Wie is wie?

BesteProduct wordt gemaakt door medewerkers, freelancers en externe deskundigen. En uiteraard onze gebruikers en bezoekers. Vragen, tips of opmerkingen? Je kunt ons bereiken op:

redactie@besteproduct.nl
(023) 543 0000

Redactie

Jeroen Boer

Jeroen Boer

Kijkt altijd met een kritische blik naar nieuwe producten om tot een eerlijk maar gedegen oordeel te komen. Jeroen is verantwoordelijk voor de content op BesteProduct.nl. Is zelf vooral dol op apparatuur die op de een of andere manier net wat ‘slimmer’ is. Zo is vrijwel alles in zijn huis verbonden met het thuisnetwerk en heeft zelfs de oven wifi.

Roel Stortelder

Roel Stortelder

Roel is freelance reviewer bij Reshift en daarnaast een professional in microelektronica en biotechnologie. Roel houdt zich bezig met computer hardware zoals videokaarten en monitoren, maar ook andere consumentenproducten komen aan de beurt.

Jeroen de Jager

Jeroen de Jager

Gadgetliefhebber van het eerste uur. Kon gelukkig van zijn hobby zijn werk maken. Is gek op het testen en uitproberen van producten en heeft er meestal een duidelijke mening over. Houdt minder van deadlines maar dwingt ze wel bij anderen af. Preekt ook buiten werktijd en heeft in motorrijden een nieuwe hobby gevonden.

Rens Blom

Rens Blom

Als freelance technologiejournalist test Rens aan de lopende band consumentenelektronica, van smartphones en tablets tot smartwatches en andere gadgets. Met een vlotte pen en enthousiaste maar kritische houding vertelt hij je of een product een goede koop is. Als Rens niet achter de computer zit, loopt hij waarschijnlijk op het strand of probeert hij een nieuw speciaalbier uit.

Techniek

Dave Zeegers

Dave Zeegers

Opgeleid als programmeur bio-informatica, opgegroeid in het Limburgse Bergen en nu opgebloeid bij BesteProduct.nl. Dave bewijst sinds begin 2011 dat hij van toegevoegde waarde is. Kritisch, meedenkend, creatief én eigenwijs, zoals een goede programmeur betaamt.

Patrick Schmidt

Patrick Schmidt

Het technische geweten van BesteProduct, heeft de database en site vanaf de eerste code opgebouwd. Geen programmeertaal of toepassing kent nog geheimen voor hem.

Contentbeheerders

Stef van Uum

Stef van Uum

Ziet toe op de orde in de database en op ons kantoor. Tevens is hij de klusjesman op kantoor en test hij als consument de robotstofzuigers. Altijd in voor een geintje.

Albert Wester

Albert Wester

Vormt samen met Annie ook bij BesteProduct een gouden koppel. Al jarenlang de vertaler van duizenden voor- en nadelen. Technische termen in het Frans, Duits, Engels en zelfs Fins kennen voor hem geen geheimen meer.

Annie Wester

Annie Wester

Voor de tijd bij BesteProduct.nl had annie weinig met computers, maar inmiddels wordt elk vrije uurtje achter de computer doorgebracht.

Gijs Willems

Gijs Willems

De nestor van BesteProduct en still going strong. Voor zijn pensionering technisch textielontwerper bij Weverij De Ploeg. Man van kwaliteit dus. Heeft in de afgelopen jaren al tienduizenden testen uit de vakbladen ingevoerd.

José Lucassen

José Lucassen

Heeft als secretaresse en assistente al bij menig werkgever tot volle tevredenheid gewerkt. Haar motto: niet te veel praten, gewoon doorwerken.