Volg ons

Inventum NB500R

Onze test
Inventum NB500R: Een prima blender die doet wat hij moet doen
8,3
De Inventum NB500R is een mooi vormgegeven blender die krachtig werkt en eenvoudig is in gebruik. De 3 verschillende standen spreken voor zich en zorgen ervoor dat je in korte tijd een prima resultaat hebt. Na een minuut blenden moet je de motor van de Inventum af laten koelen. Een beetje onhandig, maar je hebt ook zelden meer dan een minuut nodig. ...
Lees de hele test
Voordelen
  • Krachtige prestaties
  • Mooi, strak vormgegeven model
  • Gemakkelijk in gebruik.
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding
Nadelen
  • Na een minuut blenden moet de motor afkoelen
  • Onderste afsluitring moeilijk los/vast te draaien

Onze test
Consumententest | op
8,3

Inventum NB500R: Een prima blender die doet wat hij moet doen

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Inventum NB500R is een mooi vormgegeven blender die krachtig werkt en eenvoudig is in gebruik. De 3 verschillende standen spreken voor zich en zorgen ervoor dat je in korte tijd een prima resultaat hebt. Na een minuut blenden moet je de motor van de Inventum af laten koelen. Een beetje onhandig, maar je hebt ook zelden meer dan een minuut nodig. Tel bovenop het resultaat een prima prijs van 30 euro en een mooi design op en je hebt een kooptip te pakken!

Ik let op mijn uiterlijk en hou ervan om er dagelijks verzorgd uit te zien. Hiervoor gebruik ik allerlei stylingsproducten. Van smeerseltjes tot elektrische apparaten. Ik gebruik er misschien wel 10 door elkaar. Wanneer er nieuwe producten op de markt komen, moet ik me soms inhouden niet meteen alles aan te schaffen, ze maken me nieuwsgierig. Ik wil er graag achter komen of ze echt doen wat ze beloven. Daarom ben ik ook zo enthousiast om voor BesteProduct.nl de krultangen te testen. Geven ze echt die mooie weelderige bos krullen die vele vrouwen wensen te bereiken? Ik zoek het voor je uit!
Ingrid van Daele
Ingrid van Daele
Noordhoek • 1 review
Consumententester
vanaf 30,99
8,0
Bedieningsgemak
(Weging 20%)
De blender ziet er eenvoudig uit en is nét zo eenvoudig in gebruik. Er zitten maar 3 standen op die voor zichzelf spreken: pulseren en 2 sterkte standen. Er zijn twee dingen waar je goed op moet letten, maar dat staat ook omschreven in de gebruiksaanwijzing. Het eerste punt is dat je begint met vloeistof en dan pas vast voedsel toevoegt. Doe je het andersom dan gebeurt er niet veel. Het tweede is, dat je na ongeveer een minuut blenden het apparaat ongeveer een minuut moet laten afkoelen opdat de motor niet te warm wordt. Dat vond ik zelf lastig, omdat ik dan toch bang was dat ik wat te lang door zou gaan en daarmee schade zou kunnen veroorzaken. Maar tegelijk heb je zelden langer dan een minuut nodig om alles geblend te krijgen. Ook het schoonmaken is eenvoudig. Het enige nadeel dat ik heb ondervonden is dat de onderste 'ring' waarmee je de glaskan afsluit erg moeilijk los en weer vast te draaien is. Daar komt het op kracht aan en niet op bijv. een klik waardoor je weet dat hij dicht genoeg zit. Dit heeft er één keer in geresulteerd dat mijn smoothie onderuit de glaskan kwam tijdens het blenden. Daarna heb ik hem niet meer durven te gebruiken omdat ik bang ben dat het misschien in de motor terecht is gekomen. Die klik hoor je overigens wel als je de glaskan op het apparaat vast zet. Verder kunnen de meeste onderdelen in de vaatwasmachine.
9,0
Design / vormgeving
(Weging 20%)
Ik vind het een mooi vormgegeven blender. De matte rvs behuizing is eenvoudig schoon te maken doordat er weinig tierelantijnen op zitten. Ik vind het vooral prettig dat de blender in zijn geheel niet lomp en groot is maar een 'slank' en redelijk strak uiterlijk heeft.
8,0
Kwaliteit / resultaat
(Weging 30%)
De Inventum NB500R doet wat hij moet doen in een zeer korte tijd. Ik zou niet weten wat er aan te verbeteren valt, behalve dan dat je beter niet langer dan 1 minuut achter elkaar zou moeten blenden en dan 1 minuut 'pauze' moet nemen. Dat was het enige onderdeel wat ik er minder prettig aan vond omdat ik daar op moest letten.
9,0
Prijs
(Weging 10%)
Op internet vind ik een adviesprijs van 30 euro. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik erg goed, zeker voor een blender waarvan ook de vormgeving goed geslaagd is.
8,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 20%)
De blender heeft 1 functie en dat is blenden. De standen geven er nog wat mogelijkheden aan, maar wat mij betreft zou stand 1 al voldoende zijn. De pulserende functie heb ik niet gebruikt en stand 1 deed al voldoende waardoor ik stand 2 eigenlijk niet nodig heb gehad.

8,3
Eindscore test
Inventum NB500R

Testen van Inventum NB500R
Gemiddelde score redacteuren
8,0
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Inventum NB500R
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
8,0
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,0
Website testen
De Inventum NB500R is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Inventum NB500R: Een prima blender die doet wat hij moet doen
8,3
7-3-2017
BesteProduct.nl

Mooi vormgegeven blender die krachtig werkt en eenvoudig is in gebruik.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,5
Prijs / kwaliteit
We kunnen op het eerste oog de Inventum NB500R aanbevelen om te kopen. We hebben nog niet veel experttesten verzameld maar voorlopig blijkt dat je voor € 30,99 zeer veel waar voor je geld krijgt.
expertscore
8,0
laagste prijs
€ 30,99
prijs/kwaliteit
9,5

Reviews van de Inventum NB500R

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Inventum NB500R nog niet gedeeld. Heb jij de NB500R gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Blender van Inventum te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nlSpecificaties

Algemeen
Toelichting type
-
Partnumber
NB500R
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015
Op Kieskeurig sinds
maart 2015
Releasedatum
februari 2015
Afmetingen (H x B x D)
36 x 17 x 17 cm
EAN
8712876104158
Website
-
Vermogen
500 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
1 liter
Aantal snelheden
2
Moment/puls schakelaar
Ja
IJscrusher
Ja
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Nee
Toelichting type
-
Partnumber
NB500R
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015
Op Kieskeurig sinds
maart 2015
Releasedatum
februari 2015
Afmetingen (H x B x D)
36 x 17 x 17 cm
EAN
8712876104158
Website
-
Vermogen
500 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
1 liter
Aantal snelheden
2
Moment/puls schakelaar
Ja
IJscrusher
Ja
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Nee
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
8
Beoordeling experts
8,0
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
9,5