Volg ons

Wie is wie?

BesteProduct wordt gemaakt door medewerkers, freelancers en externe deskundigen. En uiteraard onze gebruikers en bezoekers. Vragen, tips of opmerkingen? Je kunt ons bereiken op:

redactie@besteproduct.nl
(026) 707 4959

Redactie

Tom Haze

Zingt, speelt gitaar, gek van sport en een echte newsjunkie. Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht.

Marijke Lisa de Vries

Met een vriendelijke glimlach, maar met een strakke hand regelt en coördineert Marijke de consumententesters van BesteProduct. Ze heeft altijd overzicht en controle. Een review die langs haar ogen is gegaan, staat foutloos op de site. Gelukkig vindt ze ook nog tijd om te tonen dat ze zelf een fijne pen heeft.

Bart Boonstra

Reviewer van smartphones, tablets, scheerapparaten en espressoapparaten. Maar ook presentator van kinderprogramma Nick Battle., acteur met bijrollen in Onderweg Naar Morgen en GTST, finalist bij de talentjacht Popstars. Je vraagt je af: wat heeft Bart Boonstra eigenlijk niet gedaan? Bart is niet voor niets de enige medewerker van met een eigen Wikipagina.

Koen Helder

Gamefreak met een passie voor gadgets. Of gadgetfreak met een passie voor games. In ieder geval heeft Koen (1986) van beiden meer dan voldoende verstand om er voor de camera's van BesteProduct wat over te zeggen. Begon zijn carriere bij GamingOnly.nl en presenteert voor die site nog steeds allerhande filmpjes.

Techniek

Dave Zeegers

Opgeleid als programmeur bio-informatica, opgegroeid in het Limburgse Bergen en nu opgebloeid bij BesteProduct.nl. Dave bewijst sinds begin 2011 dat hij van toegevoegde waarde is. Kritisch, meedenkend, creatief én eigenwijs, zoals een goede programmeur betaamt.

Patrick Schmidt

Het technische geweten van BesteProduct, heeft de database en site vanaf de eerste code opgebouwd. Geen programmeertaal of toepassing kent nog geheimen voor hem.

Contentbeheerders

Stef van Uum

Ziet toe op de orde in de database en op ons kantoor. Tevens is hij de klusjesman op kantoor en test hij als consument de robotstofzuigers. Altijd in voor een geintje.

Albert Wester

Vormt samen met Annie ook bij BesteProduct een gouden koppel. Al jarenlang de vertaler van duizenden voor- en nadelen. Technische termen in het Frans, Duits, Engels en zelfs Fins kennen voor hem geen geheimen meer.

Annie Wester

Had tot enkele jaren geleden weinig met computers, maar inmiddels wordt elk vrije uurtje achter de computer doorgebracht. "Zijn er nog nieuwe magazines, de rest is al klaar", is geregeld een terugkerende opmerking.

Gijs Willems

De nestor van BesteProduct en still going strong. Voor zijn pensionering technisch textielontwerper bij Weverij De Ploeg. Man van kwaliteit dus. Heeft in de afgelopen jaren al tienduizenden testen uit de vakbladen ingevoerd.

José Lucassen

Heeft als secretaresse en assistente al bij menig werkgever tot volle tevredenheid gewerkt. Woonde eerst in het verre Goes, maar is inmiddels ook dichter naar het hoofdkantoor in Arnhem verhuisd. Haar motto: niet te veel praten, gewoon doorwerken.

Management

Niels Willems

Tijdens de zoektocht naar een digitale camera om de geboorte van zijn eerste zoon vast te leggen, ontstond het idee voor BesteProduct. Inmiddels heeft hij drie zonen en is hij directeur van dit florerende bedrijf. Gaat over alles wat met commercie te maken heeft.