Volg ons

Unold waterkokers vergelijken

Unold logo
Een waterkoker van Unold kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Unold in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
943 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Unold door BesteProduct.nl

7,8
Geen prijzen
De Unold Unold 8155 is een prima waterkoker. Ik ben zeer te spreken over de kooksnelheid en kun je gemakkelijk de hoeveelheid inhoud aflezen tijdens het vullen. Daarnaast is het draaiplateau erg handig. Je kan hem hier in iedere gewenste richting opzetten. Hetgeen wat ikzelf als onprettig heb ervaren, is dat je moeilijk kan zien of het lampje brandt. Al met al vind ik het persoonlijk een simpele waterkoker die het zeker voor de prijs prima doet.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review
6,7
Geen prijzen
De Unold Bullet ziet er fraai en strak uit. De waterkoker heeft een uitneembaar waterfilter en een deksel met kijkvenster wat erg leuk is, maar als je water wilt koken beslaat het kijkvenster direct, dus heb je er eigenlijk weinig aan. Ook het openen van het deksel gaat met een klap via een drukknop, daardoor krijg je hete spetters op je hand. De handgreep is geïsoleerd, wat erg fijn is, want de waterkoker zelf wordt erg heet. Je verbrandt je handen. Het kijkglas zit onder het handvat, dit is niet erg handig. Zo kun je de hoogte van het water niet goed aflezen. Hij schenkt niet echt lekker. Je moet het erg voorzichtig doen anders gaat het bovenlangs. Deze waterkoker heeft veel voor- en nadelen. Het is maar wat je belangrijk vindt. Er zijn in dit segment wel betere.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De Unold Blitzkocher Glas 18590 is fantastisch om te zien. Omdat hij van glas (Schott-Duran) is, zijn de blauwe lichtjes binnenin te zien als hij aanstaat. Een prachtig gezicht! Aan inhoudsaanduiding aan beide kanten, automatische afslag en een goede beveiliging (het water zal pas gaan koken als de deksel goed dicht zit) zorgen ervoor dat de Glas 18590 al met al een hele fijne, vooral mooie, goede waterkoker is.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review
8,6
Geen prijzen
Deze Unold waterkoker is in één woord geweldig. Ziet er prachtig uit en doet het ook nog goed. Hij heeft 1 liter waterinhoud en is dus niet al te groot. De rood verlichte waterpeilindicator is erg leuk en zit aan beide kanten, wat ook fijn is voor linkshandigen. Hij heeft een uitneembaar kalkfilter en het deksel met de grote vulopening doen het prima. Het handvat ligt lekker in de hand en de waterkoker schenkt goed. Tijdens de test was er ook geen kalkaanslag te zien op de mooie vlakke bodem. Hij is uitgevoerd in roestvrijstaal en zwart. Je zou denken dan wordt hij warm aan de buitenkant maar niets is minder waar. Doordat hij een dubbelwandig reservoir heeft kun je je er niet aan branden. En dan de prijs van rond de €26,00 niet te geloven. Geweldig! Had ik natuurlijk al gezegd.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken