Volg ons

Tristar vlakgrillen vergelijken

Tristar logo
Een vlakgrill van Tristar kopen? Bekijk alle verkrijgbare vlakgrillen van Tristar in het onderstaande overzicht. Klik op de vlakgrillen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
233 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste vlakgrillen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste vlakgrillen van Tristar door BesteProduct.nl

7,5
Voor iets meer dan drie tientjes haal je met de Tristar GR-2844 een grill in huis die absoluut ruim voldoende presteert. Beschikt over 2000 watt vermogen en is razendsnel opgewarmd. Met een grilloppervlak van 525 cm2 passen er nipt twee tosti’s op. Bereidt vlees en groenten niet alleen vlot, maar ook ‘gewoon goed’. Inclusief mooi ruitjespatroon op je hamburger. De tosti’s scoren een voldoende, maar hebben net iets te lang nodig om mooi bruin te worden. Verder zijn de platen niet uitneembaar en kun je hier geen tafelgrill van maken. Maar voor dit bedrag hoor je ons niet klagen. Uitstekende keuze voor als je niet teveel uit wil geven.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,7
Geen prijzen
De Tristar GR-2899 is te koop voor 25 euro, geen geld voor een vlakgrill toch? Dat was mijn eerste gedachte toen ik alleen nog maar de prijs zag. Toen ik de doos opende zag ik dat de grill misschien 10 centimeter diep bij 25 breed is. Niet zo groot dus! Hij is daarmee in mijn ogen meer geschikt voor een 1- of misschien 2-persoons huishouden. Je kunt er slechts één panini of visfilet op kwijt en misschien net twee kipfilets of twee hamburgers. Daar houdt het dan wel bij op. Niet iets wat ik (met twee kinderen in huis) zou aanschaffen, maar wat prijs-kwaliteitverhouding betreft is het zeker in orde.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
6,3
Geen prijzen
Ik zou de GR-2841 van Tristar bestempelen als een makkelijk te gebruiken apparaat. Je steekt de stekker in het stopcontact en hij gaat meteen aan. Echter is daar ook meteen een klein minpuntje wat mij betreft. Je kunt niet zelf de temperatuur instellen, maar - laten we eerlijk zijn - kun je dat verwachten in deze prijsklasse? Toch typeer ik deze contactgrill meer als een geschikt apparaat voor tosti's en panini's. Er is geen druipbakje, waardoor ik het grillen van vlees en vis niet zou aanraden. Vocht en vet blijft dan maar een beetje liggen. Wat niet echt prettig is met schoonmaken. Ik moet er wel even bij vermelden dat de tosti's die ik ermee gemaakt heb echt heerlijk waren. De kaas was goed geleidelijk gesmolten en het broodje lekker knapperig.
Kelly Hendriks
Kelly Hendriks
Amstelveen • 17 reviews
Lees de hele review
8,9
Een prachtige contactgrill om te zien en zeer functioneel in gebruik. Tevens eenvoudig schoon te maken. De bereiding gaat snel, erg snel! Voor je het weet druipt de kaas van je tosti door de grill heen. De Tristar GR-2851 presteerde uiteindelijk zó naar wens en verwachting dat deze het prijskaartje zeker waard is.
Kelly Hendriks
Kelly Hendriks
Amstelveen • 17 reviews
Lees de hele review

Vlakgrill: de populairste merken