Volg ons

Princess waterkokers vergelijken

Princess logo
Een waterkoker van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
943 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Princess door BesteProduct.nl

5,9
De Princess Kettle 236015 is een waterkoker met een echte robuuste bouw. Hij staat stevig op het plateau en slaat ook netjes af als je hem er tijdens het kookproces vanaf haalt. Hij is voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken en beschikt over een grote inhoud van 1,7 liter. Echter, dit zorgt er ook voor dat hij zwaar in de hand ligt. Dat maakt het schenken er niet makkelijk op. Daarnaast maakt de Princess Kettle veel geluid en doet hij vrij lang over het koken (meer dan 4 minuten). Op het gebied van veiligheid scoort het apparaat ook niet goed. De buitenzijde wordt erg heet en het is met inschenken oppassen voor spetters!
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
De Princess Water & Tea cooker ziet er erg mooi uit. Hij werkt met inductie technologie wat energiebesparend zou moeten zijn. Jammer dat hij er ruim 4 minuten over doet om 1 liter water aan de kook te krijgen. Dan is er mijns inziens weinig sprake meer van energiebesparing. Wel fijn dat je verschillende temperaturen voor diverse theesoorten kunt instellen. Ook fijn is de warmhoudfunctie.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
Alle voors en tegens in acht genomen valt deze waterkoker van Princess in de categorie oké. Niet de beste die ik heb getest, maar ook zeker niet de slechtste. Qua bouwkwaliteit en design scoort hij hoog. Hij is licht en klein, en daardoor gemakkelijk te hanteren. Het deksel wordt niet warm en ondanks de korte tuit schenkt de Princess 232153 prima. Ook maakt hij niet veel lawaai. Maar, groot nadeel is dat hij er best lang over doet om een liter water te koken, 4,5 minuut om precies te zijn. En, tijdens het testen was wel enige kalkaanslag te zien.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken