Volg ons

Philips waterkokers vergelijken

Philips logo
Een waterkoker van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
657 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Philips door BesteProduct.nl

7,2
De Philips HD9348 is een compacte waterkoker met een inhoud van 1 liter. Hierdoor neemt hij in de meeste keukens weinig ruimte in beslag. Door zijn roestvrijstaal met zwarte uitvoering is hij naar mening ook mooi om te zien. Aan de zijde van het handvat bevindt zich een kijkvenster waar de afmetingen van 2 of 3 kopjes staan afgebeeld. Nadeel is wel dat je de kan een beetje moet draaien om het af te kunnen lezen. Hij heeft een grote schenkopening wat hem makkelijk laat schenken, wel oppassen dat het daardoor niet te snel gaat. Ook wordt de buitenzijde erg heet tijdens het koken dus kan je je er snel aan branden. De prijs van 40 euro is ruim voldoende. Geen kooptip, maar de prijs en kwaliteit staan netjes in verhouding tot elkaar.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
8,4
Over de Philips HD9349 waterkoker ben ik zeer te spreken. Ondanks dat ik de maximale inhoud van 1 liter wat aan de kleine kant vind, hindert dit mij niet. Hij ziet er stijlvol uit en kookt snel. Daarnaast heeft de waterkoker een prettige schenktuit en ligt hij lekker in de hand. Groot pluspunt in tegenstelling tot andere waterkokers is dat de deksel niet heet wordt tijdens het koken. Je hoort hem nauwelijks totdat het water bijna op zijn kookpunt is en afslaat. Al met al geef ik deze waterkoker met veel plezier de kooptip!
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
De Philips HD9322 waterkoker ziet er mooi uit in een roestvrijstaal met zwarte uitvoering. Hij heeft een goede vulopening en een brede schenktuit die goed schenkt. Ik vind het kantelpunt van de waterkoker alleen niet zo handig. Dit zit in het midden van de deksel waardoor je de vulopening moet draaien om het te kunnen vullen onder de kraan. Het deksel blijft nagenoeg koud, wat erg prettig is, terwijl de waterkoker zelf erg warm wordt, wat dan weer heel erg jammer is. Op de zijkant onder het handvat zit een kijkvenster, met tevens de afmetingen voor verschillende kopjes. Dit begint helaas pas bij 3 kopjes en omdat hij verstopt zit achter het handvat is het erg moeilijk af te lezen. Een ander minpuntje is dat hij tijdens het kookproces erg veel lawaai maakt, waardoor het voeren van een gesprek erg lastig is. Na het koken voelt de buitenkant ontzettend heet aan, je kan je vingers eraan branden en dat is dus zeker niet veilig. Ook ligt hij zwaar in de hand wat het schenken er niet fijner op maakt.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De Philips HD9300 is een simpele maar goede waterkoker. Hij heeft wel een beetje een saaie uitstraling. Hij is licht van gewicht, ligt goed in de hand en doordat het kijkglas aan beide kanten te zien is is de HD9300 door zowel links- als rechtshandigen prima te gebruiken. Er is een automatische afslag als het water kookt, maar hij stopt niet automatisch als de waterkoker van het plateau wordt gehaald. Al met al toch een goede waterkoker als je niet op de uitstraling let.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken