduct.nl

5,7
De Bestron ASM8010 is een goedkoop 3-in-1-apparaat en dat merk je helaas ook aan de resultaten. Tosti's worden geplet tot een harde massa en de platen worden niet heet genoeg. Het is ook niet mogelijk om de temperatuur aan te passen, dus het aantal te bereiden recepten is heel beperkt. Wel is het makkelijk om het apparaat schoon te maken door de drie vaatwasserbestendige bakplaten.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 77 reviews
Lees de hele review
7,0
De Bestron ASW431 is een simpel tosti-ijzer dat heerlijke tosti's maakt. Dat het apparaat slechts 20 euro kost zie je terug in de bouwkwaliteit en functionaliteit, maar zolang je het bij tosti's houdt, is het een uitstekende keus. Door het ontbreken van een temperatuurschakelaar wordt je namelijk beperkt in welke gerechten je kunt maken en de grillplaten zijn niet van het apparaat te verwijderen zonder schroevendraaier. Door dat laatste punt is het lastig om hardnekkig vuil weg te krijgen, maar gelukkig is er een anti-aanbaklaag.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 77 reviews
Lees de hele review
7,9
Je kan kwartetten met grillplaten als je wilt. Standaard worden er vier verschillende platen geleverd bij de Tefal SW 854 D, maar je kunt er nog acht bijkopen als je dat wilt. Dit apparaat is geschikt voor een één- of tweepersoonshuishoudens. Twee tosti’s tegelijk passen net op de plaat als je casinobrood gebruik tenminste. De grill- en bakresultaten zijn goed en dat geldt eveneens voor de bouwkwaliteit. Als je graag bakt met beslag dan kun je deze Tefal zeker overwegen.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,8
De Tristar SA-3060 sandwich maker maakt tosti’s in een handomdraai. Je kunt er al het brood voor gebruiken dus je kunt XL tosti’s maken om extra lang te kunnen genieten van je lunch. Je kunt er twee tegelijk maken. Het apparaat is snel voorverwarmd en je tosti’s zijn binnen een handomdraai klaar. Een prettig apparaat, alleen zou het fijn zijn als de platen verwisselbaar zijn, het apparaat is namelijk lastig schoon te maken.
Tessa Droge
Tessa Droge
Heerhugowaard • 14 reviews
Lees de hele review

Tosti-apparaat: de populairste merken