Reviews van Inventum HW312

Gemiddelde score gebruikers

8,9
De HW312 waterkoker van Inventum wordt door 10 gebruikers met een gemiddelde van 8,9 beloond.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
10
Waterkoker, super handig en degelijk!
Door Kater op 20-02-2021
Geschreven voor: Inventum HW312
Bij onze moeder van 82 jaar was de waterkoker stuk. Wij hebben deze voor haar bestelt. Hij is beter dan verwacht. Hij is heel handig in gebruik dmv het knopje dat bovenop zit om het water er in te doen. Hij is duidelijk aan en uit te zetten dit is ook super handig. Wij geven dit apparaat een dikke 10!

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Draadloze waterkoker
Door Paul Klerks op 02-05-2020
Geschreven voor: Inventum HW312
Waterkoker verwarmt het water in een goede tijd , ideaal dat er een lampje in de schakelaar zit.
Deksel gaat automatisch open met een druk op de knop ideaal bij het bijvullen.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
perfecte waterkoker hollandse top kwaliteit
Door inventum waterkoker HW 312 op 25-11-2018
Geschreven voor: Inventum HW312
Een prachtige waterkoker waar tijdens het ontwerp goed is over nagedacht kwa inhoud en energieverbruik en gebruikersgemak een stukje Hollandse topkwaliteit en waar voor je geld

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Erg praktische en mooie waterkoker
Door G.vdV op 06-03-2017
Geschreven voor: Inventum HW312
Erg makkelijk om een kleine hoeveelheid water te kunnen koken. De inhoud is duidelijk leesbaar aan de buitenkant. Hierdoor kook je nooit teveel water.
Het controle lampje licht blauw op tijdens het koken en geeft daardoor een modern uiterlijk.
Ook de grote vulopening is erg makkelijk voor onder de kraan te vullen.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8.7
Door Gleuf op 12-01-2016
Geschreven voor: Inventum HW312
Snelle opwarmtijd / simpele uitvoering / duurzaamheid ?? Als ik de toekomst nog eens wat nodig heb, zal ik eerst de Inventum-site bekijken.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8.5
Door GroteGrijs op 30-10-2015
Geschreven voor: Inventum HW312
Nadat mijn Tefal mini het begeven had heb ik deze waterkoker aangeschaft en op het eerste gezicht is het 'n prima apparaat. Het oogt duurder dan de 19,99 die ik ervoor heb betaald en ik hoop dat ie wat langer meegaat dan z'n voorganders

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Door Mlj100 op 02-03-2015
Geschreven voor: Inventum HW312
Handige, kleine waterkoker. Het snoer is vrij lang, het water kookt vrij snel en hij staat erg netjes op mijn aanrecht.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9.7
Door kellss op 31-12-2014
Geschreven voor: Inventum HW312
Klein makkelijk te plaatsen. Voor een klein prijsje een super goede waterkoker. Water is snel warm. Met antikalk filter.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9.7
Door Loes54LLL op 17-12-2014
Geschreven voor: Inventum HW312
Mooi design en licht in de hand. Het draaibare plateau is boven verwachting handig. Binnen de kortste keren komt de stoom uit zijn/haar tuitje! Handige knop om de deksel te openen en lief blauw lichtje in de aan-stand.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Door A.K op 30-11-2013
Geschreven voor: Inventum HW312
Deze waterkoker kookt het water snel en zonder veel lawaai. Het is een mooi klein ontwerp, goed geschikt als je maximaal 1 liter hoeft te koken. Het deksel aan de bovenkant springt vanzelf open als je op die witte knop drukt, heel handig. Enige kleine minpuntje is dat er door de dampvorming via/in het handvat tijdens het koken een paar druppels water ontstaat wat soms een beetje onderaan het handvat doorlekt, die dampvorming met waterdruppels hebben dit soort waterkokers vrijwel allemaal in deze prijsklasse. Verder ben ik wel tevreden met deze waterkoker, prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed en het doet wat het moet doen.

- - -

Via Kieskeurig.nl