Volg ons

Krups waterkokers vergelijken

Krups logo
Een waterkoker van Krups kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Krups in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
943 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Krups door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
De Krups BW500T is een grote waterkoker met een prachtig RVS design. Het deksel is vergrendeld en daardoor wat moeilijker te openen. Het heeft een grote vulopening wat erg prettig is. Er is een waterfilter en tijdens de test was er geen kalkaanslag te zien. Doordat het kijkglas aan de zijkant zit is het goed af te lezen. De kooktijd van 1 liter water is 3 minuten wat normaal is. Hij is robuust en groot, en heeft daardoor wat meer ruimte in de keuken nodig.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
De Krups BW 4108 is een zeer goede waterkoker. Het water kookt erg snel al bij 2,5 minuut bij 1 liter water. Het heeft een waterfilter. Je kunt het water ook langer koken om het te zuiveren. Het heeft 5 warmtemogelijkheden die je zelf in kunt stellen wat erg prettig is als je b.v. water op 60 graden nodig hebt. Als het water klaar is, gekookt of de temperatuur die je hebt ingesteld, geeft hij een felle piep waar je wel even aan moet wennen. Tijdens de test was er geen kalkaanslag. Het kijkglas zit aan de zijkant en geeft de kleur aan van de temperatuur van het water. De vulopening is goed.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken