Volg ons

Bestron vlakgrillen vergelijken

Bestron logo
Een vlakgrill van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare vlakgrillen van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de vlakgrillen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
192 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste vlakgrillen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste vlakgrillen van Bestron door BesteProduct.nl

7,1
De Bestron ASG90XXL is een grote contactgrill die ideaal is voor tosti's met de forse Nederlandse boterhammen. Met behulp van de grillplaten voor vlees bereid je heerlijke tosti's die gelijkmatig gegaard worden en lekker knapperig zijn. Door het ontbreken van een knop om de temperatuur in te stellen wordt je erg beperkt in de recepten voor andere gerechten dan tosti's en panini's. Dat is erg jammer voor een apparaat met drie verschillende bakplaten. Wel zijn die bakplaten vaatwasserbestendig en dus enorm makkelijk om schoon te maken.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
7,5
Deze vlakgrill wordt de ASG90XXL genoemd. Gek genoeg is dit niet de grootste die we van Bestron getest hebben. Daarbij vinden we het oppervlak van 26 bij 14 cm ook niet heel erg XXL. Ook heeft de grill iets meer tijd dan gemiddeld nodig om echt goed op warmte te komen. Het resultaat is desondanks meer dan prima. Vlees is juicy en tosti’s zijn lekker knapperig. De laatste maken we overigens met de grillplaten, niet met de speciale tostiplaten. Dat heeft onze grote voorkeur. Bak je daarnaast ook graag wafels, komt goed uit. Naast tosti- en grillplaten krijg je er ook een set plaatsen voor het maken van twee wafels bij.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,9
De Bestron ASW113S is een vlakgrill zonder poespas. Het apparaat beschikt niet over instelmogelijkheden en begint direct met warm worden zodra de stekker in het stopcontact wordt gestopt, maar warm worden dat kan hij. Ondanks zijn compacte formaat weet de ASW113S veel hitte te creëren. Hierdoor zet het apparaat zowel lekkere tosti’s als goed doorbakken vlees op tafel. Door zijn aan de voorzijde ingebouwde afvoer voor vet en uitneembare vaatwasbestendige opvangbakje. Is het apparaat gemakkelijk schoon te houden. Enige denkbare smetje zijn de niet uitneembare platen, maar voor 30 euro hoor je ons niet klagen.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
De Bestron ASW118 weet bijzonder veel hitte te creëren. En daarmee zet het apparaat zowel goede tosti’s als lekker vlees op tafel. Inclusief temperatuurregelaar, vetopvangbakje en een solide bouwkwaliteit. Enige denkbare smetje is dat de platen niet uitneembaar zijn en dus niet de vaatwasser in kunnen. Maar voor 45 euro hoor je ons niet klagen. Uitstekend apparaat voor vriendelijke prijs, dikverdiende kooptip!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Vlakgrill: de populairste merken