Volg ons

Bestron ventilatoren vergelijken

Bestron logo
Een ventilator van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare ventilatoren van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de ventilatoren om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
524 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste ventilatoren door BesteProduct.nl


Meest recent geteste ventilatoren van Bestron door BesteProduct.nl

7,9
Met de DFA40 van Bestron haal je serieus wat verkoeling in huis. Met een geweldige luchtverplaatsing en een gemeten max. windsnelheid van 19 km/u behoort deze ventilator tot de toppers binnen zijn segment. Ziet ‘ie er nog mooi en degelijk gebouwd uit ook. Ook over het prijskaartje van rond de 50 euro zijn we erg te spreken. Het enige minpunt is het geluid, meer windkracht komt nu eenmaal met meer ‘herrie’. Maar ook de decibellen kunnen deze kooptip niet tegenhouden.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,4
De DFT430 is een torenventilator van Bestron die ons een beetje deed denken aan Darth Vader. Met zijn zwarte en space grijze uiterlijk zou 'ie op de Death Star niet misstaan. Met het slanke model neemt 'ie mooi weinig ruimte in beslag in je kamer. Daarmee heb je helaas wel de enige échte reden gehad om voor dit model te kiezen. Zowel binnen als buiten het merk zijn er genoeg ventilatoren die voor hetzelfde bedrag een betere prestatie neerzetten. Deze Bestron koelt bijvoorbeeld wel voldoende, maar niet top. Bovendien is 'ie met een maximum van 56dB zeker niet de stilste. Het is een voldoende ventilator, hij maakt je zomerse dag wat aangenamer, maar binnen de prijsklasse van rond de 50 euro is er zeker wat beters te vinden.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De ADV45S van Bestron valt ons meteen op door z’n champagne-achtige kleur. Wat ons betreft geslaagd, in de meeste interieurs zal deze ventilator het snelst ‘verdwijnen, in tegenstelling tot een spierwit design’. Ook de doorzichtige bladen helpen daarbij mee. De bouwkwaliteit is naar onze schatting ook prima in orde. De ventilator weegt ongeveer 6 kilo en is verstelbaar in hoogte. We meten (van de grond naar het hart toe) een lengte van 95 tot 115 centimeter. De ventilator heeft een diameter van 45 centimeter, een snoer van 1,75 meter en een vermogen van 55 watt.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,4
Deze DFT25R valt direct op door z’n grappige retro-rode design. Een leuk speels uiterlijk en hij presteert nog ook. Onder de tafelmodellen is het een van de stilste die we getest hebben en hij verkoelt ruim voldoende. Heeft drie standen en een draaicirkel van 75 graden, meer niet. What you see is what you get. En voor 30 euro is dit gewoon een hele goede koop, kooptipwaardig zelfs! Ben je op zoek naar wat meer verkoeling, kijk dan eens naar vloer- en statiefmodellen. Die weten wel serieus wat meer windkracht te produceren.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Ventilator: de populairste merken