Volg ons

De beste babyfoons vergelijken

t/m
122 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Babyfoon kopen? In 6 stappen vind je de beste babyfoon
Wil je een babyfoon kopen? Lees
Lees de koopgids

Best geteste babyfoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste babyfoons door BesteProduct.nl

8,1
Het enige minpuntje aan deze babyfoon vind ik dat de camera niet op het voetje kan worden gedraaid. Verder biedt de Topcom KS-4248 vooral veel voordelen. De ouderunit heeft een groot kleurenbeeldscherm van circa 10 x 5,5 cm. Je kunt daardoor het kindje overdag maar ook wanneer het donker is goed observeren. Het bereik was bij mij thuis prima. Op de ouderunit zit een knop waarmee je met het kindje kunt praten. Je hebt de mogelijkheid om een slaapliedje af te spelen en je kunt ook het nachtlampje in- en uitschakelen. Ik vind het ook erg handig dat de babyunit in de VOX-modus kan worden gezet. In deze modus wordt het beeldscherm geactiveerd zodra de microfoon van de babyunit geluid registreert. Op de ouderunit kun je ook de temperatuur van de babykamer aflezen en je kunt zelfs een alarm instellen voor te lage of juist te hoge temperatuur. Deze Topcom kost op dit moment rond de 165 euro. Ik vind dit bedrag in verhouding staan met de kwaliteit en de mogelijkheden van het apparaat en geef hem dan ook een kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
6,4
De Motorola MBP845CONNECT is een babyfoon met camera. De kwaliteit van de beelden kan beter, maar daar kan ik mee leven. Het geluid daarentegen vind ik ‘blikkerig’. De verbinding tussen de baby- ouderunit was gelukkig prima. Handige functies als een terugspreekknop en instelbare voedingsschema's zijn aanwezig, maar een Vox-functie helaas niet. Tot slot lukte het mij (en mijn handige collega's) niet om met de pijltjestoets de camera op afstand te bedienen. Dit zou volgens de handleiding wel moeten kunnen. Een hoop handige modi, maar tegelijkertijd genoeg punten waar we tegenaan lopen. Dan vinden we 170 euro voor deze babyfoon wel wat aan de dure kant.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,1
De Motorola MBP667CONNECT is een babyfoon met camera, zo kun je ook zien wat je kroost ‘uitspookt’. Zelfs wanneer het donker is, lukt dit nog best goed. Het geluid is prima en de verbinding tussen de baby- en ouderunit was bij mij thuis stabiel. Een pan- en tilt functie heeft de camera van de babyfoon niet. Je moet dus zelf de babyunit zodanig positioneren dat hij de baby/kleuter goed in beeld heeft. Wifi heeft hij wél en met de Hubble app kun je nu ook oppassen op een grote afstand. De vijf slaapliedjes waaruit gekozen kan worden, vind ik meer gericht op volwassenen dan op het kleine grut. Verder mis ik de VOX-functie die ervoor zorgt dat de babyfoon automatisch wordt ingeschakeld wanneer de baby/peuter een geluid maakt. Ik heb babyfoons getest die zeker niet slechter presteerden en goedkoper waren dan deze Motorola.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,8
Doorgaans zijn babyfoons met een camera een stuk duurder. ik ben dan ook erg blij met de aanschafprijs van nog geen 100 euro, van deze Alecto. Zowel de beeld- als geluidskwaliteit is goed te noemen. Ook stabiel. Echter haalt hij de beloofde 300 meter niet. De DVM 75 heeft verder een mogelijkheid om een voedingstimer in te stellen, en dankzij de VOX-functie kun je de babyfoon automatisch in laten schakelen wanneer je baby/peuter een geluid maakt. De terugspreekfunctie, temperatuurweergave en zoommogelijkheid maken de DVM 75 voor zijn geld meer dan compleet. Daarmee verdient de babyfoon wat mij betreft een kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Babyfoon: de populairste merken