Volg ons

De beste scheerapparaten vergelijken

Model.FullName
Bart Boonstra
Expert scheerapparaten
Kies het scheerapparaat dat bij je baardgroei past
Heb je lichte, middelzware of zware baardgroei? Dat is de belangrijkste vraag die je moet beantwoorden voordat je een scheerapparaat gaat kopen. De mate van baardgroei bepaalt namelijk welke soort scheerapparaat je moet aanschaffen. En nog belangrijker: hoeveel geld je eraan uit moet geven. Voor lichte baardgroei kun je met een eenvoudig scheerapparaat tot 70 euro wel uit de voeten. Bij middel besteed je tussen de 70 en 200 euro. Heb je zware baardgroei dan raad ik je aan een robuust scheerapparaat van meer dan 200 euro aan te schaffen. Dat is de investering dan echt wel waard. Tips voor het kopen van een scheerapparaat
t/m
199 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Scheerapparaat: koopgids en overzicht scheerapparaten
Scheerapparaat kopen? Lees onze handige tips als je een scheerapparaat wilt kopen.
Lees de koopgids

Door ons geteste scheerapparaten (meest recent)

8,7
Kenmerkend voor de XF8700 van Remington is de scheerkop, die flexibel is gemonteerd. Ook de messen zijn beweegbaar geplaatst. Alhoewel een normale verschijning bij scheertoestellen met roterende koppen, is dit geen veel voorkomende verschijning, zo met z’n vibrerende messen. Je kunt wel merken dat dit toestel van Remington in de hogere klasse is geplaatst. Fraai afgewerkt in mat rubber en glanzend zwart. Overgebleven accu capaciteit wordt aangegeven in getallen in plaats van een lampje. Al met al is dit een fraai toestel dat prettig in de hand ligt en over een mooie, brede scheerkop beschikt. Wanneer je geen probleem hebt met een nogal luidruchtig apparaat en graag hebt dat je de resterende scheertijd nauwkeurig kunt volgen, is dit een behoorlijk grote kanshebber.
Matthieu van Os
Matthieu van Os
Zeewolde • 1 review
Lees de hele review
8,4
Ben je op zoek naar een klein en licht toestel, dan zit je met de Panasonic ES-SL41 goed. Gemakkelijk mee te nemen, uitgebreide gebruiksaanwijzing, voldoende accessoires (waarom nou geen etuitje meegeleverd?!) en bijzonder goede scheereigenschappen. Je moet wel rekening houden dat de effectieve gebruikstijd niet erg lang is.
Matthieu van Os
Matthieu van Os
Zeewolde • 2 reviews
Lees de hele review
8,4
Je hoeft niet echt Einstein te zijn om te begrijpen (hoop ik) hoe de artikelnamen bij Remington in elkaar zitten: XR met een 13 of 14 geeft de hoofdgroep aan met daar aan een apparaat aanduiding 30, 50 of 70. Was het leven maar zo gemakkelijk! De XR1450 is een goed in de hand liggend scheerapparaat wat goed scheert door het gebruik van de hyperflex methode (beweegbare scheermessen houder), dubbele verend opgehangen snijbladen en precision ultra snijbladen en snellader. Ik vond het eigenlijk jammer dat ik weer overstapte naar mijn scheerapparaat dat zo'n 250 gram weegt. Zeker een aanrader!
Matthieu van Os
Matthieu van Os
Zeewolde • 3 reviews
Lees de hele review
8,6
Ik heb zelden zulke verwarrende technische gegevens van een apparaat gevonden op het internet. Logischerwijze ga je eerst naar de informatie pagina's van de fabrikant maar ook die geeft geen honderd procent uitsluitsel. Wel of niet bruikbaar onder de douche of alleen een afspoelbare scheerkop. Ik ga gewoon uit van wat er op de doos staat. Met de XR1430 heb je een prettig in de hand liggend scheerapparaat met voldoende mogelijkheden voor de doorsnee gebruiker. Een hulpstuk voor het bijhouden van een baard ontbreekt zodat er net niet het predikaat alleskunner meegegeven kan worden. Is baard onderhoud van geen of minder belang, blijf dan lezen anders moet je naar een ander apparaat uitkijken. Omdat ik zelf een ander merk scheerapparaat gebruik werd dit toestel iets meer dan een maand getest. Hierdoor voorkwam ik dat ik mijn bemerkingen teveel liet beïnvloeden door gewoonte en gewenning.
Matthieu van Os
Matthieu van Os
Zeewolde • 4 reviews
Lees de hele review

Scheerapparaat: de populairste merken