Volg ons

Bestron vlakgrillen vergelijken

Bestron logo
Een vlakgrill van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare vlakgrillen van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de vlakgrillen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
233 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste vlakgrillen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste vlakgrillen van Bestron door BesteProduct.nl

7,5
Deze vlakgrill wordt de ASG90XXL genoemd. Gek genoeg is dit niet de grootste die we van Bestron getest hebben. Daarbij vinden we het oppervlak van 26 bij 14 cm ook niet heel erg XXL. Ook heeft de grill iets meer tijd dan gemiddeld nodig om echt goed op warmte te komen. Het resultaat is desondanks meer dan prima. Vlees is juicy en tosti’s zijn lekker knapperig. De laatste maken we overigens met de grillplaten, niet met de speciale tostiplaten. Dat heeft onze grote voorkeur. Bak je daarnaast ook graag wafels, komt goed uit. Naast tosti- en grillplaten krijg je er ook een set plaatsen voor het maken van twee wafels bij.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,9
De Bestron ASW113S is een vlakgrill zonder poespas. Het apparaat beschikt niet over instelmogelijkheden en begint direct met warm worden zodra de stekker in het stopcontact wordt gestopt, maar warm worden dat kan hij. Ondanks zijn compacte formaat weet de ASW113S veel hitte te creëren. Hierdoor zet het apparaat zowel lekkere tosti’s als goed doorbakken vlees op tafel. Door zijn aan de voorzijde ingebouwde afvoer voor vet en uitneembare vaatwasbestendige opvangbakje. Is het apparaat gemakkelijk schoon te houden. Enige denkbare smetje zijn de niet uitneembare platen, maar voor 30 euro hoor je ons niet klagen.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,3
De Bestron ASW118 weet bijzonder veel hitte te creëren. En daarmee zet het apparaat zowel goede tosti’s als lekker vlees op tafel. Inclusief temperatuurregelaar, vetopvangbakje en een solide bouwkwaliteit. Enige denkbare smetje is dat de platen niet uitneembaar zijn en dus niet de vaatwasser in kunnen. Maar voor 45 euro hoor je ons niet klagen. Uitstekend apparaat voor vriendelijke prijs, dikverdiende kooptip!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
7,9
Er zijn vlakgrillen met geen enkele instelmogelijkheid. Ze zijn er ook met een gehele cockpit aan knoppen. De ASW318 van Bestron zit er tussenin. Met een temperatuurknop die je op low en high kunt instellen en twee indicatielampjes heb je enig zicht op en controle over de temperatuur van de grill. Uiteindelijk kregen wij op standje ‘high’ de beste resultaten. Voor zowel tosti’s als vlees werkt dit het best. Zeker wat prijs-kwaliteitverhouding betreft is deze Bestron een aanrader.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review

Vlakgrill: de populairste merken