Volg ons

De beste vlakgrillen vergelijken

235 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste vlakgrillen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste vlakgrillen door BesteProduct.nl

7,7
Met de Princess 112415 haal je voor een bescheiden bedrag een prima multifunctionele grill in huis. Het apparaat maakt uitstekende tosti’s, lekkere hamburgers en kost je minder dan vier tientjes. Het design is niet bijzonder, maar wel praktisch en stevig. De platen zijn niet uitneembaar dus kunnen niet de vaatwasser in. Ook vinden we dat de kip iets beter kan, die blijft wat aan de bleke kant. Al met al blijft er een dikke voldoende staan.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 174 reviews
Lees de hele review
8,3
De Bestron ASW118 weet bijzonder veel hitte te creëren. En daarmee zet het apparaat zowel goede tosti’s als lekker vlees op tafel. Inclusief temperatuurregelaar, vetopvangbakje en een solide bouwkwaliteit. Enige denkbare smetje is dat de platen niet uitneembaar zijn en dus niet de vaatwasser in kunnen. Maar voor 45 euro hoor je ons niet klagen. Uitstekend apparaat voor vriendelijke prijs, dikverdiende kooptip!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 174 reviews
Lees de hele review
7,9
Er zijn vlakgrillen met geen enkele instelmogelijkheid. Ze zijn er ook met een gehele cockpit aan knoppen. De ASW318 van Bestron zit er tussenin. Met een temperatuurknop die je op low en high kunt instellen en twee indicatielampjes heb je enig zicht op en controle over de temperatuur van de grill. Uiteindelijk kregen wij op standje ‘high’ de beste resultaten. Voor zowel tosti’s als vlees werkt dit het best. Zeker wat prijs-kwaliteitverhouding betreft is deze Bestron een aanrader.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 125 reviews
Lees de hele review
7,5
Het is een knapperd, deze George Foreman Family Steel Grill. Oogt en voelt solide wat hem mooier maakt dan de gemiddelde vlakgrill. Ondanks zijn kloeke voorkomen is het een licht apparaat wat luchtige tosti’s oplevert. Het vlees wordt goed gaar waarbij kip naar onze mening wel wat bleekjes oogt. Hamburgers komen er met mooie grillstrepen onderuit smaken lekker. De grillplaten kun je niet verwijderen maar schoonmaken gaat eenvoudig. Enige serieuze minpunten vinden we het slappe plastic van de voet en lekbakje.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 48 reviews
Lees de hele review

Vlakgrill: de populairste merken