Volg ons

Princess vlakgrillen vergelijken

Princess logo
Een vlakgrill van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare vlakgrillen van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de vlakgrillen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
198 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste vlakgrillen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste vlakgrillen van Princess door BesteProduct.nl

7,7
Met de Princess 112415 haal je voor een bescheiden bedrag een prima multifunctionele grill in huis. Het apparaat maakt uitstekende tosti’s, lekkere hamburgers en kost je minder dan vier tientjes. Het design is niet bijzonder, maar wel praktisch en stevig. De platen zijn niet uitneembaar dus kunnen niet de vaatwasser in. Ook vinden we dat de kip iets beter kan, die blijft wat aan de bleke kant. Al met al blijft er een dikke voldoende staan.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,8
Zoals de naam al zegt, is de 112536 van Princess een echte alleskunner. Hiermee haal je maar liefst 4 apparaten in één in huis. Door middel van de makkelijk verwisselbare platen tover je deze vlakgrill gemakkelijk om in een tosti-ijzer, wafelijzer of een bakplaat. Je kunt voor die laatste optie (de baklplaat en ook de grillplaten) er zelfs voor kiezen om het apparaat helemaal open te klappen waardoor je twee werkoppervlakken krijgt. Zo creëer je een ideaal tafelmodel waar je met meerdere mensen tegelijk je vlees, vis of groente op kunt bereiden. Daarom, en ook al vanwege de respectabele prijs van 69 euro, vind ik dat de 112536 van Princess toch wel een dikke kooptip verdient.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,5
Geen prijzen
Een aanrader voor iedere keukenprins en 'Princess'. De 112336 is een zeer fijne grill met perfecte resultaten! Ideaal voor tosti/grill en wafels. Persoonlijk - en met mij ongetwijfeld vele anderen - verwacht ik mijn eten van perfecte kwaliteit. En daarbij komt deze grill goed van pas. Voor elke maaltijd waar ik hem bij gebruikt heb ging het snel en was het resultaat keer op keer: superlekker! Mijn gast-eters hebben ook erg genoten van het vlees dat ik met de Multi Snack 4-in-1 van Princess gebakken had.
Kelly Hendriks
Kelly Hendriks
Amstelveen • 17 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
Tussen de middag lekker, makkelijk en snel een panini maken? Dat kan zeker, met deze Princess Panini grill in je keuken. En voor wie dat elke dag wil doen, maar geen zin heeft de grill elke keer op te bergen en tevoorschijn te halen, geen probleem! De 112412 is niet al te groot en bovendien mooi van design, waardoor je 'm gerust op het aanrecht kunt laten staan. Heerlijke tosti's en panini's warm te grillen!
Kelly Hendriks
Kelly Hendriks
Amstelveen • 17 reviews
Lees de hele review

Vlakgrill: de populairste merken