Volg ons

De beste babyfoons vergelijken

t/m
151 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Babyfoon kopen? In 6 stappen vind je de beste babyfoon
Wil je een babyfoon kopen? Lees
Lees de koopgids

Best geteste babyfoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste babyfoons door BesteProduct.nl

6,4
De Motorola MBP845CONNECT is een babyfoon met camera. De kwaliteit van de beelden kan beter, maar daar kan ik mee leven. Het geluid daarentegen vind ik ‘blikkerig’. De verbinding tussen de baby- ouderunit was gelukkig prima. Handige functies als een terugspreekknop en instelbare voedingsschema's zijn aanwezig, maar een Vox-functie helaas niet. Tot slot lukte het mij (en mijn handige collega's) niet om met de pijltjestoets de camera op afstand te bedienen. Dit zou volgens de handleiding wel moeten kunnen. Een hoop handige modi, maar tegelijkertijd genoeg punten waar we tegenaan lopen. Dan vinden we 170 euro voor deze babyfoon wel wat aan de dure kant.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 108 reviews
Lees de hele review
7,1
De Motorola MBP667CONNECT is een babyfoon met camera, zo kun je ook zien wat je kroost ‘uitspookt’. Zelfs wanneer het donker is, lukt dit nog best goed. Het geluid is prima en de verbinding tussen de baby- en ouderunit was bij mij thuis stabiel. Een pan- en tilt functie heeft de camera van de babyfoon niet. Je moet dus zelf de babyunit zodanig positioneren dat hij de baby/kleuter goed in beeld heeft. Wifi heeft hij wél en met de Hubble app kun je nu ook oppassen op een grote afstand. De vijf slaapliedjes waaruit gekozen kan worden, vind ik meer gericht op volwassenen dan op het kleine grut. Verder mis ik de VOX-functie die ervoor zorgt dat de babyfoon automatisch wordt ingeschakeld wanneer de baby/peuter een geluid maakt. Ik heb babyfoons getest die zeker niet slechter presteerden en goedkoper waren dan deze Motorola.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 108 reviews
Lees de hele review
7,8
Doorgaans zijn babyfoons met een camera een stuk duurder. ik ben dan ook erg blij met de aanschafprijs van nog geen 100 euro, van deze Alecto. Zowel de beeld- als geluidskwaliteit is goed te noemen. Ook stabiel. Echter haalt hij de beloofde 300 meter niet. De DVM 75 heeft verder een mogelijkheid om een voedingstimer in te stellen, en dankzij de VOX-functie kun je de babyfoon automatisch in laten schakelen wanneer je baby/peuter een geluid maakt. De terugspreekfunctie, temperatuurweergave en zoommogelijkheid maken de DVM 75 voor zijn geld meer dan compleet. Daarmee verdient de babyfoon wat mij betreft een kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 108 reviews
Lees de hele review
7,9
Deze babyfoon is voorzien van een op afstand bestuurbare camera. De kwaliteit van het beeld en het geluid vind ik goed. De verbinding tussen de baby- en ouderunit waren bij mij thuis stabiel. Je kunt een temperatuuralarm instellen en er kan gekozen worden uit 5 slaapliedjes en 4 natuurgeluiden. Een terugspreekfunctie zit er (haast vanzelfsprekend) ook op. Ook een paar kritische noten: je kunt geen voedingsschema invoeren en de knoppen/symbolen en teksten rondom het scherm worden niet verlicht. Overdag is dit geen probleem, maar als het donker is wel. Alles overziend, vind ik dit een prima apparaat die zijn flinke prijs van ruim 160 euro waard is. Hij mist echter net de kooptip omdat de DVM-75 van Alecto die wat mij betreft net iets meer verdiend, puur vanuit prijs en kwaliteit bekeken.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 108 reviews
Lees de hele review

Babyfoon: de populairste merken