Volg ons

Tristar GR-2844

Voor- en nadelen van de Tristar GR-2844

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Prima resultaat bij vlees en groenten

Nadelen

  • Tosti's zijn voldoende, maar duren iets te lang
  • Platen niet uitneembaar

Onze test
Consumententest | op
7,5

Tristar GR-2844: Veel resultaat voor weinig euro's

7 - Score Badge BesteProduct.nl

Voor iets meer dan drie tientjes haal je met de Tristar GR-2844 een grill in huis die absoluut ruim voldoende presteert. Beschikt over 2000 watt vermogen en is razendsnel opgewarmd. Met een grilloppervlak van 525 cm2 passen er nipt twee tosti’s op. Bereidt vlees en groenten niet alleen vlot, maar ook ‘gewoon goed’. Inclusief mooi ruitjespatroon op je hamburger. De tosti’s scoren een voldoende, maar hebben net iets te lang nodig om mooi bruin te worden. Verder zijn de platen niet uitneembaar en kun je hier geen tafelgrill van maken. Maar voor dit bedrag hoor je ons niet klagen. Uitstekende keuze voor als je niet teveel uit wil geven.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Consumententester
vanaf 33,95
9,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van testen betaal je 35 euro voor de Tristar GR-2844. Hiermee haal je een grill in huis die op basis van resultaat maar heel weinig onderdoet voor duurdere varianten. Soms zelfs niets. Het enige waar je echt op inlevert zijn het formaat van de grillplaat en het feit dat je de platen niet uit kan nemen. Heb je behoefte aan meer opties? Dan zul je de portemonnee wat verder open moeten trekken, maar in principe hoeft dit niks te veranderen aan het resultaat. Deze Tristar is z'n prijskaartje absoluut waard.
7,0
Design en instelmogelijkheden
(Weging 20%)
Deze Tristar doet eigenlijk gewoon wat het moet doen. Geen geneuzel en getreuzel. Hij heeft 1 knop waarmee je al draaiende de temperatuur instelt. Dat is het. En in principe heb je ook niet meer nodig. Vlakgrills die precies bijhouden hoe gaar je biefstuk is, zijn echt een paar klassen hoger (en dus duurder). Deze grillplaat heeft een oppervlakte van 525cm2 wat gelijk staat aan ongeveer 2 tosti’s naast elkaar. Tot slot, deze Tristar heeft (helaas) geen uitneembare platen
7,0
Schoonmaken
(Weging 20%)
Bij deze vlakgrill is een spateltje inbegrepen. Deze past precies in de groeven van de grill en hier kun je dus makkelijk de grill mee schoon krabben. Een accessoire die bijna niets kost, maar die we lang niet bij iedere grill zijn. De grillplaten zijn niet uitneembaar, dit maakt het schoonmaken dan weer wat lastiger. Ook kan de grill niet helemaal plat. Uiteindelijk is het ook niet veel moeite om dit apparaat te reinigen. Met wat keukenpapier en een goed humeur is het in een kleine moeite gepiept.
7,0
Kwaliteit tosti's
(Weging 25%)
De GR-2844 scoort hier een voldoende. Hij doet er net wat langer over dan zijn duurdere broers en daardoor kan het brood net wat droger worden. Zeker niet slecht overigens en naar mijn mening beter dan menig tosti-ijzer. Wel opvallend dat vlees relatief juist heel snel bakt op dit apparaat. Je kan hier nét twee tosti's in kwijt, maar als je wat grotere boterhammen hebt dan wordt het te krap. Goed om rekening mee te houden.
8,0
Kwaliteit gegrild vlees / vis / groente
(Weging 25%)
Waar je op de grotere (duurdere) varianten vaak 6 hamburgers tegelijkertijd kwijt kunt, moet je het hier met 4 doen. Hamburgers, kip, groenten, steak, de Tristar maakte het allemaal verrassend goed klaar. En snel ook! Het apparaat is al vlot opgewarmd en houdt het tempo er bij de bereiding van vlees ook goed in. Vooral de hamburgers met mooie grill-marks vonden we verrassend goed voor deze prijs. Voor 40 euro zo'n resultaat, dat is te prijzen.

7,5
Eindscore test
Tristar GR-2844

Testen van Tristar GR-2844
Gemiddelde score redacteuren
7,1
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Tristar GR-2844
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,1
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,1
Website testen
De Tristar GR-2844 is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Tristar GR-2844: Veel resultaat voor weinig euro's
7,5
13-6-2018
BesteProduct.nl

Voor iets meer dan drie tientjes haal je met de Tristar GR-2844 een grill huis die absoluut ruim voldoende presteert. Beschikt over 2000 watt vermogen en is razendsnel opgewarmd. Met een grilloppervlak van 525 cm2 passen er nipt twee tosti’s op. Bereidt vlees en groenten niet alleen vlot, maar ook ‘gewoon goed’. Inclusief mooi ruitjespatroon op je hamburger. De tosti’s scoren een voldoende, maar hebben net iets te lang nodig om mooi bruin te worden. Verder zijn de platen niet uitneembaar en kun je hier geen tafelgrill van maken. Maar voor dit bedrag hoor je ons niet klagen. Uitstekende keuze voor als je niet teveel uit wil geven.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
7,0
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Tristar GR-2844 te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de GR-2844 de € 33,95 waard is.
expertscore
7,1
laagste prijs
€ 33,95
prijs/kwaliteit
7,0

Reviews van de Tristar GR-2844

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Tristar GR-2844 nog niet gedeeld. Heb jij de GR-2844 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Vlakgrill van Tristar te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Tristar GR-2844

Bekijk
€ 33,95
8,8
Vandaag voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 33,95
2,5
Onbekend. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties van Tristar GR-2844

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
GR-2844
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018
Releasedatum
April 2018
EAN
8713016059086
Type/soort
contactgrill
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
7,1
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
7,0