Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

Uitbrakken met wereldprimeur en Nexus 7

Door: redactie-besteproductnl | 3 december 2012 22:42

Elke maandag komen we bij van het weekend en nemen we onder het genot van een kopje koffie even de week door. Deze week maken we wereldnieuws, staat Ger stiekem in donkere steegjes en razen we door het nieuws heen.

Elke maandag komen we bij van het weekend en nemen we onder het genot van een kopje koffie even de week door. Deze week maken we wereldnieuws, staat Ger stiekem in donkere steegjes en razen we door het nieuws heen.

**Update** Youtube had even problemen waardoor de video een tijd lang niet zichtbaar was. Maar hij staat er, dus deze post is ook weer terug. Dank voor jullie geduld!

Video: Exclusief Uitbrakken met een Nederlandse Android-smartphone (!)

Wat vinden jullie van het nieuws-rubriekje?

  • Je ziet het hier voor het eerst. Empire Electronix komt begin volgend jaar met Android-smartphones op de markt. En dan niet zomaar wat toestellen, maar apparaten die zich 'kunnen meten met de Samsung Galaxy S3'. De Nederlandse elektronicaleverancier, die nog geen week geleden al een Androidtablet met Retina-scherm aan ons presenteerde, zegt het toestel halverwege volgend jaar in de winkels te hebben. De exacte specificaties zijn nog niet helemaal bekend. Dit verhaal is 'developing', zoals dat zo mooi heet.

  • We lopen 'm tot nu toe elke keer mis. De Nexus 7, de Android-tablet van Google en Asus. Erg jammer, zeker omdat Google kort geleden een 32GB model lanceerde voor zo'n 250,- euro. Ger kon 'm nu, in een donker Utrechts steegje en na een schimmige deal, toch even uitproberen. Hoe verhoudt hij zich tot die andere compacte tablet, de iPad Mini?

  • We jagen even door het korte nieuws. SMS is vandaag jarig; gefeliciteerd. Nokia gaat een Android-smartphone maken, zo gaat het gerucht; helemaal niks van waar. Samsungs Galaxy Camera is beschikbaar; review volgt hopelijk ooit. En Nederlanders willen tablets, Smart tv's en laptops als kado tijdens de feestdagen. Dat blijkt uit een onderzoek gedaan uit naam van een bedrijf dat tablets, Smart tv's en notebooks maakt.

  • Het is alweer een tijdje geleden dat we prijzen uitdeelden. Hoog tijd om weer eens iemand blij te maken! Komende week krijgen jullie steeds een detail te zien van de gadget die we gaan weggeven. Raad het merk én model, en je maakt kans om 'm opgestuurd te krijgen! Wil je alvast een poging wagen? Onderstaande afbeelding; dat is 'm. Nee, geen idee? Hou dan dit blog in de gaten voor duidelijkere plaatjes.

Raad en win het product

Deel dit bericht:
Tags