Volg ons

Cloer waterkokers vergelijken

Cloer logo
Een waterkoker van Cloer kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Cloer in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
943 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Cloer door BesteProduct.nl

5,8
Geen prijzen
De Cloer 4709 heeft een mooi design. Ga je daarvoor dan heb je een waterkoker die leuk in de keuken staat. Maar om te gebruiken is het wat minder positief. Hij ligt wel goed in de hand en het deksel sluit goed. Ook is er een automatische afslag bij tussentijds afhalen van het plateau. Deze waterkoker is lawaaiig en heeft ook geen wateraanduiding aan de buitenkant. Aan de binnenkant staat wel ergens een max. maar deze is erg moeilijk te zien. Het deksel kantelt in het midden daardoor gaat het vullen moeilijk omdat ook nog het filter aan de deksel vastzit, is er weinig ruimte over. Bij het schenken loopt het water overal. De bovenkant van de waterkoker heeft een scherpe rand. Al met al zou ik deze waterkoker niet kopen en zeker niet voor de prijs van rond de €48,00.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review
6,4
De Cloer 4909 waterkoker heeft behalve dat de koker en het deksel niet heet worden, wat natuurlijk een groot pluspunt is, niet zoveel voordelen. Hij ziet er vrij groot uit voor een 1,2 liter waterkoker. Er is aan de buitenkant geen wateraanduiding, wat ik toch wel lastig vind. Die aanduiding zit wel ergens binnenin, maar dan moet je erg goed zoeken. Het deksel kantelt in het midden samen met het waterfilter, die dan juist weer voor de wateraanduiding zit. Je moet heel langzaam gieten anders komt het water er aan alle kanten uit. Ook is hij niet bepaald geruisloos.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken