Volg ons

Tefal waterkokers vergelijken

Tefal logo
Een waterkoker van Tefal kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Tefal in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
657 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Tefal door BesteProduct.nl

6,5
Een RVS waterkoker met een inhoud van 1,7 liter. Het heeft een waterfilter maar toch is tijdens de test kalkaanslag geconstateerd. De kooktijd van 3 minuten voor 1 liter water is niet erg snel maar nog acceptabel. De deksel waarvan de vulopening is prima maar wordt wel erg warm, zo ook de waterkoker zelf. Als de waterkoker tussendoor van het plateau wordt gehaald en daarna teruggezet wordt, gaat hij verder met het verwarmen en slaat niet af. Dat doet hij pas als het water kookt. Het kijkglas zit aan beide kanten wat wel handig is voor zowel rechts- als linkshandigen. Hij is erg stijlvol en slank.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review
7,5
De Tefal BI 8125 is inderdaad een mini waterkoker. Er kan maar 0,8 liter water in. De 1850 Watt is ruim voldoende. Hij is snel, in 2,5 minuten heb je een liter koud water aan de kook. Er is een waterfilter en het kijkglas zit aan de zijkant wat erg prettig is. De vulopening is wel wat klein en daardoor wat moeilijk te vullen. De testkoker staat wat wiebelig op het plateau en slaat pas af als het water kookt. Als je tussendoor de koker van het plateau haalt en daarna terugzet, gaat hij verder met verwarmen. Ziet er leuk uit met RVS en zwart en maakt niet veel lawaai. Prima te gebruiken voor een paar kopjes thee.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review
7,6
De Tefal 2130 ziet er wat plastic uit. Het handvat is erg groot daardoor kan je hand wat naar boven glijden. Het heeft wel een lekker grote vulopening en het deksel sluit goed. Het kijkvenster zit aan de zijkant wat erg prettig is. Het water (1 liter)kookt al bij 2,5 minuut wat snel is. Met de kalkaanslag zit het ook helemaal goed. Tijdens de test niets te bespeuren. Iets meer lawaai dan gemiddeld.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken