Volg ons

De beste babyfoons vergelijken

t/m
136 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Babyfoon kopen? In 6 stappen vind je de beste babyfoon
Wil je een babyfoon kopen? Lees
Lees de koopgids

Best geteste babyfoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste babyfoons door BesteProduct.nl

7,8
Deze babyfoon is voorzien van een op afstand bestuurbare camera. De kwaliteit van het beeld en het geluid vind ik goed. De verbinding tussen de baby- en ouderunit waren bij mij thuis stabiel. Je kunt een temperatuuralarm instellen en er kan gekozen worden uit 5 slaapliedjes en 4 natuurgeluiden. Een terugspreekfunctie zit er (haast vanzelfsprekend) ook op. Ook een paar kritische noten: je kunt geen voedingsschema invoeren en de knoppen/symbolen en teksten rondom het scherm worden niet verlicht. Overdag is dit geen probleem, maar als het donker is wel. Alles overziend, vind ik dit een prima apparaat die zijn flinke prijs van ruim 160 euro waard is.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 109 reviews
Lees de hele review
6,5
Een camera heeft hij niet en daarom ben je bij deze babyfoon aangewezen op het geluid. Over de kwaliteit van het geluid ben ik niet enthousiast. Er hoeft uiteraard geen dolby sourround op zitten, maar hier had ik meer van verwacht. Wil je een verbinding tussen de baby- en de ouderunit tot stand brengen, dan hoef je alleen maar de stekkers die vast zitten aan de achterkant van de twee units in het stopcontact te steken. Je bent bij deze babyfoon afhankelijk van de plaats van het stopcontact en bij stroomuitval heb je geen back-up. Bij mij thuis bleef de verbinding tussen de baby- en de ouderunit stabiel. Je kunt het volume regelen en een nachtlampje aanzetten. Ik spaar toch nog maar even door, want ik wil er een hebben waarbij ik niet afhankelijk ben van de plaats waar het stopcontact zit en die meer mogelijkheden heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 109 reviews
Lees de hele review
8,1
De Luvion Prestige Touch 2 heeft alles wat ik van een babyfoon verwacht. De verbinding is bij mij thuis stabiel en de kwaliteit van het geluid en het beeld vind ik goed. De babyunit heeft een camera die je via de ouderunit in alle standen kunt laten draaien. De beelden kun je zelfs opnemen. De ouderunit heeft een accu waardoor je niet afhankelijk bent van de netstroom en ook bij een stroomuitval heb je dan een back-up. De babyunit heeft geen accu en is wél afhankelijk van de netstroom. Alle mogelijkheden die veel andere babyfoons ook hebben zoals een terugspreekfunctie, temperatuurwaarschuwing en een VOX-functie, heeft deze babyfoon ook. Het enige wat je niet kunt, is het instellen van een voedingsschema. De prijs vind ik zeker in verhouding staan tot de kwaliteit van deze babyfoon.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 109 reviews
Lees de hele review
8,0
De Alecto DBX-88eco heeft geen camera, dus ben je aangewezen op de kwaliteit van het geluid. En dat geluid is prima. Behalve een camera heeft hij bovendien alles wat je van een beetje babyfoon zou mogen verwachten. Het ligt uiteraard aan de lokale omstandigheden, maar bij mij thuis had ik tot circa 40 meter een stabiele verbinding tussen de baby- en ouderunit. Je kunt kiezen uit vijf verschillende slaapliedjes en je kunt een voedingsschema invoeren. Ik vind het handig dat je de ouderunit een attentietoontje kunt laten geven wanneer je hem kwijt bent. Deze babyfoon is niet te duur en toch goed genoeg.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 109 reviews
Lees de hele review

Babyfoon: de populairste merken