Volg ons

CASO Germany waterkokers vergelijken

CASO Germany logo
Een waterkoker van CASO Germany kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van CASO Germany in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
943 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van CASO Germany door BesteProduct.nl

7,2
Geen prijzen
Toen ik de TeeGourmet in ontvangst nam, vond ik het nogal een groot apparaat gelet op andere waterkokers. Hij is wat aan de hoge kant. Wat in mijn keuken niet zo handig uitkomt, daar ik lage hangkastjes heb. Het is ook niet je reguliere waterkoker. Het is echt een tea-maker. Een uniek lifestyle product, zou je het kunnen noemen. Want waar andere waterkokers, gewoon water koken. Maakt de TeeGorumet direct thee. Al was het de eerste keer voor mij niet direct duidelijk hoe het een en ander nou precies werkte. Dus toch maar even de gebruikshandleiding erbij moeten pakken. Die overigens prima uitkomst biedt. En al doende leer je weer. De tweede, derde en de keren daarop ging het thee maken dan ook zonder problemen.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review
8,4
Met veel plezier heb ik de CASO Germany WK2200 getest. Het mooie design, de digitale temperatuurweergave, warmhoudstand en de snelheid zijn enorme pluspunten. Wel heb ik mijn bedenkingen over het stroomverbruik van deze waterkoker. Desondanks verdient deze CASO zeker een kooptip.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken