Volg ons

De beste fohns vergelijken

t/m
0 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste fohns (meest recent)

7,5
De Remington D2400 Travel Dryer zit solide in elkaar. Deze inklapbare föhn heeft 2 standen (hard/zacht), een 120/240V schakelaar en een afneembare blaasmond voor precisie styling. Hij is niet alleen compact, maar kan ook aangepast worden aan de netstroom in jouw vakantieland. Ideaal voor de reislustigen onder ons. Het apparaat heeft een stand voor krachtig en warm drogen en een stand voor zacht blazen. Laatstgenoemde is ideaal voor het stylen. Moet wel gezegd worden dat de zachte stand ook écht zacht is. Ik heb de stand even uitgeprobeerd, maar ben meteen weer overgestapt op de krachtige stand waarmee mijn haar lekker vlot droog werd.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 1 review
Lees de hele review
7,9
Deze D5215 Pro-Air Shine van Remington heeft een vermogen van 2300 watt en blaast daarmee maar liefst met 85 km per uur je haar binnen no-time droog! 3 warmte standen met een cool-shot (de aparte knop voor koude lucht) zorgen ervoor dat jij je haar makkelijk fixeert en styled. En daarbij beschikt deze föhn over ionen technologie voor pluisvrij haar. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 24,99. En dat is best voordelig, als je het mij vraagt, in de categorie föhns mét ionentechnologie.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 2 reviews
Lees de hele review
9,1
De Max Pro Xperience is een prachtig vormgegeven föhn. Het totaal (inclusief verpakking) straalt luxe en kwaliteit uit. In het gebruik voldoet de föhn aan de hoge verwachtingen die je bij het openmaken van de prachtige verpakking krijgt. Fijn materiaal van de behuizing, mooie vormgeving, prettig in gebruik en met een mooi resultaat. De föhn maakt gebruik van ionen technologie en is zeer krachtig.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 3 reviews
Lees de hele review
7,5
De Keratin Therapy Pro Dryer van Remington is top presterend voor zijn enorme power van maar liefst 2200 watt, maar helaas ook wel topzwaar. Na een korte föhnsessie begint mijn arm het er al aardig moeilijk mee te krijgen. Daar tegenover staat weer een makkelijke bediening met 3 temperatuur standen, een aparte koude knop en 2 snelheden. Met de twee bijgeleverde mondstukken, waaronder één met een extra smalle opening, kun je extra goed precisie-stylen. Je krijgt er ook een diffuser bij, voor het creëren van meer volume. De föhn beschikt niet over ionentechnologie. Toch geeft deze een fijn resultaat (qua glans en gladheid). Zoek je een föhn met power voor jouw volle bos haar, dan heb je hier een goede föhn aan!
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 4 reviews
Lees de hele review