Volg ons

Tristar waterkokers vergelijken

Tristar logo
Een waterkoker van Tristar kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Tristar in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
943 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Tristar door BesteProduct.nl

7,0
De Tristar WK-3375 is een prima waterkoker en schenkt prima. De waterkoker beschikt over een temperatuurkeuze vanaf 60°C. Daarnaast heeft de waterkoker meer inhoud dan de reguliere waterkokers, namelijk 1.8 liter. Het draaiplateau is erg handig. Je kan hem hier in iedere gewenste richting opzetten. Al met al vind ik het persoonlijk een simpele waterkoker. De prijs vind ik ietwat aan de hoge kant.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review
6,4
De WK-3377 van Tristar is een prima waterkoker die gemakkelijk bedienbaar is. Echter komt hij zeker niet zonder minpunten. Het grootste nadeel vind ik de schenktuit. Zodra je de kan maar iets te schuin houdt, loopt er veel water langs de waterkoker. En dat zorgt voor een hoop - onnodig - geknoei bij het inschenken. Daarnaast opent de deksel niet ver genoeg, waardoor je de kan niet gemakkelijk kunt (bij)vullen.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review
6,2
Geen prijzen
De WK-3222 waterkoker van Tristar is bijzonder geschikt voor verjaardagen, aangezien hij een grote inhoud heeft van maar liefst 1,8 liter. De grote inhoud maakt hem daarom wel zwaar in de hand. De kan wordt met een dergelijke inhoud en grootte ook wel erg lomp. Voor wat oudere mensen lijkt hij me daarom niet handig in gebruik. Ik heb ervaren dat de klep erg onhandig is, omdat je via de deksel zelf de klep moet openen. Door een druk op de deksel gaat die dan open. Een knop aan de zijkant van de kan werkt wat mij betreft fijner. Ook wordt het glas tijdens het koken erg heet, waardoor je het niet meer kunt aanraken. Wel een leuk detail is de lichtring onder in de doorzichtige kan die tijdens het koken aangaat. De blauwe lichtjes geven dan aan dat de kan in werking is. Tot slot kun je 'm met z'n 2200 watt vermogen zeer snel noemen.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
6,7
De WK-1338 is een zeer lichte rechttoe-rechtaan waterkoker. Hij heeft goede en minder goede beoordelingen. De bovenkant van het handvat is wat dikker daarom moet je hem wat lager vasthouden. De combinatie van het metaal met zwarte accenten zorgt wel voor dat dit model prima in een moderne keuken past. De metalen behuizing wordt niet heet wat een groot pluspunt is. Al met al, een oké koker.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken