Volg ons

Soehnle Sense Compact 200

Voordelen
  • Compact
  • Accurate metingen
  • Degelijke en solide indruk
  • Gewicht in 3 seconden
Nadelen
  • Geen extra functies

Onze test
Consumententest | op
7,4

Soehnle Compact 200: Compacte weegschaal met minimalistisch design

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De Compact 200 van Soehne is inderdaad compact met 27 bij 27 cm. De weegschaal ziet er ook prima uit. Minimalistisch want er zitten geen knopjes of druktoetsen op. Het is een eenvoudige weegschaal die enkel je gewicht weergeeft (dus geen meting van vetpercentage en dergelijke). En dat doet de Compact 200 best goed met een afwijking van ongeveer 0,36 procent.

Vele jaren geleden ben ik BesteProduct.nl begonnen om mensen te helpen bij het zoeken naar het voor hun beste product. En dat is nog steeds de missie van BesteProduct.nl. Inmiddels hebben we een heel team van redacteuren dat test, schrijft en analyseert. Maar af en toe kom ik een onderwerp tegen, waarvan ik denk 'hoe zit dat nou echt?'. En dan kan ik het niet laten, zélf op onderzoek uit te gaan. En dit tot op het bot uit te zoeken. De uitwerking zoek ik niet alleen in letters, maar vooral in plaatjes en verhelderende infographics.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 51 reviews
Consumententester
vanaf 22,44
8,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 25%)
De Compact 200 van Soehnle is één van de compactste weegschalen die we getest hebben. Met 27 bij 27 cm oogt de Comfort 200 uiterst bescheiden. De naam compact klopt ook, veel kleiner kun je hem niet maken. Onder de glasplaat ziet een licht grijs/groene coating. De Soehnle werkt op een 3 volt knoopcel batterij en de weegschaal geeft zelf aan wanneer de batterij bijna leeg is. De weegschaal maakt een degelijke en solide indruk.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van testen, kostte de Compact 200 van Soehnle 24 euro. Dat is een gangbare prijs voor een eenvoudige weegschaal. Je krijgt er een mooie en compacte weegschaal voor die eenvoudig werkt.
6,0
Extra mogelijkheden
(Weging 25%)
Behalve het instellen van de meeteenheid heeft de Compact 200 geen extra functies. Dat rekenen we de weegschaal ook niet aan want er zijn ook geen pretenties. Maarja, dan kunnen we op dit onderdeel ook geen hoog cijfer uitdelen.
8,0
Bediening / gebruiksvriendelijkheid
(Weging 40%)
Je gewicht wordt accuraat gemeten met de Soehnle Compact 200. We meten een gemiddelde afwijking van 0,36 procent. Er zijn weegschalen die het iets beter doen maar dit is acceptabele afwijking voor een eenvoudige en goedkope weegschaal (zal per gekochte weegschaal sowieso iets verschillen). In de meeste gevallen gaf de weegschaal iets te veel aan. Bediening gaat verder eenvoudig. Even aantikken en de weegschaal is klaar voor gebruik. Na drie seconden geeft de weegschaal je gewicht weer. Daarna gaat 'iel vanzelf weer uit. Aan de onderkant zit een drukknop waarmee je instelt dat je je gewicht wilt zien in kilo’s. Is misschien even zoeken maar het wordt duidelijk uitgelegd in de simpele, maar doeltreffende gebruiksaanwijzing. Dat instellen doe je ook maar één keer.

7,4
Eindscore test
Soehnle Sense Compact 200

Testen van Soehnle Sense Compact 200
Gemiddelde score redacteuren
7,1
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Soehnle Sense Compact 200
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,1
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,1
Website testen
De Soehnle Sense Compact 200 is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Soehnle Compact 200: Compacte weegschaal met minimalistisch design
7,4
4-1-2018
BesteProduct.nl

De Compact 200 van Soehne is inderdaad compact met 27 bij 27 cm. De weegschaal ziet er ook prima uit. Minimalistisch want er zitten geen knopjes of druktoetsen op. Het is een eenvoudige weegschaal die enkel je gewicht weergeeft (dus geen meting van vetpercentage en dergelijke). En dat doet de Compact 200 best goed met een afwijking van ongeveer 0,36 procent.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
8,0
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Soehnle Sense Compact 200 te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de Sense Compact 200 de € 22,44 waard is.
expertscore
7,1
laagste prijs
€ 22,44
prijs/kwaliteit
8,0

Reviews van de Soehnle Sense Compact 200

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Soehnle Sense Compact 200 nog niet gedeeld. Heb jij de Sense Compact 200 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Weegschaal van Soehnle te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Soehnle Sense Compact 200Specificaties

Persoonlijke Instellingen
Maximaal weegvermogen
180 kg
Memoryfunctie voor
0 pers.
Overige bijzonderheden
Soehnle biedt 5 jaar garantie
Stroomvoorziening
Type batterijen
CR2032
Aantal batterijen
1
Automatische uitschakeling
Ja
Inclusief batterijen
Ja
Algemeen
Toelichting type
-
Partnumber
63851
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2017
Releasedatum
December 2016
Afmetingen (H x B x D)
1,8 x 27 x 27 cm
EAN
4006501638519
Babyweegschaal
Nee
Gewichtsaanduiding per
100 gram
Materiaal
glas, kunststof
LED-display
Nee
LCD-display
Ja
Model
vierkant
Type/soort
weegschaal
Geheugenfunctie voor
0 personen
Extra's
schakelt automatisch uit, inclusief batterijen
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
7,1
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
8,0