Volg ons
Bekijk de video
Koopgids: wasmachine kopen
Informatie en tips over het kopen van een wasmachine, type wasmachines, werking wasmachine, functies wasmachine en wastips

Koopgids: een wasmachine kopen (tips)

dinsdag 10 september 2019

Een wasmachine kopen is nou niet bepaald de leukste activiteit om te ondernemen. De machines zijn niet fraai, maar kosten toch al snel enkele honderden euro's om aan te schaffen. Daarom is het belangrijk dat je een goede wasmachine aanschaft, die past bij jouw wensen, een lange tijd meegaat, maar tegelijk betaalbaar is. Met de koopgids wasmachine kopen van BesteProduct.nl willen wij je helpen om de juiste keuze te maken.

Direct een wasmachine kopen

Via onderstaande mogelijkheden kun je snel tot een keuze komen als een wasmachine voor jou geen geheimen meer heeft en je duidelijk weet wat voor soort machine je wil en wat alle functies inhouden:

 • Top 4 wasmachines
  Wil je snel klaar zijn met je aankoop, raadpleeg dan de top 4-lijstjes. Hier zie je in één oogopslag wat de best geteste wasmachines zijn, welke het meest populair zijn, gebruikers de beste vinden en welke de beste koop zijn. Klik hier voor de top 4 beste wasmachines .
 • Ranglijst met de beste wasmachines
  Via de interactieve ranglijst met wasmachines kun je bovenin onder meer aangeven hoeveel geld je wil uitgeven en over welke andere functies de wasmachine moet beschikken. Het voor jouw beste product komt dan bovenaan te staan. De Expertscore is gebaseerd op testen van verschillende Europese consumentenbonden. Je kunt tevens zien wat gebruikers van de apparaten vinden en hoe de prijs-kwaliteitverhouding is.
 • Beste fabrikanten van wasmachines
  Geregeld wordt ons gevraagd wat de beste fabrikant van wasmachines is: Miele , Bosch, Whirlpool? Wij analyseren de duizenden testen en gebruikersreviews en zetten die gegevens in een handig overzicht met de beste merken wasmachines.

Kooptips: een wasmachine kopen

wasmachine

Als je niet precies weet of helemaal niet weet welke wasmachine je moet kopen, is het aan te raden deze kooptips wasmachine kopen te lezen. Die hebben we samengesteld met behulp van professor Paul Terpstra en Inge van Kessel van het onafhankelijke testinstituut SOHIT. Je krijgt dan antwoord op de vraag hoe een wasmachine werkt en waarop je moet letten als je een wasmachine wil kopen. Ook nemen we de functies van een wasmachine door en vertellen we welke wel en niet handig zijn. Tenslotte geven we enkele wastips.

 • Pagina 2: Zo werkt een wasmachine
  Simpel gesteld is het enige dat een wasmachine doet snel en minder snel draaien. Toch wordt de was schoon. Hoe kan dat? Wij leggen de werking van een wasmachine uit.
 • Pagina 3: Tips voor kopen van een wasmachine
  Waar moet je op letten als je een wasmachine koopt? Waaraan herken je een goede wasmachine en wat zijn de beste merken? Lees deze tips voor kopen van een wasmachine
 • Pagina 4: Functies op een wasmachine
  Een handig overzicht van alle specificaties van een wasmachine. Met de mening van de professor wat je aan die functies op een wasmachine hebt.
 • Pagina 5: Wastips voor schone was
  Fabrikanten van wasmiddelen willen steeds kouder wassen, maar tot hoe koud kun je gaan. En wat moet je nu gebruiken: een balletje of een bakje. Raadpleeg de tips voor schoner wassen .
 • Pagina 6: Tips voor het kopen van een wasmachine
  Een wasmachine aanschaffen is niet makkelijk, er zit veel verschil in prijs en functies. Maar waar moet je nu op letten? Wij geven je tips voor het kopen van een wasmachine .
Vergelijk wasmachines Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? In onze ranglijst kun je eenvoudig de specificaties en prijzen van alle wasmachines vergelijken.