Volg ons

De beste waterkokers vergelijken

t/m
923 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers door BesteProduct.nl

7,2
De Philips HD9348 is een compacte waterkoker met een inhoud van 1 liter. Hierdoor neemt hij in de meeste keukens weinig ruimte in beslag. Door zijn roestvrijstaal met zwarte uitvoering is hij naar mening ook mooi om te zien. Aan de zijde van het handvat bevindt zich een kijkvenster waar de afmetingen van 2 of 3 kopjes staan afgebeeld. Nadeel is wel dat je de kan een beetje moet draaien om het af te kunnen lezen. Hij heeft een grote schenkopening wat hem makkelijk laat schenken, wel oppassen dat het daardoor niet te snel gaat. Ook wordt de buitenzijde erg heet tijdens het koken dus kan je je er snel aan branden. De prijs van 40 euro is ruim voldoende. Geen kooptip, maar de prijs en kwaliteit staan netjes in verhouding tot elkaar.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
7,5
De Inventum HW717G is een vrij grote waterkoker met een inhoud van 1,7 liter. Mede hierdoor ligt hij wel zwaar in de hand. Hij heeft een grote vulopening en een duidelijk waterpeil, dat goed op het glas is af te lezen. Het waterpeil staat aan beide zijden van de kan en is dus voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken. Door het glas is de waterkoker wel breekbaar en wordt hij na het koken ook gloeiend heet. Hieraan kun je je gemakkelijk branden. Tijdens het koken brandt er een mooie blauwe ring aan de binnenzijde zodat goed duidelijk is dat hij aanstaat. Voor een liter water heeft hij ruim 3,5 minuten nodig, hij is dus best snel klaar. Wel een nadeel na het koken is dat het glas aan de binnenzijde nat blijft, daarom zet ik hem na gebruik open om te drogen.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
6,5
De Inventum HW508 is een aardige waterkoker. De inhoud van 800 milliliter vind ik, ondanks ik alleen woon, wat aan de kleine kant. In verhouding is de waterkoker niet sneller dan een andere waterkoker, dus dat zou mij niet overhalen om voor deze kleine waterkoker te kiezen. In gebruik is hij redelijk prettig. Het handvat pakt echter niet fijn vast, omdat dit aan de bovenkant nogal breed is. Aldus krijgt deze waterkoker van mij een voldoende, maar geen kooptip.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review
8,4
Over de Philips HD9349 waterkoker ben ik zeer te spreken. Ondanks dat ik de maximale inhoud van 1 liter wat aan de kleine kant vind, hindert dit mij niet. Hij ziet er stijlvol uit en kookt snel. Daarnaast heeft de waterkoker een prettige schenktuit en ligt hij lekker in de hand. Groot pluspunt in tegenstelling tot andere waterkokers is dat de deksel niet heet wordt tijdens het koken. Je hoort hem nauwelijks totdat het water bijna op zijn kookpunt is en afslaat. Al met al geef ik deze waterkoker met veel plezier de kooptip!
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken