Volg ons

De beste scheerapparaten vergelijken

Profiel foto Bart Boonstra
Bart Boonstra
Expert scheerapparaten
Kies het scheerapparaat dat bij je baardgroei past
Heb je lichte, middelzware of zware baardgroei? Dat is de belangrijkste vraag die je moet beantwoorden voordat je een scheerapparaat gaat kopen. De mate van baardgroei bepaalt namelijk welke soort scheerapparaat je moet aanschaffen. En nog belangrijker: hoeveel geld je eraan uit moet geven. Voor lichte baardgroei kun je met een eenvoudig scheerapparaat tot 70 euro wel uit de voeten. Bij middel besteed je tussen de 70 en 200 euro. Heb je zware baardgroei dan raad ik je aan een robuust scheerapparaat van meer dan 200 euro aan te schaffen. Dat is de investering dan echt wel waard.
t/m
217 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Scheerapparaat: koopgids en overzicht scheerapparaten
Scheerapparaat kopen? Lees onze handige tips als je een scheerapparaat wilt kopen.
Lees de koopgids

Best geteste scheerapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste scheerapparaten door BesteProduct.nl

7,8
De Panasonic ES-LT4N is een stevig scheerapparaat met een mooi verlicht display. Tijdens het gebruik kreeg ik geen last van huiduitslag en dat is met mijn gevoelige huid een prettige verrassing. Het resultaat van een scheerbeurt is redelijk, maar het kan helaas nog niet tippen aan mijn scheermes. De trimmer werkt overigens wel prima. Het scheerapparaat kan in een etui worden opgeborgen, al past het netsnoertje er helaas niet bij in. Een oplaadvoet zou ik veel gebruiksvriendelijker vinden. Het apparaat kost circa 139 euro, wat gezien de kwaliteit goed te verdedigen is.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
8,2
De Braun Seris 3 3010BT is een degelijk scheerapparaat met een gepaste prijs. Het doordachte design zorgt er voor dat er geen overbodige nattigheid achter klepjes blijft zitten en alle knoppen doen precies wat je verwacht. Het scheerresultaat is uitstekend, maar kan nog niet op tegen een ouderwets mesje en een beetje schuim. Als je vrijwel elke dag scheert gaat de batterij ongeveer twee weken mee en schoonmaken is een eitje. Het is alleen jammer dat er voor het onderhoud geen flacon olie wordt meegeleverd.
Albert Wester
Albert Wester
Arnhem • 12 reviews
Lees de hele review
7,9
De Remington R8 is een veelzijdig apparaat dat op het moment net geen 70 euro kost. Er worden voldoende accessoires meegeleverd, al had ik graag de mogelijkheid gehad om meer dan 5 millimeter over te houden. De snellaadfunctie is handig en dat geldt ook voor het extra opzetstukje. Helaas trekken de roterende mesjes een beetje tijdens het scheren, maar het kan zijn dat mijn huid gewoon nog moet wennen. -Lorenzo Jepma
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 89 reviews
Lees de hele review
8,6
De Philips Series 6000 is een uitstekend scheerapparaat voor wie een degelijk product zoekt. Hoewel hij ongeveer 100 euro kost, krijg je er een mooi scheerapparaat voor terug met een boel meegeleverde accessoires. Hij kan zowel droog als nat gebruikt worden en het resulterende scheerresultaat is erg goed. De meebewegende koppen volgen netjes alle contouren van het gezicht waardoor alle hoekjes mooi glad worden. De accuduur is prima en na luttele minuten is het scheerapparaat al voldoende opgeladen voor een scheerbeurt.
Albert Wester
Albert Wester
Arnhem • 12 reviews
Lees de hele review

Scheerapparaat: de populairste merken