Volg ons

Koenic waterkokers vergelijken

Koenic logo
Een waterkoker van Koenic kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Koenic in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
697 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Koenic door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
De Koenic KWK 170 is een robuust uitziende waterkoker, hij staat stevig in de keuken. Aan beide zijden bevindt zich een kijkglas, waardoor dit model voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken is. Tijdens het kookproces brandt er een lampje, zodat je weet dat hij aan staat en hij slaat netjes af als je hem tijdens het kookproces van het plateau afhaalt. Binnenin de ketel bevindt zich een thermometer, die aan de buitenzijde af te lezen is, erg handig als je bijvoorbeeld een flesje wil maken voor de baby of als je het water op een bepaalde temperatuur wil hebben. Het filter is helaas niet zo handig te verwijderen en ook wordt de buitenzijde tijdens het kookproces erg heet.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Deze Koenic KWK220 is een fantastische waterkoker voor een goede prijs. De deksel werkt prima en het handvat ligt lekker in de hand. De tuitmond schenkt goed en het vullen van water gaat gemakkelijk. Hij is zelfs voorzien van een waterfilter. tijdens het testen heb ik geen aanslag ontdekt. En ook wat het lawaai betreft - of eigenlijk het ontbreken ervan - ben ik zeer tevreden. De afslag werkt prima. Hij slaat ook af als tussendoor de waterkoker van het plateau gehaald wordt en weer teruggeplaatst. Al met al een zeer goede waterkoker die zeer een kooptip waard is.
José Lucassen
José Lucassen
Arnhem • 40 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken