Volg ons

Severin waterkokers vergelijken

Severin logo
Een waterkoker van Severin kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Severin in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
943 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Severin door BesteProduct.nl

7,9
Geen prijzen
De Severin WK 3333 is een uitstekende waterkoker voor wie een 1 liter waterkoker wil gebruiken. Hij ziet er prima uit. Zeer licht en compact. Alles zit erop en eraan behalve een kijkvenster. Het handvat ligt goed in de hand en hij schenkt prima. Zowel het handvat als het deksel worden niet warm. Het drukknopdeksel sluit goed en gaat gemakkelijk open en dicht. De WK 3333 doet er ruim 3 minuten over om 1 liter water aan de kook te krijgen en dus niet erg snel. Ook is hij niet geheel geruisloos en heeft hij geen kijkvenster. Hij heeft wel een automatische afslag ook als de waterkoker tussentijds van het plateau wordt afgehaald. Het kleine waterfilter is er wat moeilijk in en uit te halen doordat de waterkoker niet erg groot is. Een prima waterkoker voor de prijs van rond de 28 euro.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
Deze waterkoker van Severin ziet er goed uit. De WK 3470 heeft een mooi design met een glazen kan. Daarnaast is hij behoorlijk snel. Zo doet 'ie er ongeveer 2 minuten over om 1 liter water te laten koken. Er was een lichte kalkaanslag te zien tijdens de test. En daarnaast stelt het waterfilter niet zoveel voor, daar zitten grote gaten in.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review
5,9
Geen prijzen
De waterkoker Severin WK 3387 is een smal model en daardoor gemakkelijk te plaatsen in de keuken. Hij oogt wat instabiel, maar is dat niet. Als je hem tijdens het kookproces van het plateau haalt, slaat hij netjes af. En tijdens het koken geeft de aan en uit knop licht waardoor je altijd weet of hij daadwerkelijk aan staat of niet. Al is dat gegeven niet echt te missen, aangezien de Severin erg veel herrie maakt tijdens het koken. Tegenvallend punt is dat de gietopening erg groot is, waardoor hij erg spettert tijdens het schenken van het water. Dat is met kokend water natuurlijk behoorlijk vervelend. Tot slot is de WK 3387 aan beide zijden voorzien van een kijkglas en dus voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
De WK 3389 waterkoker is klein van formaat en dus ideaal als je niet zoveel ruimte hebt in de keuken. De aan- en uitknop aan de zijkant geeft licht als de waterkoker in werking is. Erg handig. Hij is voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken, aangezien er aan beide zijden een kijkglas zit. De waterkoker slaat af als je hem tijdens het kookproces van het plateau verwijdert. Erg veilig dus. Wel maakt hij erg veel geluid tijdens het koken en dat begint al vanaf het moment dat je hem aanzet. Ook slaat hij erg laat af als het water allang aan de kook is. Tijdens het kookproces komt er wel heel veel stoom vrij omdat de deksel niet helemaal goed sluit, waardoor je veel stoom/water op de keukenkastjes krijgt.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken