Volg ons

George Foreman vlakgrillen vergelijken

George Foreman logo
Een vlakgrill van George Foreman kopen? Bekijk alle verkrijgbare vlakgrillen van George Foreman in het onderstaande overzicht. Klik op de vlakgrillen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
190 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste vlakgrillen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste vlakgrillen van George Foreman door BesteProduct.nl

7,8
Vlakgrill of pizzaoven? Waarom niet beide, heeft George Foreman gedacht. Met deze 24640 grill bak je naast vlees, vis, groente en tosti’s ook pizza’s met een doorsnee tot 30 cm. Hij is rond, solide en stevig gebouwd, heeft een groot grilloppervlak en is daardoor voor meer eters tegelijk geschikt. Naast de grillplaten krijg je er een bakplaat bij waar je naast pizza’s ook fajita’s en wraps in kunt bereiden. Resultaat van bijvoorbeeld een tosti of vlees is een krokante buitenkant en een lekker malse binnenkant. De hoge aanschafprijs van ruim 100 euro is wat minder te behappen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,0
“Maak de perfecte grillplaat voor steak” zal de opdracht hebben geluid toen de productontwerpers van Foreman de Evolve Precision ontwikkelden. “Het maakt niet uit wat die gaat kosten” werd er nog achteraan geroepen. Nou, dat is gelukt. Voor een tosti koop je deze contactgrill niet, maar liefhebbers van gegrild vlees of steaks in het bijzonder, zullen erg blij zijn met de high-end grill. De meegeleverde kerntemperatuurmeter die je koppelt aan het apparaat is geweldig. Je kan geen steak bereiden die niet klopt. Alle denkbare opties zitten erop; schuiner kunnen zetten, lekbakje, afneembare grillplaten, op temperatuur instellen, een turbo-grill-functie en de genoemde kerntemperatuurmeter. 150 euro ten tijde van het testen is een hoop geld maar je krijgt er een hele goede grill voor terug waar niets meer bij te wensen valt.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,5
Het is een knapperd, deze George Foreman Family Steel Grill. Oogt en voelt solide wat hem mooier maakt dan de gemiddelde vlakgrill. Ondanks zijn kloeke voorkomen is het een licht apparaat wat luchtige tosti’s oplevert. Het vlees wordt goed gaar waarbij kip naar onze mening wel wat bleekjes oogt. Hamburgers komen er met mooie grillstrepen onderuit smaken lekker. De grillplaten kun je niet verwijderen maar schoonmaken gaat eenvoudig. Enige serieuze minpunten vinden we het slappe plastic van de voet en lekbakje.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Vlakgrill: de populairste merken