Volg ons

Medisana weegschalen vergelijken

Medisana logo
Een weegschaal van Medisana kopen? Bekijk alle verkrijgbare weegschalen van Medisana in het onderstaande overzicht. Klik op de weegschalen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
385 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste weegschalen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste weegschalen van Medisana door BesteProduct.nl

6,1
De prijs is bijzonder interessant. Voor iets meer dan 20 euro koop je een weegschaal die vet, spier, bot en watermassa meet. Dat lijkt een koopje. Helaas doet deze weegschaal van Medisana het niet zo goed als zijn (iets) duurdere broers en zussen. Het vetpercentage dat de BS-483 weergeeft is te hoog of veel te hoog. Wegen gaat wel goed met een kleine afwijking.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,8
Ben je gevallen voor de Medisana BS-476? Dan haal je voor een mooie prijs, een goed presterende weegschaal in huis. Hij scoort goed op gebied van gebruiksvriendelijkheid. Zo werken de touch-knoppen om te beginnen erg goed, je hoeft hier niet overdreven hard op te drukken. En ook het instellen van de profielen is eenvoudig en gemakkelijk te doen. Met deze weegschaal kun je de gegevens (denk aan gewicht, vetpercentage, vochtgehalte en je spier- en botmassa) van maar liefst 10 verschillende personen bij houden. En dat allemaal voor een bedrag van 28 euro.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
Op het eerste gezicht is zowel de prijs als de weegschaal van de Medisana PS 430 dik voldoende. Jammer genoeg lukt het 'm niet om een honderd procent nauwkeurige meting te geven. Wat erg jammer is, want als dit wel goed was had de PS 430 een pluim, schouderklopje en kooptip gekregen. Maar wil je een weegschaal hebben die een indicatie geeft van wat je weegt en is een zeer nauwkeurige meting niet essentieel, dan is de PS-430 het overwegen waard.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
5,8
Als je een klassieke weegschaal zoekt, dan zit je bij de PS-412 van Medisana gebakken. Chroom, zwarte antislipmat en een retro wijzerplaat geven hem de looks van een museumstuk. Als je op de weegschaal staat dan is je gewicht niet nauwkeurig af te lezen. Wel in kilo’s maar niet qua cijfer achter de komma. Maar nauwkeurigheid is sowieso niet het sterkste punt van de PS-412 met een afwijking van zo’n 1,5 procent. Wel steevast te weinig, dus de eerste kilo minder heb je alvast te pakken.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Weegschaal: de populairste merken