Volg ons

De beste weegschalen vergelijken

t/m
442 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste weegschalen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste weegschalen door BesteProduct.nl

7,2
Je haalt met de Safe 300 van Soenhle een goede koop in huis. Een strak en modern design zorgen voor een premium look en feel. De Safe 300 levert redelijk betrouwbare metingen. We meten een gemiddelde afwijking van 0,38 procent, daarmee scoort deze Soehnle een plekje in de middenmoot. De weegschaal meet alleen je gewicht en dan is een prijskaartje van 35 relatief wat aan de dure kant. Er zijn (iets) goedkopere weegschalen die bijvoorbeeld ook je vetpercentage meten en/of nauwkeuriger zijn. Dit doet verder geen afbreuk aan de ervaring. Het is een degelijke weegschaal met vooral een strak uiterlijk en groot makkelijk afleesbaar scherm.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 174 reviews
Lees de hele review
6,1
De prijs is bijzonder interessant. Voor iets meer dan 20 euro koop je een weegschaal die vet, spier, bot en watermassa meet. Dat lijkt een koopje. Helaas doet deze weegschaal van Medisana het niet zo goed als zijn (iets) duurdere broers en zussen. Het vetpercentage dat de BS-483 weergeeft is te hoog of veel te hoog. Wegen gaat wel goed met een kleine afwijking.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 49 reviews
Lees de hele review
7,8
Ben je gevallen voor de Medisana BS-476? Dan haal je voor een mooie prijs, een goed presterende weegschaal in huis. Hij scoort goed op gebied van gebruiksvriendelijkheid. Zo werken de touch-knoppen om te beginnen erg goed, je hoeft hier niet overdreven hard op te drukken. En ook het instellen van de profielen is eenvoudig en gemakkelijk te doen. Met deze weegschaal kun je de gegevens (denk aan gewicht, vetpercentage, vochtgehalte en je spier- en botmassa) van maar liefst 10 verschillende personen bij houden. En dat allemaal voor een bedrag van 28 euro.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 174 reviews
Lees de hele review
5,6
Een koopje dachten we in eerste instantie. Voor minder dan 25 euro een weegschaal die ook je vet, vocht, bot en spiermassa meet. Helaas zijn de metingen van de Inventum PW708ZW onbetrouwbaar. Op gewicht zien we afwijkingen van een half procent en het vetpercentage lijkt natte vingerwerk met afwijkingen van vele tientallen procenten. Jammer want de weegschaal oogt prima en is degelijk gebouwd.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 49 reviews
Lees de hele review

Weegschaal: de populairste merken