Vergelijk de beste hometrainers

 undefined
Redacteur
Vind de beste hometrainers van 2022 aan de hand van tests en reviews. Vergelijk prijzen + voorraad van alle winkels en vind de beste koop voor jou.
t/m
370 producten
Sorteren op:

  • zwart
  • Umbro Cardio Stoelfiets - Inklapbaar Bureaufiets - Fietstrainer met Display - Hometrainer - Zwart Zoek je een compacte bewegingstrainer? Wil je op een eenvoudige en gezonde manier in beweging blijven of moet je revalideren na een blessure? Dan is deze gloednieuwe Stoelfiets van Umbro een handige hulpmiddel. Ideaal voor het verbeteren van je conditie en bloedsomloop. Hierdoor voelt u zich fitter en scherper van geest. Ook is dit ideaal om tijdens het werken je concentratie te verhogen en vermoeidheid tegen te gaan. Verlies snel vet, terwijl u achter uw computer of op de bank zit.<br /><br />Door de compacte formaat kunt je dit apparaat zo meenemen en verplaatsen, dus je hebt geen gedoe meer met een grote hometrainer die in de weg zit.<br /><br /><strong>De voordelen van de Umbro TUV Stoelfiets Hometrainer</strong><br />✔ Compacte bewegingstrainer voor armen en benen<br />✔ Makkelijk te verplaatsen en op te bergen<br />✔ LCD-Monitor met weergave van tijd, afstand en caloriëen<br />✔ Werkt op batterijen<br />✔ Weerstand handmatig in te regelen<br />✔ Benen en armentrainer in 1<br />✔ Max. gewicht tot 130kg<br /><br /><strong>Handig in gebruik</strong><br />Deze handige hometrainer kun je gebruiken terwijl je rustig TV kijkt, achter je bureau of zelfs als je op de bank zit. Het kan allemaal. Je kunt het apparaat direct gebruiken door de weerstand in te stellen op het gewenste niveau. Met de ingebouwde computer en LCD-scherm zie je direct hoeveel caloriëen je verbrandt, hoelang je training duurt en zie je ook het aantal omwentelingen per minuut. De stevige pedalen zijn voorzien van voetriemen die je voeten stevig op zijn plek houden.<br /><br /><strong>Mini hometrainer voor zowel armen en benen</strong><br />Train niet alleen je benen, maar ook je armen. Plaats het toestel op een tafel en maak van de pedalen handvaten met stevige grip.<br /><br /><strong>Kleine en handige mini bike</strong><br />Je zet de hometrainer netjes weg: met zijn compacte ontwerp neemt deze stoelfiets weinig ruimte in. Je neemt hem makkelijk mee want hij weegt nog geen 4kg.<br /><br /><strong>Overzicht specificaties</strong><br />• Afmetingen hometrainer: L: 32 cm. B: 35 cm. H: 43 cm<br />• Gewicht: 3,9 kg<br />• Maximaal gebruikersgewicht: 130 kg<br />• LCD display werkt op 2x AA (niet meegeleverd)<br />• Meertalige handleiding waaronder Nederlands
Geen gebruikersreviews
  • zwart, blauw
  • Cubii JR1, elliptische trainer – Aqua – 8 weerstandsniveaus - beentrainer – mini fiets – bureau fiets <h3>Elliptische trainer voor iedereen</h3> <p> De Cubii JR is een compacte zittende elliptische trainer die je helpt om gezondere gewoontes op te bouwen en je te helpen op weg naar een gezondere jij. Tegenwoordig is het leven erg druk, waardoor dagelijks voldoende bewegen er bij in kan schieten. Gelukkig kun je met Cubii JR altijd en overal lekker bewegen zonder dat het extra tijd of moeite kost. Gebruik de beentrainer om fit te worden terwijl je zit, meer stappen in je dag te zetten, calorieën te verbranden en meer energie te krijgen. Dankzij het fluisterstille ontwerp kan het apparaat gemakkelijk gebruikt worden tijdens je dagelijkse routines. Trap lekker door terwijl je achter je bureau zit, leest of tv kijkt. Omdat het een trainer is met een lage impact voor je gewrichten kan het apparaat zelfs gebruikt worden voor revalidatie en door kinderen. </p> <h3>LDC-display houdt voortgang bij</h3> <p> De Cubii JR1 heeft een gemakkelijk af te lezen LCD-monitor die je voortgang weergeeft, zodat je deze gemakkelijk kunt volgen. Houd je verbrande calorieën, afgelegde afstand, rotaties per minuut en actieve tijd bij. </p> <h3>Ergonomische beentrainer</h3> <p> De beentrainer is speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens het zitten. Dankzij het slanke en compacte ontwerp past de trainer voor je favoriete stoel of bank. Ook blijven je knieën lager dan bij een compacte fietstrainer, waardoor is het apparaat zeer geschikt om onder bijna elk tafel of bureau gebruikt te worden. Bovendien is de beentrainer compact, draagbaar en het frame heeft een ingebouwde handgreep. Hierdoor kun je de trainer eenvoudig overal mee naar toe nemen. De beentrainer bevat een set wielstoppers om te voorkomen dat je bureaustoel gaat rollen terwijl je trapt. </p> <h3>Cubii training</h3> Door te bewegen met de beentrainer train je verschillende spiergroepen en verhoog je jouw hartslag. Zo train je o.a. de buikspieren, ovenbenen, bilspieren, hamstrings en kuitspieren. Wil je graag meer uitgedaagd worden? Probeer dan Cubii Studio+ (alleen Engels), het nieuwe wellnessplatform met live en on-demand trainingslessen. Alle trainingen worden gegeven door deskundige trainers die verschillende soorten lessen geven. Met lessen die variëren van vijf tot 30 minuten, vind je de perfecte workout die naadloos in je schema past.
Geen gebruikersreviews